Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031705 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Geovani

ALLAHımıza çok şükür halatlar temiz çıktı bundan sonra bi sıkıntı olmazsa ikinci yarı geçeriz yuvamıza kem gözlerden uzak olsun...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Sedat_BJK

Allaaaaaah.  :halay: :halay: :ishock: :ishock:
Hayirdir :)?

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Samet Demir

iyide kardeşim neden düzeltsinler o gördüğün demirler inşaat demiri
korkuluk olarak kenarlara koymuşlardı onları kesip atmışlardır yerine yenilerini
takmışlardır Borularda zaten oyle bir yamukluk yok hepsi sağlam ama kullanılmayacak
yerlerine yenileri yapılacak kaynak noktalarında sıkıntı olabilir L bağlantılarda bildiğim kadarıyla
röntgenden geçirilecek onların hepsi fabrikaya geri gitti. Ordaki her parça testten geçiriliyor
15 gün içinde takılmış olacakmış  diye haber aldım @vedelii
Tam açıklayıcı yazamadığım yanlış anlaşıldı abi.  Bahsettiğim de o zaten. 7 tane boru işçiliği ile beraber 2 ekip 7-8 kaynakci ile 1 günde biter. Her joint için rt de çekseler 2-3 günü bulmaz. Bu işi yaptığım için iyi biliyorum. Önemli olan halatlardı şükür onlarda hasar yokmuş. Bence bu ara zamanda bu hasar gören borular halledilmesi lazımdı.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Tam açıklayıcı yazamadığım yanlış anlaşıldı abi.  Bahsettiğim de o zaten. 7 tane boru işçiliği ile beraber 2 ekip 7-8 kaynakci ile 1 günde biter. Her joint için rt de çekseler 2-3 günü bulmaz. Bu işi yaptığım için iyi biliyorum. Önemli olan zincirlerde şükür onlarda hasar yokmuş. Bence bu ara zamanda bu hasar gören borular halledilmesi lazımdı.

zaten söküldüğü anda fabrikaya gönderildi tamamı ben 8 adetinde hasar var biliyorum ama
tümü röntgenden geçirilecekmiş zaten bu güne kadar bitmiştir hasarlı olanlarında yenileri yapılmıştır
o zamanlar bir haftalık bir iş deniyordu bunlar ayağa bağ olmaz zaren sahadada yapılacak boru var
alt tarafı 7-8 boru bunlar tamamını 15-20 günde bitirdiler. Boruların ham olarak fabrikaya girdiği günü
biz burda resimli olarak yayınlamıştık ondan 3 gün sonra buraya bir tır malzeme geldi

Çevrimdışı kaanzor

sporx başakşehirde oynıyacak diyo bizim için  :alala:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimiçi Samet Demir

zaten söküldüğü anda fabrikaya gönderildi tamamı ben 8 adetinde hasar var biliyorum ama
tümü röntgenden geçirilecekmiş zaten bu güne kadar bitmiştir hasarlı olanlarında yenileri yapılmıştır
o zamanlar bir haftalık bir iş deniyordu bunlar ayağa bağ olmaz zaren sahadada yapılacak boru var
alt tarafı 7-8 boru bunlar tamamını 15-20 günde bitirdiler. Boruların ham olarak fabrikaya girdiği günü
biz burda resimli olarak yayınlamıştık ondan 3 gün sonra buraya bir tır malzeme geldi
Ara ara bakıyorum abi bende.

Bazı arkadaşlar karamsar duruyor çelik borular hakkında onlari biraz sakinleştirmek adına konuştum bende.

Bu arada enka da çalışıyorum ben. Kalite kontrol departmanindayim. İnşallah mart ayında mabedimize kavuşuruz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Efe

sporx başakşehirde oynıyacak diyo bizim için  :alala:
kombineler sigmaz artik orda oynayamayiz stada gecene kadar olimpiyattayiz bence 17 bin kombine var cunku
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kaanzor

kombineler sigmaz artik orda oynayamayiz stada gecene kadar olimpiyattayiz bence 17 bin kombine var cunku

Geçen seneki gibi maça giden kombinelilerin parası iade edilemezmi efe olimpiyatta oynamayalım zaten 30 bin kişiyi zor topluyoruz o da olimpiyatta bin kişi gibi duruyo
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Deniz

Kaynak deyip geçme asme standartlarina uygun bir kaynak ana borunun gösterdiği mukavemeti gösterir. Zaten çapraz bağlantıya yakın bir yerden kırılmış. Aradaki boruyu kesip yeni boru koyulmali diyorum yanlış anlaşılmasın. O boruyu sıfırdan imal etmeye gerek yok demek istedim.

Yok hocam dediğinizi anladim ben ancak hasar goren kismi sadece o bolge olmayabilir.bu yuzden degistirilmesi saglikli olur diyorum.gorunurde birsey olmayabikir ama ic taraftan malzeme ozelligini yitirip mukavemetini kaybetmis olabilir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı İhsan

:nerd: gecekondumu yapıyoruz.
zaten sıkıntı varsa boruda olsun o boru dediklerin o kadar basit şeyler değil
çatıyı taşıyan iskelet onlar onlar her yönden rügar yağmur ve kar basıncına uğrayacaklar
ve hiç bir zaman yerinde yapılacak kaynaktan emin olamazsın büyük ihtimal fabrikadada bu kaynaklar yapıldıktan sonra röntgenden geçiriliyordur
kaynak işi her zaman riskli işdir doğru olmazsa büyük kazalara neden olur. ve mümkün olduğu kadarda az kaynak yapmak gerekir.

Halen daha değişik borulardan bahsediyoruz.
ekteli resimde gösteriyorum. Bu boru çok basit bir şekilde yerinde tamir edilir.

Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Yok hocam dediğinizi anladim ben ancak hasar goren kismi sadece o bolge olmayabilir.bu yuzden degistirilmesi saglikli olur diyorum.gorunurde birsey olmayabikir ama ic taraftan malzeme ozelligini yitirip mukavemetini kaybetmis olabilir.
Rontgen çekilir ona o basit birşey de bende şöyle birşey söyleyim 1 adet 5 mm çapında kaynaklı punta 1 ton yüke mukavemet gösteriyor burdan yola çıkıp birşey olmadığını düşündüm hep. Tabikide en küçük detayına varıncaya kadar bakmak da lazım zira nokta şeklinde bir çatlak bile koca çatının yerle bir olması demek. Allah korusun geç olsun güç olmasın.

Çevrimiçi Samet Demir

ekteli resimde gösteriyorum. Bu boru çok basit bir şekilde yerinde tamir edilir.
Evet abi tamir edilebilir diyorum bende. o borunun sana özelliklerini bile soylebilirim tahmini %80 a105 kalite standart sch yani ortalama 6 mm kalınlığındadir. Imalatci mantığı ile düşünürsek kes o parçayı yenisi kaynat argon kaynağı ile olsun bitsin.

Çevrimdışı Necmi

yok bende ordan bahsediyorum o boru yerinde tamir edilmez yerinde yapılacak her tamir uydurma işdir
17 M€ ödediğin bir işde bunu kabul edermisin. siz fabrikada yapılan kaynağı nasıl sanıyorsunuz yerinde yapılan
en mükemmel şekilde yapılsa fabrikada yapılanın yarı kalitesinde olmaz

Çevrimdışı Haldun

Basaksehire donuyormusuz guzel haber stadin kapasitesi 17.800 deplasman tribunu 850 kisi bizim kombineli 17 bin kisi bilet satilmayacak.derbi maclari uefa olimpiyatta

Çevrimdışı Necmi

Evet abi tamir edilebilir diyorum bende. o borunun sana özelliklerini bile soylebilirim tahmini %80 a105 kalite standart sch yani ortalama 6 mm kalınlığındadir. Imalatci mantığı ile düşünürsek kes o parçayı yenisi kaynat argon kaynağı ile olsun bitsin.

edilmez bak edilemez demiyorum edilmez diyorum böyle bir işte bunu ne Beşiktaş kabul eder
ne fransız firması kabul eder nede kontrol firması kabul eder sıfır yaptırdığın bir işte neden tamir kabul edesin
nasıl bir mantık bu ikincisi kaynak yiyen bölge zayıflar demir o alanda yapı değiştirir. o nedenle eklem yerleri dışında
kaynak tercih nedeni değildir. ve kaynak noktaları daha hızlı paslanır birde üstüne sürülen boya bile bence özel bir boyadır
onları havada boyama imkanı olmayacağı için büyük ihtimal eloksallı veya fırın boya yada emay gibi bir şey uygulamışlardır
onu bile şantiyede yapamazsın.

Çevrimdışı İhsan

yok bende ordan bahsediyorum o boru yerinde tamir edilmez yerinde yapılacak her tamir uydurma işdir
17 M€ ödediğin bir işde bunu kabul edermisin. siz fabrikada yapılan kaynağı nasıl sanıyorsunuz yerinde yapılan
en mükemmel şekilde yapılsa fabrikada yapılanın yarı kalitesinde olmaz

Neden yapılmasın ve neden tamir işi uydurma olsun ki?
Bu boru yük bile taşımıyor.

Böyle basit bir boru tamiri için iskeleyi söküp fabrikaya kimse götürmez. Çatı konstrüksyon olsa neyse, ama iskele için hiç gerek yok.
Biz çok daha zor tamirleri yerinde yaptık.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Basaksehire donuyormusuz guzel haber stadin kapasitesi 17.800 deplasman tribunu 850 kisi bizim kombineli 17 bin kisi bilet satilmayacak.derbi maclari uefa olimpiyatta
sanki taraftar gelecek Başakşehire gitmek olimpiyata gitmekten zor

Çevrimdışı riza calli

Bi sene kombine parasiyla 3 sene izlicez.biraz daha uzasin insaat

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Boşversinler taraftarı abi fazla taraftar gitmese daha hayırlı olacak. Olimpiyat yaz günü rüzgarlı ve soğuk. Kışın orada maç yapmak çok zor. Diyelim kışın bir mucize oldu da zemin bozulmadı rüzgardan dolayı top oynanmaz kör dövüşü olur. Çok puan kaybederiz.

Çevrimdışı Haldun

abi oyle de hic degilse taraftar soguk yemez stadda dogru duzgun pas yapilir orta acilir taraftar hakeme rakibe baski kurar

Çevrimdışı Necmi

Neden yapılmasın ve neden tamir işi uydurma olsun ki?
Bu boru yük bile taşımıyor.

Böyle basit bir boru tamiri için iskeleyi söküp fabrikaya kimse götürmez. Çatı konstrüksyon olsa neyse, ama iskele için hiç gerek yok.
Biz çok daha zor tamirleri yerinde yaptık.

o resimde gösterdiğin iskelemi çatı parçasımı tam anlayamadım eğer taşıyıcı iskeleyse
değiştirmeye bile gerek yok zaten üstünde halat varken mümkün değil sökmezler iskelelerin
tamamına takviye yapıldı yapılmasa bile zaten büküldü diye taşıma özelliğini kaybetmez ama çatı parçasıysa
kesinlikle yenisi yapılmak zorunda zaten iskeleyse ne diye konuşuyoruzki onu çıkartır yerine yeni bir parça
koyarlar ihtiyaç duysalar hepsi demonte vaziyette en fazla alttan destek koyarlar o iskeleyi boşa çıkartır
yenisiyle değiştirirler ama buna bile gerek yok ben çatı parçası diye bakıyorum olaya zaten 7-8 parça hasarlı derken
bahsettiğim çatı parçalarıydı iskelenin hasarına kim bakar

Çevrimdışı ahmetx

Resmen komedi yahu , biz neden maçları başakşehir de oynamak istiyoruz ve neden olimpiyatta oynamak istemiyoruz ve neden derbiler olimpiyatta o zaman?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

abi oyle de hic degilse taraftar soguk yemez stadda dogru duzgun pas yapilir orta acilir taraftar hakeme rakibe baski kurar
taraftarın baskı kurması için gelmesi lazım kardeşim Başakşehirde boş tribünlere oynuyoruz

Çevrimdışı Haldun

Resmen komedi yahu , biz neden maçları başakşehir de oynamak istiyoruz ve neden olimpiyatta oynamak istemiyoruz ve neden derbiler olimpiyatta o zaman?
abi ben istanbulu bilmiyorum ama necmi abinin dedigine gore ulasim olimpiyata gore daha kotuymus ama taraftar icerde soguk yemez basaksehirde taraftar oyunun icinde olur rakibe hakeme baski uygular ruzgardan dolayi korner orta acilamiyor pas yapilamiyor tolga degaj kullanamiyor :) derbilerde mecbur oynayacagiz kapasite yetmez basaksehirde

Çevrimdışı Ensar

abi ben istanbulu bilmiyorum ama necmi abinin dedigine gore ulasim olimpiyata gore daha kotuymus ama taraftar icerde soguk yemez basaksehirde taraftar oyunun icinde olur rakibe hakeme baski uygular ruzgardan dolayi korner orta acilamiyor pas yapilamiyor tolga degaj kullanamiyor :) derbilerde mecbur oynayacagiz kapasite yetmez basaksehirde
tolga normalde degaj kullanabiliyor mu sanki :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !