25. Hafta Beşiktaş 0-1 Galatasaray
25. Hafta Beşiktaş 0-1 Galatasaray

Beşiktaş Forum|25. Hafta Beşiktaş 0-1 Galatasaray Tarih : 07.03.2026 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Ozan Ergün - Anıl Usta - Mustafa Savranlar - Adnan Deniz Kayatepe VAR :

COB, tolga1903, hasankale, kahyaoglueren, ahmetekinciogl2, 38life, Samet Ç, Zafer55, murat baltacı, Necmi, sozkul ve 120 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

25. Hafta Beşiktaş 0-1 Galatasaray  [Okunma sayısı 2499 defa] 25. Hafta Beşiktaş 0-1 Galatasaray

Çevrimiçi levitate

hoca olduğuna inandırması için 45 dksı var akıllı adam şunlara 3 tane atar
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Bu mallara atarız bi şekil demiş okan attı da. Şimdi hücuma çıkmaya başladıkça geride iyice boşluk veririz barış alper maalesef murillo'yu mahvetti bizim sağ kanat berbat halde
bomboş alan bırakıyoruz zaten
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Valla sonuç çokta umrumda değil belki birileri takımın başında hoca olmadığını farkeder hasbelkader kazansak geleceği ipotek ederiz

Kimse farketmez abi merak etme yeni takım oturmadı vs bin tane bahane bulurlar

Çevrimiçi levitate

bir de gidip bunlara özenmiş ileride basıyor uzun vurduruyor falan sende şu kanatlar var mı mesela
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Kimse farketmez abi merak etme yeni takım oturmadı vs bin tane bahane bulurlar
aynen öyle
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Benim en sinirendigim şey bu takıma kim gelirse gelsin kim oynarsa oynasın derbi maçlarında korkak oynaması basit topları kaybetmesi rakipten çekinmesi. Bir tek gomez vardı adam akıllı topunu oynayan

Çevrimiçi Samet Demir

Oyun çok kötü. Golü kendi elimizle hediye ettik.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bu gidisle kaleyi bulan sutumuz olmadan maçı kapatırız.

Çevrimiçi murat baltacı

Yediğimiz golde orta yapana baskı yok rahat rahat kesiyor tek gol atacak adamı unutuyorlar kalecinin zaten çıkıp alma gibi bir özelliği yok refleks hiç yok top kaleye girince uçuyor insan biraz motive olur kendini bilir eksiğini bilir refleksin yoksa çık ortayı al adam vurmadan
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi COB

Bizim hücüm opsiyonumuz neden sadece Olaitan?

Orkun ve Cerny yokları oynuyor.

Çevrimiçi levitate

orkunda mal mal el kol yapıyor aynı fener maçı gibi gerilmiş mal gibi de sarı yedi bir de
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Asllani nin oyunda olduğunu son pozisyonda spiker adını söyleyince fark ettim.

Çevrimiçi tolga1903

orkunda mal mal el kol yapıyor aynı fener maçı gibi gerilmiş mal gibi de sarı yedi bir de

Orkun harbi Beşiktaşlı. Taraftar gibi davranıyor ve bu özelliği yüzünden büyük maçlarda hiç performans goremicez bu çocuktan emin oldum ben

Çevrimiçi levitate

Orkun harbi Beşiktaşlı. Taraftar gibi davranıyor ve bu özelliği yüzünden büyük maçlarda hiç performans goremicez bu çocuktan emin oldum ben
kaptansın az sakin ol ya iki al ver yapsan attıracaksın zaten
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

ortalama pozisyonlara bak bok var gibi öne yığmış takımı tamam ya büyük takım hocasısın anladık ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Haldır huldur üzerlerine gidersek hem fark açılır hem eksik kalırız bu soğukkanlılığı gösterecek takım ve hoca sahada yok ama durum böyle

Çevrimiçi levitate

jotayı mı alacak hazırlanıyordu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

jotayı mı alacak hazırlanıyordu
Cerny ya da olaitan yerine alsın, ikiside kötü.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

santraya bak mal mısınız
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bu uğurcan'ın kıçıda bize kalkıyor bi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

kaç golün var oradan gerizekalı
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate