25. Hafta Beşiktaş 0-1 Galatasaray
25. Hafta Beşiktaş 0-1 Galatasaray

Beşiktaş Forum|25. Hafta Beşiktaş 0-1 Galatasaray Tarih : 07.03.2026 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Ozan Ergün - Anıl Usta - Mustafa Savranlar - Adnan Deniz Kayatepe VAR :

COB, tolga1903, hasankale, kahyaoglueren, ahmetekinciogl2, 38life, Samet Ç, Zafer55, murat baltacı, Necmi, sozkul ve 119 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

25. Hafta Beşiktaş 0-1 Galatasaray  [Okunma sayısı 2492 defa] 25. Hafta Beşiktaş 0-1 Galatasaray

Çevrimiçi levitate

bir de fenere 3 daha veririz tam olur verdiği 4. derbi oldu beyefendinin
bipbipbupbup

Çevrimiçi mellfred

öyle büyütmüşler ki gözlerinde rezil bir duruşla kaybediyoruz
böyle beşiktaş olmaz olsun

Çevrimiçi Samet Ç

rakip 10 kişi kaldı merkezden oyuncu çıkardı hocalığı bu kadar takmayın kafaya karaveli seviye

Çevrimiçi Koa_lAA

Ee hani biz 10 kişi kaldık die fenere 2-0 dan maç vermiştik... Adamlarda 10 kişi kaldı ama maçı vermediler... Sir sergen tebrikler

Çevrimiçi levitate

şu heriflere 10 kişi maç verme şeyini 2. kez başardın ya tebrik ederim iç sahada yol geçen hanı oldu iyice
bipbipbupbup

Çevrimiçi Monza

Cincon bu sene de şampiyon olur, bu akşamki sonuç ile.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Neyse takımın medyanın  sisirdigi kadar olmadığını herkes görmüştür.

Çevrimiçi levitate

10 kişi diyoruz da zaten olaitan varken 10 kişiydik cengiz girdi 9 olduk

cerny tam ısındı maça zart diye aldı olaitan duruyor tamam anladık beğenmiyorsun ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

10 kişi diyoruz da zaten olaitan varken 10 kişiydik cengiz girdi 9 olduk

cerny tam ısındı maça zart diye aldı olaitan duruyor tamam anladık beğenmiyorsun ya
beğenmemek değil ego savaşı ve takım çok zayıf gelen oyuncular iyiydi artık koşamıyorlar

Çevrimiçi 38life

Hücumu ogretemez Sergen hoca....

Doğru. Karşımızda hücum ile ilgili teknik direktörün yapacağı hiçbir şey olmadığını, hucumun tamamen futbolcuların kendi yetenekleriyle alakalı olduğunu savunan bir teknik direktör var karşımızda. Böyle bir durumda benim sitemim zaten direkt anlamsız kalıyor.

Çevrimiçi Monza

Neyse takımın medyanın  sisirdigi kadar olmadığını herkes görmüştür.

Medyanın dilinden düşmeyen 17 maçlık seri de bitti.

Çevrimiçi levitate

beğenmemek değil ego savaşı ve takım çok zayıf gelen oyuncular iyiydi artık koşamıyorlar

oyunculuk bir şey yok pısırık başladı 0-0'a gelmiş adamları iştahlandırdı göte bala attılar üstüne yattılar, 45 dk 10 kişi oynayan adamlara karşı oyuncuların bir tarafından uydurduğu pozisyonlar dışında hiçbir şey yok

dakika 96 adamlar baskı yaptı diye ileri top atamadık ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

tek yapacağın şey olaitan'ı çıkartıp herhangi bir adamı almak ya

şu herifleri şurada sevindirdin ya utan
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Medyanın dilinden düşmeyen 17 maçlık seri de bitti.

6-7 tanesi beraberlik zaten
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

rakip 10 kişi kaldı merkezden oyuncu çıkardı hocalığı bu kadar takmayın kafaya karaveli seviye

Muhtemelen şöyle düşündü. "Rakip göbekten eksildi ben de göbekten adam çıkartıp ileri adam koyayım." 7 yaşındaki yeğenim ya. Ah be

Çevrimiçi levitate

Muhtemelen şöyle düşündü. "Rakip göbekten eksildi ben de göbekten adam çıkartıp ileri adam koyayım." 7 yaşındaki yeğenim ya. Ah be

okanın aynısı yemin ederim birinde osimhen var diye millet hoca sanıyor :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Cengiz, ndidi’ye fuck off diye bağırdı mı? Ben mi yanlış gördüm?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

feneri de bala yendi zaten adamların 10 sakatı mı ne vardı yedekleri çocuklarla doluydu

okan nasıl kazandım diye şaşırıyordur yazık günah ya korkunç sinirliyim şu an
bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Umarım önümüzdeki seneye Sergen'le başlamak gibi bir hata yapmayız.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi levitate

adamın her derbisi numune bildiğin 10 kişi nasıl skor koruyalım diyor gittin 1-0 yenildin 1-1 berabere kaldın, 10 kişi takım kapanıyor nasıl çevirelim dese ts fb çevirdi inanılmaz ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

adamın her derbisi numune bildiğin 10 kişi nasıl skor koruyalım diyor gittin 1-0 yenildin 1-1 berabere kaldın, 10 kişi takım kapanıyor nasıl çevirelim dese ts fb çevirdi inanılmaz ya

Skandal ya şu sezondaki lehe aleyhe kırmızı olan maçlarda verilen reaksiyon o kadar komik acınası ki sırf şu maçlar yüzünden kovarim sergeni.

Çevrimiçi Samet Demir

Ben hocama güveniyorum, en kötü bu oyuncuları da yollayıp 15 transfer yaparsak işte o zaman hocam o oyunu oynatıcak.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Skandal ya şu sezondaki lehe aleyhe kırmızı olan maçlarda verilen reaksiyon o kadar komik acınası ki sırf şu maçlar yüzünden kovarim sergeni.

verdiği maçları toplasan lider falan oluyoruz zaten say say bitmiyor

hücum edemiyor kapanamıyor e bu adam büyük maçlarda bir şey yapsın diye gelmedi mi eee yani, ole'nin eleştirilecek çok şeyi var ama bu maçı alırdı sıfır şaka
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Umarım önümüzdeki seneye Sergen'le başlamak gibi bir hata yapmayız.

Şuandaki algıya ve konuşmalara bakarsak başka bir ihtimal yok gibi neredeyse. Bir sezon daha boşa gidecek gibi duruyor.

Çevrimdışı Savaş

Her maç Mustafa ve Cengiz oyuna atıyor. İkisi de boş hamle. Ezbere değişiklikler. Ne diyeyim ki

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: