Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031636 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi COB

yedi adet yeniden üretiliyor ve üç hafta sonra gelecekler diye duydum.
Diğerleri zaten mevcut.

Gözünüzü seveyim vermeyin böyle haberler. 3 hafta daha mi bekleyeceğiz?

Çevrimdışı heart

... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Necmi

mabet paylaşmış.

https://twitter.com/Bjk_Mabet/status/635698297047388160

teyit edebildiniz mi @Necmi abi ?
evet  :)  Mabetin kendi hesabından paylaştığı bir şeyi teyit etmeye gerek varmı :evillol:

Çevrimdışı heart

evet  :)  Mabetin kendi hesabından paylaştığı bir şeyi teyit etmeye gerek varmı :evillol:

ne biliyim be abi..
kalp atışım hızlandı okuyunca öyle bi yazdım.   :D

Çevrimdışı Necmi

Düzeltilebilir. Hiç de zor değil hatta. Boru 2" olsa kesip işçilik ile beraber resimdekini düzeltmek max 2 saat. 

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyide kardeşim neden düzeltsinler o gördüğün demirler inşaat demiri
korkuluk olarak kenarlara koymuşlardı onları kesip atmışlardır yerine yenilerini
takmışlardır Borularda zaten oyle bir yamukluk yok hepsi sağlam ama kullanılmayacak
yerlerine yenileri yapılacak kaynak noktalarında sıkıntı olabilir L bağlantılarda bildiğim kadarıyla
röntgenden geçirilecek onların hepsi fabrikaya geri gitti. Ordaki her parça testten geçiriliyor
15 gün içinde takılmış olacakmış  diye haber aldım @vedelii

Çevrimdışı keremd

haber1903 le ne alakası var zaten  haber kaynağı DHA..  ajansların tiraj reklam kaygısı olmaz.

bu haber 1903 ün bir tarafından uydurmasıdır kardeşim şu anda stadda çalışan sayısı 630 kişi
o yönetici o kadar eminse adını verecek nesinden korkuyorda adını veremiyor. Sen Sayın Çebinin adını
vermeden konuşacağını sanıyormusun. Burda adını bu şekilde yazarak bile hakaret etmiş oluyorsun

Çevrimdışı İhsan

iyide kardeşim neden düzeltsinler o gördüğün demirler inşaat demiri
korkuluk olarak kenarlara koymuşlardı onları kesip atmışlardır yerine yenilerini
takmışlardır Borularda zaten oyle bir yamukluk yok hepsi sağlam ama kullanılmayacak
yerlerine yenileri yapılacak kaynak noktalarında sıkıntı olabilir L bağlantılarda bildiğim kadarıyla
röntgenden geçirilecek onların hepsi fabrikaya geri gitti. Ordaki her parça testten geçiriliyor
15 gün içinde takılmış olacakmış  diye haber aldım @vedelii

İnşaat demiri değil, diğer demirin (beyaz boyalı) tamiri sözkonusu.
Bence onlarda  sorunsuz yerinde tamir edilir.

O eğilmiş olan boru zaten yük taşımıyor. Telaşa gerek yok. Sahada yetkililer durumu daha iyi değerlendiriyordur.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Ben oradaki yetkili mühendis olsam düzeltilmesine kesinlikle izin vermem.Hele ki böyle bir kazadan sonra.
Sonuçta o malzemenin kırılan bölgesinin dışında kırılmayan bölgelerinde de hasar olabilir o malzemenin yapısı bozulmuş olabilir.Üzerine bir anda çok ciddi kuvvet uygulandı ve hasar aldı
Çatı işi gibi en ufak hataya,ihmale tahammülü olmayan hayati işlerde böyle şeyleri kaynakla geçiştirmezler geçiştirmemeliler.
Ha burası Türkiye 2 kaynak yaparım  eskisinden daha kuvvetli olur mantığı ile hareket edilirse bilemem   :)
:alala: sen mühendis falan olma zaten :D  @Deniz
git kendine başka meslek bul

Çevrimdışı heart

@Necmi abi şimdiden özür diliyorum.  :D :D
tarzım değil ama şu anda keyfim fena çakır.  :ishock: :ishock:

[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2015, 20:48:26 MURAT ]

Çevrimdışı Necmi

İnşaat demiri değil, diğer demirin (beyaz boyalı) tamiri sözkonusu.
Bence onlarda  sorunsuz yerinde tamir edilir.

O eğilmiş olan boru zaten yük taşımıyor. Telaşa gerek yok. Sahada yetkililer durumu daha iyi değerlendiriyordur.

edilmez yamulan boruyu düzeltemezsin hiç bir zaman eski mukavemetinde olmaz
zaten 7-8 tane hasarlı parça vardı onların çoktan siparişi verilmişti diye biliyorum sağlam olanlarda yüklenip
fabrikaya gönderildi Hepsi röntgende geçirilip test ediliyor onların işleri bitmiştir bile yani bir gecikme yaşanmaz
zaten şimdi başlasalar sahada çalışacakları hiç kullanılmamış parçalar var yani bu sebeple gün kaybına sebep olmaz

Çevrimdışı ahmet türker

halatları gerdirelim de koyalım artık şu tenteyi ,olimpiyat çekilmez oldu... :D

Çevrimdışı Ensar

halatları gerdirelim de koyalım artık şu tenteyi ,olimpiyat çekilmez oldu... :D
abi bi el atsak kalkmaz mi su çatı ya amma uzadı bu is , tutalım dört  köşesinden kaldıralım :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmet türker

abi bi el atsak kalkmaz mi su çatı ya amma uzadı bu is , tutalım dört  köşesinden kaldıralım :D
siz gençler toplanın bir araya da bir deneyin bakalım belki olur.bende bel fıtığı var benden bir şey beklemeyin. :bandit: :lol:

Çevrimdışı Necmi

haber1903 le ne alakası var zaten  haber kaynağı DHA..  ajansların tiraj reklam kaygısı olmaz.

daha önemli kaygıları var Ajansların müşterilerine her gün belli miktarda haber verme zorunluluğu var
gazetelerde çıkan haberlerin %99 u ısmarlama haberdir orda her takımın bir alanı var ve o alanı dolduracaksın
ister at ister atma muhabirler sürekli baskı altında çalışıyor. Kaygısı olmayan tek kaynak Beşiktaş resmi sitesidir.
kardeşim yaz boyunca bak bakalım basında çıkan haberlerin kaçı doğru hani kulüpten bir kaynak deseler bir nebze
ama inanıyormusun bir yönetici çıkıp isimsiz haber yapacak kimliğini gizleyecek böyle bir şey mümkünmü

Çevrimdışı İhsan

edilmez yamulan boruyu düzeltemezsin hiç bir zaman eski mukavemetinde olmaz
zaten 7-8 tane hasarlı parça vardı onların çoktan siparişi verilmişti diye biliyorum sağlam olanlarda yüklenip
fabrikaya gönderildi Hepsi röntgende geçirilip test ediliyor onların işleri bitmiştir bile yani bir gecikme yaşanmaz
zaten şimdi başlasalar sahada çalışacakları hiç kullanılmamış parçalar var yani bu sebeple gün kaybına sebep olmaz

Çatı boruları (7 adet) yeniden üretiliyor.
Benim bahsettiğim iskeleler. İnşaat demirlerin bükülü olduğu resme bir daha bakarsan orada beyaz boyalı ufak boruların bükülmüş olduğunu göreceksin.
O borular kolaylıkla yerinde tamir edilir. Kesersin, yerine boru kaynatırsın. Hatta kesmeden yanına boru kaynatırsın olur biter...
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

:alala: sen mühendis falan olma zaten :D  @Deniz
git kendine başka meslek bul
17 milyon € luk catiyi kaza gecirmis kirilmis ezilmis iskelenin uzerinde kaldirmayi goze almayan bir muhendisim ben
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı sallapati

Haberler güzel... halatlarda sorun yok.. iskele ve borular yenilenecek 1 ay içinde deniyor...

bu 1 ayda ince işler , localar ve restorasyona yüklenilemez mi?

Çevrimdışı sallapati

Kaza olmasaydı çatı şimdi ne durumdaydı öngörebilen var mı?

Çevrimdışı Necmi

Çatı boruları (7 adet) yeniden üretiliyor.
Benim bahsettiğim iskeleler. İnşaat demirlerin bükülü olduğu resme bir daha bakarsan orada beyaz boyalı ufak boruların bükülmüş olduğunu göreceksin.
O borular kolaylıkla yerinde tamir edilir. Kesersin, yerine boru kaynatırsın. Hatta kesmeden yanına boru kaynatırsın olur biter...

:nerd: gecekondumu yapıyoruz.
zaten sıkıntı varsa boruda olsun o boru dediklerin o kadar basit şeyler değil
çatıyı taşıyan iskelet onlar onlar her yönden rügar yağmur ve kar basıncına uğrayacaklar
ve hiç bir zaman yerinde yapılacak kaynaktan emin olamazsın büyük ihtimal fabrikadada bu kaynaklar yapıldıktan sonra röntgenden geçiriliyordur
kaynak işi her zaman riskli işdir doğru olmazsa büyük kazalara neden olur. ve mümkün olduğu kadarda az kaynak yapmak gerekir.

Çevrimdışı Necmi

17 milyon € luk catiyi kaza gecirmis kirilmis ezilmis iskelenin uzerinde kaldirmayi goze almayan bir muhendisim ben
iskele kırılmadı ezilmedi birde üstelik parçalar sökülmeden ayakları betonlandı
kalın demirlerle birbirine kaynaklandı birde çatı bittikten sonra 17 M€ şimdi sadece boru :D

Çevrimdışı Necmi

Kaza olmasaydı çatı şimdi ne durumdaydı öngörebilen var mı?
Aynı durumda olurdu :D
sadece farklı olarak çember bitmiş olurdu
bu süre zarfında durmadılarki diğer kısımlarda çalışma devam etti

Çevrimiçi Samet Demir

Bu kazadan sonra kaynak ile geçiştireceklerini hiç sanmam .Bunu ne firma kabul eder artık ne Bjk inşaat ne de ISG  :icool:
Kaynak deyip geçme asme standartlarina uygun bir kaynak ana borunun gösterdiği mukavemeti gösterir. Zaten çapraz bağlantıya yakın bir yerden kırılmış. Aradaki boruyu kesip yeni boru koyulmali diyorum yanlış anlaşılmasın. O boruyu sıfırdan imal etmeye gerek yok demek istedim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 34BJK64

BEŞİKTAŞ JK