25. Hafta Beşiktaş 0-1 Galatasaray
25. Hafta Beşiktaş 0-1 Galatasaray

Beşiktaş Forum|25. Hafta Beşiktaş 0-1 Galatasaray Tarih : 07.03.2026 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Ozan Ergün - Anıl Usta - Mustafa Savranlar - Adnan Deniz Kayatepe VAR :

Sinan66, COB, tolga1903, kartalizma190399, hasankale, kahyaoglueren, ahmetekinciogl2, 38life, Samet Ç, Zafer55, murat baltacı, Necmi, sozkul ve 113 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

25. Hafta Beşiktaş 0-1 Galatasaray  [Okunma sayısı 2411 defa] 25. Hafta Beşiktaş 0-1 Galatasaray

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şuandaki algıya ve konuşmalara bakarsak başka bir ihtimal yok gibi neredeyse. Bir sezon daha boşa gidecek gibi duruyor.

Hani dünyanın tersine dönme ihtimali var ama bu yok yine de Filipe Luis olsa ne güzel olurdu.

Çevrimiçi gokhans

Her maç Mustafa ve Cengiz oyuna atıyor. İkisi de boş hamle. Ezbere değişiklikler. Ne diyeyim ki

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gol için bastırırken cerny çıkarıyorsun. Mustafa ve cengizi falan sokuyorsun, işin trajikomik yanı maça göre stratejik bir hamle olarak değil her maç istisnasız aynı şeyi yapıyorsun. Afedersiniz ama şu beğenmediğimiz rashica’nın ayak serçe parmağı etmez cengiz de mustafa’da. Bunu herkes görüyor ama adamcılık uğruna Beşiktaş’a yazık ediyor!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yönetimin niye bugüne kadar hakem açıklaması yapmadığını simdi anladım.
Hakan Daltaban ne söyledi anlayan var mı?

Çevrimiçi tolga1903

Her maç Mustafa ve Cengiz oyuna atıyor. İkisi de boş hamle. Ezbere değişiklikler. Ne diyeyim ki

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu iki oyuncuyu her maç yedekten girerken görünce ana avrat küfür ediyorum sergen'e de oyunculara da allah affetsin. Rashica jota hem daha kariyerli hem daha karakterli oyuncular, karakterli olmalarını şu iki tane çöp oyuna girerken kendilerinin her maç oturtulmasına karşı sergen'i yumruklamamalarına bağlıyorum. İkisi de matah oyuncu değiller ikisiyle de yollar ayrılacak yazın ama şu oyuna giren leş oğlu leşlerden bin kat futbolcular

Çevrimiçi tolga1903

Bu herifin mustafa fetişi beni bıktırdı bezdirdi. Genç diye her oyuncuyu oynatacaksan git bal liginde oynayan 17 yaşında topçu getir onu da oynat. Bu mustafa'nın zeka problemi var faul yapmamayı öğrenmeden 1 dakika bile gecirmemesi lazım bu takımda altyapıymış gençmiş tiksindim artık sen öğretemiyorsan gidecek öğreten birinin yanında futbolcu olmayı öğrenecek önce her maç oyuna alıyorsun sırf gençleri sevmediğinin aksini ispat etmek için

Çevrimiçi Sinan66

ne rafa var ne de emirhan. bakalim bu sefer ne olacak

kaybettik. pek sasirmadim. geçen sene de 4. duk ama derbi kazaniyorduk. simdi tonlarca para harcayip yine 4. ama derbi kazanamiyoruz.
rakip 10 kisi hemde

Etiketler: