4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş
4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş Tarih : 31.08.2025 Saat : 21:30 Stadyum : Bahçeşehir Okulları Stadyumu Hakemler : Kadir Sağlam - Samet Çiçek - Osman Gökhan Bilir - Alper

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 2794 defa] 4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Kimse bilali neden 11 de başlatmadın demez rafa neden kanatta demez 8 i 10 oynat 10 u 7 oynat beşiktaşın kapısından geçmemesi gereken adamı 8 oynat

Çevrimiçi Ravenman

Küme gitmeye aday olan Alanyayı yenemiyorsan bu ligde kimseyi yenemezsin.

Çevrimiçi tolga1903

Şu rafa silva vurdumduymazlığı bambaşka bişey nolur şu adamdan da kurtulalım nolur

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimiçi tolga1903

Jurasek konusunda fikrim değişti ya sergen de göndermez bu adamı. Yaptığı ortalara vuracak ayak lazım beyin lazım

Çevrimiçi Fikret

hay topuk pasiniza ya. Demir Ege sen bari vur yok illa carpacak edecek

Jurasek bu arada yollanamiyorsa sol acik gibi kalsin bari. hic fena orta acmiyor. yerden de Mario'yu gordu demin.

Çevrimiçi Samet Ç

jurasekin 4-5 tane asisti yediler bugün

Çevrimiçi levitate

Jurasek konusunda fikrim değişti ya sergen de göndermez bu adamı. Yaptığı ortalara vuracak ayak lazım beyin lazım

tam onun adamı zaten fizikli mizikli uzun, ilk maçta batırdı diye günah keçisi oldu
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Kontradan banko yeriz en az 1 tane daha..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Ravenman

Jurasek’ın kötü oyuncu olmadığını biliyordum.

1 maç sayesinde adamı perişan ettiniz. Benfica kötü oyuncu almaz.

Çevrimiçi tolga1903

Nasipsiz takım aga kismetsiz. 45 dakikada 2.20 xg üretip gol atamıyor herif geldiği gibi atıyor. Lig de gitti şaka maka herifler yenilirse anca sana yeniliyor bu sene o da zor tek mağlubiyetle biten ligin allah belasını versin

Çevrimiçi murat baltacı

Sahada iki forvet var şu topu biriniz takip edin içeri sokun be kardeşim
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Fikret

jurasekin 4-5 tane asisti yediler bugün

Jurasek baski futbolunda sol cizgiye basarak gayet oynayabiliyormus. Gorerek falan yerden, havadan baya iyi ortalar acti. En kotu rotasyonda falan kalir bence bu mactan sonra.

Çevrimiçi Samet Ç

ikinci yarı oynadığımız oyunu beğendim ama orkunun çıkması yanlış karar bizim savunma defolarını kapamamız için %70'lerde topla oynamamız lazım ikinci yarı onu yaptık kanatlar şart abrahamın kesilmesi şart arkaya bir adet atletik stoper daha şart beke bir adam şart ama bunlar gerçekleşirse bu sene üçüncü oluruz

Çevrimiçi Samet Demir

Fatih hayatımda kimseye beddua etmedim ama sen hak ediyorsun. Karakter yoksunu soysuz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Jurasek baski futbolunda sol cizgiye basarak gayet oynayabiliyormus. Gorerek falan yerden, havadan baya iyi ortalar acti. En kotu rotasyonda falan kalir bence bu mactan sonra.
set oyununda gayet iyi geçişlerde de önüne top atacaksın sürmek zorunda kalmayacak doğru kullanırsan gayet iyi oyuncu

Çevrimiçi tolga1903

Şu j.mario'yu futbolcu diye istihdam eden takım gerçekten 6.olsun ya

Çevrimiçi 38life

Alanyaspor çok kötü bir takım.

Çevrimiçi Fikret

Nasipsiz takım aga kismetsiz. 45 dakikada 2.20 xg üretip gol atamıyor herif geldiği gibi atıyor. Lig de gitti şaka maka herifler yenilirse anca sana yeniliyor bu sene o da zor tek mağlubiyetle biten ligin allah belasını versin
Ya bu Lozan deplasmani sonrasi diyordum, bakmayin sansliyiz diye. O mac 3-4 yenilecek macti bir tane yedik.

Bu mac cidden nasil bir negatif karma vardi bilmiyorum yok atamiyoruz, kac tane direk, altipastan kacirmalar.

Mac 2-0 dk olmus 93. Bu mac buradan donmez ama Besiktas tum takim atak yapiyor.

Iyi isaretler bunlar. Ama iste rakibin Rize'yi hakemle yeniyor, kaza asla olmuyor onlarda.

Çevrimiçi tolga1903

Ertelenen maçları da kaybedeceğiz. 9 puan geriye düştük daha 4.haftadan muazzam bir başarı hikayesi yönetim sağol büyüksün.

Çevrimiçi Samet Ç

önümüzdeki beş maçlık fikstürde kocaeli ile birlikte en kolay maçtı milli aradan sonra başak maçı var sonra göztepe deplasman 1 puan alırız belki

Çevrimdışı Savaş

Bu seneden tek beklentim Bilal mutlu olsun sevildiğini hissetsin seneye opsiyonu kullanalım.

Başka da bi beklentim ve isteğim yok. Lige de şu an itibariyle havlu attık zaten.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat baltacı

Şu maçı alıp hava yakalamamız lazımdı çok kötü oldu
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi sEuL

E doğru tabi, bizim seviye bu olduğu için Alanya’ya karşı 3-4 iyi orta yaptigi için Jurasek’te tutulsun tabi. Hatta 12M Avroluk opsiyonuda kullanmak lazım.

Biraz dirençli takımlar sol kanadı işlemeye basladiginda, derbilerde Gedson olmadığı için arkasını toparlayacak oyuncu olmadığında, umarım bu arkadaşlar Jurasek’i gommeye başlamazlar.

Jurasek bu maçlık problemimiz değildi tabi. Stoperler, bekler, orta saha, kanatlar, hücum - her tarafımız bok

Çevrimiçi tolga1903

Ligde iyi takım yok gs ve fb dışında biraz da ts. Ve bu ligde minimum 40 puan fark yiyoruz her sene şöyle kepazelere yenile yenile. Asıl can acıtan noktaysa bunu kanıksattılar bize

Etiketler: