Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6040732 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kralkartal

ÇELİK Çatılardaki kapanma sistemiyle , Asma Germe Çatılardaki sistem çok farklı :tabe:
Çelik çatılardaki açılır kapanır Sistem Çok kaba ve güzel durmuyor gerçekten ama Asma germe Çatılardakİ Açılır kapanır sistem Çok Güzel ve Estetik duruyor bence :bandit:
O tarz catiya ornek bir video varmi?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O tarz catiya ornek bir video varmi?
Çelik çatılardaki kapama sistemine mi örnek diyorsun ?
Eger Çelik çatılarda ki açılır kapanır sistemden bahsediyorsan , En basitinden Veltins arena ve Amsterdam arenayı inceleyebilirsin :tabe:
Toki arenanında ustu kapanır resimlerini gorebilrisin , Bana Çok kaba ve çirkin geliyor Çelik Çatılardaki Açılır kapanır sistem...
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2015, 00:20:37 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bu stadla bizimki tam tersi ama , Burada çatı aşağı doğru egimli , Bizimki yukarı doğru egimli , Bu 40 Cm muahbbetide buradan kaynaklanıyor zaten :akuma:

Heee Yunus  Emre  heee.Sanki bizim çatı eğimi aşağı doğru olsa başka bir yerden asla takmazlardı  bize.Ah be kartalım.Uyan.

Çevrimdışı kralkartal

Eger Çelik çatılarda ki açılır kapanır sistemden bahsediyorsan , En basitinden Veltins arena ve Amsterdam arenayı inceleyebilirsin :tabe:
Toki arenanında ustu kapanır resimlerini gorebilrisin , Bana Çok kaba ve çirkin geliyor Çelik Çatılardaki Açılır kapanır sistem...

Yok celik cati degil.. Ortasinda kübik skorboard bulunmayan asma germe cati ornegi varmi?

Çevrimdışı kralkartal

Celik catilarda acilir kapanir sistem cok alengirli resmen göz bozar yani:)

Yok celik cati degil.. Ortasinda kübik skorboard bulunmayan asma germe cati ornegi varmi?
Bursa var :icool:

Heee Yunus  Emre  heee.Sanki bizim çatı eğimi aşağı doğru olsa başka bir yerden asla takmazlardı  bize.Ah be kartalım.Uyan.
Sorunun 40 Cm olmadığını, İşin içinde çok Farklı şeylerin olduğunu çok iyi biliyorum ben @Coşkun Mevsim abi
Burada kıyametleri kopardım ben bu yüzden , Sen yoktun o aralar kaçırmışsın , Ben ilk bilen be uyananlardanım bu Çatı mevzusunda :bandit:

Çevrimdışı kralkartal

Bursa var :icool:
Üstu tamamen kapanan asma germe cati ince seffaf sade ve skorboardsız.. Cokmu sey istiyorum:)

Ustu tamamen kapanan diyorum:)
Heeeee
Hem asma germe olup hem kubik skorboard olmayıp hemde ustu tamamen kapanan stad varmı diyorusun yani :photo:
Zannetmiyorum abi öyle bi stad oluğunu bugüne kadar ben hem asma germe olup hemde Kubik olmadan ustu kapanan stad görmedim hiç :alala:
Çünkü Sistemin Direk kubikle alaksı var galiba , Çünkü Varşova ulusal , Commerzbank gibi stadlara baktıgımız zaman bu kapanır sistemin Kubik skorboardla bağlantısı varmış gibi gözüküyor...

Çevrimdışı Kartal1903

bu halatlar cekecek hidrolik pistonlar ne zaman gelecekte ne zaman monte edilecek acaba  :alala:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı kralkartal

Heeeee
Hem asma germe olup hem kubik skorboard olmayıp hemde ustu tamamen kapanan stad varmı diyorusun yani :photo:
Zannetmiyorum abi öyle bi stad oluğunu bugüne kadar ben hem asma germe olup hemde Kubik olmadan ustu kapanan stad görmedim hiç :alala:
Çünkü Sistemin Direk kubikle alaksı var galiba , Çünkü Varşova ulusal , Commerzbank gibi stadlara baktıgımız zaman bu kapanır sistemin Kubik skorboardla bağlantısı varmış gibi gözüküyor...

Eger bizim stadin ustu kapanacaksa birgün benim hayalimdeki catıda bu.. Bay arena seffaflıgında ince ve sade bir catı. Ayrica catida göz alicak dikkat dagiticak kocaman kubik skorboard falanda olmayacak. Hatta hic skorboard olmayacak sanki cadır carsafı seklinde boyle dümdüz bir catı:) herkesin catı fantazisi farkli:)

Eger bizim stadin ustu kapanacaksa birgün benim hayalimdeki catıda bu.. Bay arena seffaflıgında ince ve sade bir catı. Ayrica catida göz alicak dikkat dagiticak kocaman kubik skorboard falanda olmayacak. Hatta hic skorboard olmayacak sanki cadır carsafı seklinde boyle dümdüz bir catı:) herkesin catı fantazisi farkli:)
:ok: :ok:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Sorunun 40 Cm olmadığını, İşin içinde çok Farklı şeylerin olduğunu çok iyi biliyorum ben @Coşkun Mevsim abi
Burada kıyametleri kopardım ben bu yüzden , Sen yoktun o aralar kaçırmışsın , Ben ilk bilen be uyananlardanım bu Çatı mevzusunda :bandit:
Bazen bildiğin halde  susmak en iyi yoldur kardeşim.Çok fazla  konuşmamak,yazmamak  gerekir.

Çevrimiçi Necmi

hiç sanmıyorum sen öğrendiğinde bütün forum unutmuştu :D
en az 20 gün sonra öğrendin :bandit: ama ilk yaygara koparan bendim dersen evet haklısın o konuyu senin elinden kimse alamaz
ama bu da senin artık hiç bir bilgi alamamana mâl oldu diyebilirim :evillol: :evillol:  @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Mehmet K

hiç sanmıyorum sen öğrendiğinde bütün forum unutmuştu :D
en az 20 gün sonra öğrendin :bandit: ama ilk yaygara koparan bendim dersen evet haklısın o konuyu senin elinden kimse alamaz
ama bu da senin artık hiç bir bilgi alamamana mâl oldu diyebilirim :evillol: :evillol:  @Yunus Emre Dökmeci
Ben bu konuyu takip etmiyordum o aralar. Mevzu neymiş abi neler dönüyor o 40 cm olayıyla ilgili ben de öğrenebilir miyim

Çevrimdışı ozan062

Olumsuz düşünceleri zihinsel canavarlar halini almadan önce yok edin. :D

ozan için her şey çok geç onu zihinsel canavarlar çoktan yutmuş ümitsiz vakka  @kcptl

aynen @Necmi abi o hep öyle de  imzasında yazmış o ifadeyi :D dahada geç olmadan kendisinde uygulamaya çalışsın :D

:D bencede

cok gec :(( artık bu benliğime işlemiş durumda:(((

hayır aslında reel hayatta boyle değilimdir ben :bawling:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Stad işinde çok oyun dönüyor bence.Olan Fikret Orman'a olacak.

kötülere birsey olmaz:)
dogru demiş atalarımız :evillol:

Çevrimdışı Mehmet K

cok gec :(( artık bu benliğime işlemiş durumda:(((

hayır aslında reel hayatta boyle değilimdir ben :bawling:
Abi hak verdiğim yönlerin yok değil yani

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ozan062

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın beyler, 3 gün var; 13 kişi kalmış. Birinci yılında 1903 kişiye merhaba demek istiyoruz. Hadi buyrun artık.

Çevrimdışı Efe

Gunaydin kolonlari takarlar insallah soyleyelim belki olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ers1903

Efe bu orta yuvarlaktaki halka ve tahtalarin dizilisine ne diyorsun ?:)

Çevrimdışı ALI RIZA

Günaydın Forum... Bugün Çatı kolonları ve kirişleri günü olsun  :super: :super: