Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031300 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Zemin de duran halatlar cati halati degilmi? Neyi sipariş ediyoruz?
Bükülen boruları
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ben Bu stadda çalışan sayısı az dediğimde bana kızanlar olmuştu kendi düşüncesine göre.Şimdi onlara soruyorum nerde bu çalışanlar?Video yayını oldugu surece gunluk en az 2 saat ızlerdım toplam ama çalışan sayısında hep az kişi gördüm.Adını vermeyen Yonetıcı de buyuk ıhtımal Ahmet Nur Çebi dir.

Sadece saha içini görerek çalışan kişi sayısını nasıl tespit ediyorsun gerçekten merak ettim..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

zarar gören boruların üretimine başlandı mı ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

Çok güzel haberler var umarım devamı son sürat gelir. Vodafone Arena Loading  :) Yüzdeyi siz verin artık  :alala:

nedir güzel haberler abicim?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaşlar zarar gören borular eğer dikişsiz çekme boru değilse şu ana kadar çoktan üretilmiştir. Hatta ellerinde fazladan olabilir sadece istenilen boyda kesilip gönderilmesi gerekir. Üretim prosesi en kolay olan ürünlerden bir tanesi. En son takılacağımız nokta borular olsun..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

nedir güzel haberler abicim?

Stadımız başlığında güzel haber ne olabilir ? Elbette ilk etapta halatlarda bir şey olmaması. Umarım devamı gelir demişim; bu da iskelet boruların imali, stada nakli, montajı, çatının havaya kalkması. Birisi mesajımdan alıntı yapınca telefona uyarı geliyor, herhalde bir kardeşimiz yüzde veriyor dedim  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Prekastların koyu renkle sıvanması kolonları öne çıkarmış , çok güzel.
@bjk_mabet izinden dönünce haberler gelmeye başladı çok şükür.
aynen o şekilde diş kisim bi kac aya hazir olacak ici bekleyecegiz mabette ayaginin tozuyla iyi haberi verdi artik borulari ve strand jackleri bekleyecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar zarar gören borular eğer dikişsiz çekme boru değilse şu ana kadar çoktan üretilmiştir. Hatta ellerinde fazladan olabilir sadece istenilen boyda kesilip gönderilmesi gerekir. Üretim prosesi en kolay olan ürünlerden bir tanesi. En son takılacağımız nokta borular olsun..
İskelelerin bir bölümü de hasar görmüştü abi onların da üretilmesi gerekiyor.iskele kısmı kolay da boru kısmı biraz uğraştırabilir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Sadece saha içini görerek çalışan kişi sayısını nasıl tespit ediyorsun gerçekten merak ettim..

İlerlemesinden

Çevrimdışı Efe

bencede uretilmistir hatta sahada suan 4 tane takilacak sıkıntısiz boru var zamani geldiginde takmaya baslarlar su kis aylarinda stada gecsek iyi olacak olimpiyatta ocak subat sogugu hic cekilmiyor en son brugge macinda ayaklarim donuyordu :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

hayatımız ofsayt osman gibi be hiçbirşey düzenli gitmiyor beşktaşda güzel gitmeyince ve bugunkü mabedin haberinden sonra bu sefer gol be dedim  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Efe

İskelelerin bir bölümü de hasar görmüştü abi onların da üretilmesi gerekiyor.iskele kısmı kolay da boru kısmı biraz uğraştırabilir..
sahada istemedigin kadar iskele var degistirirler ama ben bi hasar goremedim tam olarak duzeltilmeleri yetecek bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yldrmaydn

Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Deniz

sahada istemedigin kadar iskele var degistirirler ama ben bi hasar goremedim tam olarak duzeltilmeleri yetecek bence
bunun gibi kırılma yaşanan bölümler mevcut bunlar düzeltilemez değiştirilmesi gerekiyor

Çevrimdışı Bjk_kosova

45 günde çim sürse 4 ay kadar zaman alıyor öyleyse @Bjk_kosova

4 ay olacagini zanetmiyorum. Tesislerde mevcut olan cim ve alt yapinin sokulmesi 1 ay kadar surmustur. Arenada boyle bir ihtiyac yok o yuzden direkt ise koyulurlar buda 75-90 gun arasi surer diye tahmin ediyorum. @ahmetx
Bir gün değil hergün Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Benim tahminim daha kaza netleştiği anda üretim için emir verildiği yönündedir. Çok meşaketli bir iş değil. Boru için bekleyeceğimizi sanmıyorum sadece bu işin içinde olan birisi olarak söylüyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Benim tahminim daha kaza netleştiği anda üretim için emir verildiği yönündedir. Çok meşaketli bir iş değil. Boru için bekleyeceğimizi sanmıyorum sadece bu işin içinde olan birisi olarak söylüyorum.
zaten boruyu falan da bekleyeceksek yandık abi :D

Çevrimdışı Efe

bunun gibi kırılma yaşanan bölümler mevcut bunlar düzeltilemez değiştirilmesi gerekiyor

bisey olmaz kaynak yaparlar sonucta halatlari o kirilmaya ragmen ayakta tutuyorlar duzeltilmeleri yeterli belki kopma derecesinde biyeri olan varsa o iskele parcasi degisir ama sanmiyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

bisey olmaz kaynak yaparlar sonucta halatlari o kirilmaya ragmen ayakta tutuyorlar duzeltilmeleri yeterli belki kopma derecesinde biyeri olan varsa o iskele parcasi degisir ama sanmiyorum
Bu kazadan sonra kaynak ile geçiştireceklerini hiç sanmam .Bunu ne firma kabul eder artık ne Bjk inşaat ne de ISG  :icool:

Çevrimdışı İhsan

yedi adet yeniden üretiliyor ve üç hafta sonra gelecekler diye duydum.
Diğerleri zaten mevcut.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

4 ay olacagini zanetmiyorum. Tesislerde mevcut olan cim ve alt yapinin sokulmesi 1 ay kadar surmustur. Arenada boyle bir ihtiyac yok o yuzden direkt ise koyulurlar buda 75-90 gun arasi surer diye tahmin ediyorum. @ahmetx
zaten saha herseyiyle 70 gun civarinda hazir olacak bizzat kendileri soyledi cati isleri ekim sonu biterse ocak 16 da stad acilir ne kadar sarkarsa uzerine 70 gun kotun iste koltuk falan demeyin onlar sıkıntısiz isler hemen yapilir cimle beraber isi cim bolumune getirmek onemli artik su catiyi havada asili gordugumuz an stadin acilmasina 3 aydan kisa sure kalmis demektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Diğerleri zaten mevcut.

teşekkürler  :claps:

Çevrimdışı Efe

Diğerleri zaten mevcut.

zamani cok problem degil strand jackler ve uzun halatlar anca biter onlar gelene kadar borularinda en fazla 4 gunluk isi var zaten simdi diger isleri bitirmeliler eylul sonu artik catiyi kaldirma islemlerine gecilmeli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Demir

Düzeltilebilir. Hiç de zor değil hatta. Boru 2" olsa kesip işçilik ile beraber resimdekini düzeltmek max 2 saat. 

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Deniz

Düzeltilebilir. Hiç de zor değil hatta. Boru 2" olsa kesip işçilik ile beraber resimdekini düzeltmek max 2 saat. 

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben oradaki yetkili mühendis olsam düzeltilmesine kesinlikle izin vermem.Hele ki böyle bir kazadan sonra.
Sonuçta o malzemenin kırılan bölgesinin dışında kırılmayan bölgelerinde de hasar olabilir o malzemenin yapısı bozulmuş olabilir.Üzerine bir anda çok ciddi kuvvet uygulandı ve hasar aldı
Çatı işi gibi en ufak hataya,ihmale tahammülü olmayan hayati işlerde böyle şeyleri kaynakla geçiştirmezler geçiştirmemeliler.
Ha burası Türkiye 2 kaynak yaparım  eskisinden daha kuvvetli olur mantığı ile hareket edilirse bilemem   :)