Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6010504 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Ben Juventus veya toki arena gibi bi çati olmasini cok isterdim ama olmadi cati konusunda baside kactik galiba neyse suanki catiyi alttanda kapaticaklarsa cape town gibi guzel bi goruntu olusur borular gorunmez cati daha buyuk gorunur  :)
Çatı da basite mi kaçtık :D

Çevrimdışı alfaoz

Bu arada Başkan "4-5 Ekim gibi çatıyı KALDIRICAĞIZ gibi gözüküyor" dedi. Vaad çok açık

Çevrimdışı Efe

Ben Juventus veya toki arena gibi bi çati olmasini cok isterdim ama olmadi cati konusunda baside kactik galiba neyse suanki catiyi alttanda kapaticaklarsa cape town gibi guzel bi goruntu olusur borular gorunmez cati daha buyuk gorunur  :)
basitemi kactik :bandit: dunyanin en karmasik catilarindan birini yapiyoruz ne basiti o celik yigini catilarmi daha guzel bu catiya 17 milyon euro para harcandi en iyisi olsun diye basit kelimesini pek anlamadim dogrusu :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Hasan Tahsin

valla bu işlere çok kafa yordum artık en son 2016-2017 sezonuna kendimi hazırladım...  ikinci yarının ortasıda en erken açılma zamanı olarak gözüküyor

kafa yorduğuna inanmam :D
seni tanımasak yiyelimde :bandit:  @Oktay

Ben forumdan bir üyenin hele ki denetçinin bir tarih verdiği zaman dayanaklarıyla vermesi taraftarıyım.
Sanırım ts maçı öncesi tesadüfen yan masada oturan biri konuşmamıza müdahale etti ve 4-5 senede bitmez o stad dedi. Gayrı ihtiyari nereden biliyorsun dediğimde her gün önünden geçiyorum dedi  :D

4-5 Ekimde çatı kaldırılmaya başlanacak mı ...... Evet
Necminin verdiği bilgilere göre 4-5 gün sonra çatı tamamen kalkacak mı .... Evet
Ekim sonuna kadar yani yaklaşık 20 gün vinçler sahada kalabilir mi ....evet
Kasım başından itibaren çim - koltuk - membran - ince işçilik her birlikte devam edebilir mi ....evet
Bu işler yaklaşık 70 - 80 gün sürüyor mu .... evet
Stadın açılması kasım başı + 70 - 80 gün = Ocak ortası olabilir mi ..... evet
Duruma göre bir ya da iki ay gecikme koysak kötüsü 15 şubat en kötüsü 19 mart olabilir mi ... evet

Benim yazdığım şeyler forumda kabul görmüş dayanaklı şeyler mi .... evet

E o zaman bir tarih vereceksek nedenlerini de yazmalıyız diye düşünüyorum  :icool:
Yazalım ki o nedenleri destekleyelim ya da çürütelim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Başkan dayanamamış ve yine tarih söylemiş :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı alfaoz

kalkacak çatı o tarihlerde neden dersen necmi abide mabette bayramdan sonra dedi ayni zamanlardan bahseder oldular başkanla uyusuyor başkana bu sefer dogru bilgiler verilmis belki bi kac gun sarkar ama 10 ekimi gecicegini sanmiyorum bende
@Efe bu tarihe inanıyor musun gerçekten. 15 Eylül itibariyle çalışmalar resimde görüldüğü aşamada ise mümkün değil bence. Yanılmayı iple çekicem ama bence kasımın ortası kalkmaya BAŞLAR bu çatı.

Çevrimiçi Necmi

ciddimisin  :alala:
bu çatının parasıyla 3 tane toki arena çatısı yapılıyor
nasıl basite kaçılmış olabilir.
bu tarz çatı yapılan Dünya üzerindeki 3. stad ve bazı noktalarda diğer ikisindende farklıymış  @Sezer94

Çevrimdışı Sezer94

basitemi kactik :bandit: dunyanin en karmasik catilarindan birini yapiyoruz ne basiti o celik yigini catilarmi daha guzel bu catiya 17 milyon euro para harcandi en iyisi olsun diye basit kelimesini pek anlamadim dogrusu :bandit:

abi bitmeden de yorum yapmiyim aslinda cunku o ilk cikan gorsellerdeki gibi olmayacak nede olsa adamlar yeni gorsel projede yapmiyorlar ki 2013 dekiler duruyor hala o gorsel icin basit dedim ben goruntu olarak
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Efe

iyi dayandi bencede :evillol: ama ona soylenen tarih bu sefer makul digerlerini kendi soyledi bu sefer aldigi bilgiyi aktarmis zaten gelen haberlerde tarihin az cok o gunlerde olacagini gosteriyor suan yapilan calismayada bakarsak o gune kadar bitecek gibi calisiliyor bekleyip gorelim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

başkan tarih söylemedi aslında konuştuğu temenni ama gene cımbızla çekiyorsunuz
onun bugün söylediğini biz onbeş gündür söylüyoruz. bayramdan sonra çatı kaldırılacak diye
bunda yanlış olan ne ay ortasında çatıyı havada görürüz diye burda konuşuyoruz

Çevrimdışı Efe

abi bitmeden de yorum yapmiyim aslinda cunku o ilk cikan gorsellerdeki gibi olmayacak nede olsa adamlar yeni gorsel projede yapmiyorlar ki 2013 dekiler duruyor hala o gorsel icin basit dedim ben goruntu olarak
ayni o gorseldeki gibi sadece borular 82 den 42 ye indirildi baska hic bi degisim yok catida herkes maketteki şeffaf goruntuye aldandi mebranin şeffaf olmasi beklenemez altinda çimler ve biz kebap olurduk mat olmak zorunda sadece on bolumde şeffaf kullanarak çimlerin isik almasi saglanacak zaten dunyada hangi stadta tamami şeffaf mebran kullandilar brezilyadaki ulusal stad bizim catinin cok benzeri ordada yine mat mebran onunde seffaf mebtlran var bunun teknigi bu çati bi havalansin mebran kaplansin herkes imrenerek bakacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

ayni o gorseldeki gibi sadece borular 82 den 42 ye indirildi baska hic bi degisim yok catida herkes maketteki şeffaf goruntuye aldandi mebranin şeffaf olmasi beklenemez altinda çimler ve biz kebap olurduk mat olmak zorunda sadece on bolumde şeffaf kullanarak çimlerin isik almasi saglanacak zaten dunyada hangi stadta tamami şeffaf mebran kullandilar brezilyadaki ulusal stad bizim catinin cok benzeri ordada yine mat mebran onunde seffaf mebtlran var bunun teknigi bu çati bi havalansin mebran kaplansin herkes imrenerek bakacak  :)

peki alttanda kaplanacak dimi borularin gozukmemesi icin cape town gibi
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Efe

@Efe bu tarihe inanıyor musun gerçekten. 15 Eylül itibariyle çalışmalar resimde görüldüğü aşamada ise mümkün değil bence. Yanılmayı iple çekicem ama bence kasımın ortası kalkmaya BAŞLAR bu çatı.
niye inanmiyim uzun halatlar bitti kisa halatlar bitti kelepceler takildi uzun borulardan 29 tanesi takildi enine borulardan 12 civari takildi strand jacklerin 13 tanesi takildi 22 tane starnd jack standi takildi bu gelismelere bakarsak cok az bi is kaldi biseyi atliyorsunuz eskiden eskiden tek paletli vinc var simdi 2 tane 2 kati is demek bu paletli vincler cok kisa surede hareket edip isleri çabuk bitirme yetenekleri var seri hareket ediyorlar diger vicleri ikide bi yer degistirmek inanilmaz zaman kaybiydiki suan 1 tanede sari vinc var gecmise bakmayin 2mpaletli geldikten sonra islerin hizi nasil artti ona bakin 2 gunde 7 tane falan enine boru koyulmus bence harika bide starnad jack takiyorlar ustune 3 -4 is birlikte yuruyor artik bu 3 vincin sayesinde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

peki alttanda kaplanacak dimi borularin gozukmemesi icin cape town gibi
gecen konustuk ben kaplanmasi lazim diyorum ama projede boyle bisey yok belki ileride yapilir simdilik bu haliyle kalksin bi gorelim bakalim gerekirse twitterdan mesaj yagmuru yapariz ilerleyen zamanda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

Bende heyecan dorukta resmen 1 ay sonra bugün çatı iskeletinin ayakları yerden kesilmiş olucak

Çevrimiçi Necmi

Bu arada Başkan "4-5 Ekim gibi çatıyı KALDIRICAĞIZ gibi gözüküyor" dedi. Vaad çok açık
bu bir vaat değilki öngörü kaldıracağız derse vaat olur öyle gibi görünüyor demek
o tarihlerde kaldırma ihtimali var demek oluyor toplantı yapmış ve toplantıdan çıkan
sonuca göre öngörüde bulunuyor. Bana görede ayın onunu bulur kalkmaya başlaması
ayın ortasından önce havada görmeyiz bak buda benim öngörüm.

Çevrimdışı alfaoz

Bu taraftar bu yüzden farklı. Çocuklar inanın İnanın çocuklar!

Çevrimiçi Necmi

gecen konustuk ben kaplanmasi lazim diyorum ama projede boyle bisey yok belki ileride yapilir simdilik bu haliyle kalksin bi gorelim bakalim gerekirse twitterdan mesaj yagmuru yapariz ilerleyen zamanda :)
bizim çatı çok alçak birde altının kaplanması sence çok basık yapmazmı :alala:
bana sanki boş kalması daha heybetli gösterir gibi geliyor  @Efe

Çevrimdışı alfaoz

bu bir vaat değilki öngörü kaldıracağız derse vaat olur öyle gibi görünüyor demek
o tarihlerde kaldırma ihtimali var demek oluyor toplantı yapmış ve toplantıdan çıkan
sonuca göre öngörüde bulunuyor. Bana görede ayın onunu bulur kalkmaya başlaması
ayın ortasından önce havada görmeyiz bak buda benim öngörüm.
bi önceki cümlede 4 ekimde kaldıracağız diyor o zaman o vaad  :halay: Kelimelere takılmaya gerek yok öngörüde olur vaadde bulunsada olur ben başkanımı seviyorum canı sağolsun böyle taraftara böyle başkan yakışır  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Erdem Çözer

başkan çatı için boşa uğraşmış bu kadar.. demir yığını bir çatı olsa daha güzel olacakmış :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

başkan tarih söylemedi aslında konuştuğu temenni ama gene cımbızla çekiyorsunuz
onun bugün söylediğini biz onbeş gündür söylüyoruz. bayramdan sonra çatı kaldırılacak diye
bunda yanlış olan ne ay ortasında çatıyı havada görürüz diye burda konuşuyoruz
Necmi abi tarih vermek zorunda değil ki.

Tarih verdiği zaman insanlar beklentiye giriyor olmayınca da stadın açılış tarihinin gecikeceğini düşünmeye başlıyorlar. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahooo77

test ediliyor demişiz işaretlediğim yerde ki testin amacı ne acaba sanki basit bir park vs kullanımı için yapılan mebranlar gibi duruyor :(
abi onlar şirketin kendi bahçesinde bulunan gölge amaçlı çadırlara benziyo sanki  :biggrinking:

Çevrimdışı Efe

bizim çatı çok alçak birde altının kaplanması sence çok basık yapmazmı :alala:
bana sanki boş kalması daha heybetli gösterir gibi geliyor  @Efe
iste bakmak lazim bi kalksin bakalim o na gore daha net bi gorus olusur hepimizde diger stadlara bakarsak guzel olmus tabi onlar bizden buyuk daha yatay stadlar catilarda yukarida icten durusa gore daha net konusuruz abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Necmi abi tarih vermek zorunda değil ki.

Tarih verdiği zaman insanlar beklentiye giriyor olmayınca da stadın açılış tarihinin gecikeceğini düşünmeye başlıyorlar. :)
artik beklentiye girebilirler ekimde kesin kalkacak cati mahsuru yok artik tarih vermesinin :)
Şampiyon Beşiktaş JK