4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş
4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş Tarih : 31.08.2025 Saat : 21:30 Stadyum : Bahçeşehir Okulları Stadyumu Hakemler : Kadir Sağlam - Samet Çiçek - Osman Gökhan Bilir - Alper

murat baltacı, Trao, Gökhan Güvenç, Serdar3444, Yusuf Berberoğlu, ulumemo, Ravenman, Georgetown, KartalınGücü, underworld, maıden, hasankale, kartalizma190399, mtorunlu, Darkeagle, raichu, murat ve 108 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 2078 defa] 4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Evet dogru oyun budur. 90+3te mac 2-0ken bile atak yapiyorsun, gol kaciriyorsun. 45+4te yemeseydik muhtemleen dk 65e falan 0-0 girip sonra baski kuracaktik. Su anki Besiktas'in 90dk baski kuracak, tempo yapacak fizigi yok. 15-20dk yapabilir haldeyiz. Bunu iki tane 15-20dk'ya cikaririz muhtemelen milli takim donusu.

1 maglubiyetle normalde sezon bitmez hemen. Onemli olan sampiyonluk yarisina yakin gidip bu sezon 6-7 puan farkla falan Nisan'a girmek simdilik gercekci hedef bu.
Ha hakemler fetoculere destegi keserse o zaman yarista hep olmaliyiz derim.
yönetim takviye yapması gerekiyor 2.yarıda ki oyun Beşiktaş böyle oynar dedirtti yetenek fukarası takım bütün pozisyonları heba etti ama görmek istediğimiz oyun bu.7 tane defans oyuncusu ile maca cıkan hoca değil.

Mevcut yonetim 3 transfer sezonu istedi gelirken.
Oyle bir copluge geldiler ki, acikcasi bir sure verilmesi taraftariyim.
Sezon basindan bu yana Orkun-Abraham-Jurasek vs cok memnun etmedi bizi ama bunda tabi hazirlik donemi, oyun plani, sakatlik/yorgunluk falan da etkili muhtemelen.
-Yani Orkun'un performansi gitgide dustu muhtemelen Temmuz'u mac olmadan gecirmesi lazimdi Dunya sampiyonasi sonrasi.
-Jurasek cok kotu diyorduk da bugun 2.yari baya birseyler gosterdi.
-Abraham'da ilk geldiginde daha cok is yapiyor gibiydi, simdi dususte. Son vurusuna cok guvenim yoktu ama bugun ilk yari falan daha cok duvar olur, pozisyona girer diye umuyordum yok...

Djalo hata yapti ama ilk maci. Hatasi disinda bana kotu gelmedi. Jurasek de sakatlik vs oynamadigi sezondan geliyor, Djalo ve Toure de keza. Muhtemelen biraz oynadikca kendilerine gelecekler.

Bu mac cok kritikti, zor macti o kaos Persembe'den sonra. 2. yari o baskida gol gelmemesi cidden sanssizlik.

oyuncuların özgüvenini yerle bir etti ole.

Jurasek çok mu kötüymüş yoksa iyimiymiş 2.yarı adam gösterdi bize hoca farkı.

Transferle milli arada hoca düzeltebilecekmi bakalım takımın ayarlarını bozdu hoca.

1.5 günlük antremanla taktik dehası şeyler bekliyor foruımda ki arkadaşlar herhalde sihirbaz mi sergen ?

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:00:42
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Gol atabilen becerekli adamlara ihtiyac var.! Pozisyona sokan büyük takım gibi oynatan sergen gol atması takımdan sergen girip kendisi gol atacak hali yok.!

neden ole girip atmalıydı ya o zaman hoca suçluydu şimdi oyuncumu suçlu senin gol atacak adamın 60 dakika kulübede oturdu kartal kim ya merkezde oyun kurdurdu
Sergen girip gol atmayacak tabi o hoca taktikleriyle gol pozisyonlarını yaratacak 45 dakika bir şutla kalırsan rakibe moral verirsin cesaret verirsin
Senin yendiğin eyüp yendi bunları ligin en kötü takımlarından birine yenildik

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 00:00:45
  • İstanbul
  • Bazen sevinç, Paso keder Beşiktaşlı olmak Yeter!
Ne hikayesi anlatıyorsun abicim sen ya, kafan falan mı güzel?

Dilin varmıyor ben sana söyleyim. Ortada takım falan yok. Maç öncesi sahaya sürecek 11 olmadığı gibi değişiklik yapacak kulübede oyuncunda yok. Yani ortada hocalık bir durum yok. Bunu görüp hala kıvırıp başka şeylere sığınıyorsunuz.

Bak senin dilin varmıyor ama ben söyleyim bu takıma en az 5 oyuncu gelmeden bu takımdan bir cacık olmaz. Takım yorgun falan diye hikaye uydurma boşuna.

Abicim falan bos konusma ya. Dk 65 gelmissin bana 10 tane gulucuklu mesaj atiyorsun. Besiktas'in maci var 1-0 gerideyiz sen gulucuklu mesaj pesindesin.

Yorgun diyorsak yorgun, fizik kondisyonu da dusuk. 15-20 dk tempo yaptik 5 tane pozisyon bulduk iste. Sonra baskin, kosun dustu 6-7 dk golu yedin iste. Orkun dk60da yuruyemez haldeydi neden? Bu macta kendini parcaladigi icin degil yani. Shatkar macinda falan cok daha baski yaptigini hatirliyorum.

Takim bugun gol pozisyonlarinda 'normal sans' gununde olsa bu maci kazanmistin zaten. 5 eksik yada 10 eksik, neticede eldekiyle Alanyaspor da yenilebilir. Kadro kalitesi olarak butcemiz, gecen sezon ve bu sezon gelirlerimiz ortada. fetoculeri ve feneri kadro kalitesinde yakalayamayacaz bu sezon orasi kesin. biraz hocalik, biraz sans, biraz takim ici uyum falan olacak ki bir sansimiz olsun.

Yeni transferlerin gelecek 2-3 tane daha. Oldugu kadar kovalayacaksin iste yarisi. Bu sezonun favorisi degilsin. Ya devre arasi, ya gelecek transfer sezonu eklemelere devam edeceksin yapacak birsey yok. Roma bir gunde kurulmadi.

Çevrimiçi Samet Ç

2.gol macın 76.dakikasında geldi biz maçın 2.yarısının başında rakibi kendi yarısında hapsettik stoperleri ileri çıkardık dönen topları aldık.El bilalin en iyi silah olduğunu nerden çıkardın adam santrafor kanat olarak sahaya sürdük yokluktan 1 tane kale önünde %100 net golü kaçırdı rafa kaçırdı direkte top patladı bir sürü pozisyonu harcadı takım yeteniksizlik ayrı olay ben oynanan oyuna bakıyorum istediğim oyun bu yönetim transfer yapacak 2 tane kanat 1 tane sağ bek alacak ve yedek oyuncular alacak almak zorunda eksikleri onlarda görüyor herkes görüyor.
karaveli topraktepe santos gibi düşük seviyelerdeki adamlar bile ilk maçlarında berbat takımlara kısa süreli adrenalin basıp maç kazanıyordu neyi savunuyorsun transfer lazım diye :D
[ Son Düzenleme: Bugün, 00:05:33 Samet Ç ]

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:03:14
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
oyuncuların özgüvenini yerle bir etti ole.

Jurasek çok mu kötüymüş yoksa iyimiymiş 2.yarı adam gösterdi bize hoca farkı.

Transferle milli arada hoca düzeltebilecekmi bakalım takımın ayarlarını bozdu hoca.

1.5 günlük antremanla taktik dehası şeyler bekliyor foruımda ki arkadaşlar herhalde sihirbaz mi sergen ?
neden başlığın başında mesajın duruyor sen demedinmi sergenin dokunuşuyla kazanırız diyen ama sergenin dokunuşuyla rezil bir takıma yenildik

Çevrimiçi Sinan66

yalama muhabirler ne diyorlar acaba :)

Abicim falan bos konusma ya. Dk 65 gelmissin bana 10 tane gulucuklu mesaj atiyorsun. Besiktas'in maci var 1-0 gerideyiz sen gulucuklu mesaj pesindesin.

Yorgun diyorsak yorgun, fizik kondisyonu da dusuk. 15-20 dk tempo yaptik 5 tane pozisyon bulduk iste. Sonra baskin, kosun dustu 6-7 dk golu yedin iste. Orkun dk60da yuruyemez haldeydi neden? Bu macta kendini parcaladigi icin degil yani. Shatkar macinda falan cok daha baski yaptigini hatirliyorum.

Takim bugun gol pozisyonlarinda 'normal sans' gununde olsa bu maci kazanmistin zaten. 5 eksik yada 10 eksik, neticede eldekiyle Alanyaspor da yenilebilir. Kadro kalitesi olarak butcemiz, gecen sezon ve bu sezon gelirlerimiz ortada. fetoculeri ve feneri kadro kalitesinde yakalayamayacaz bu sezon orasi kesin. biraz hocalik, biraz sans, biraz takim ici uyum falan olacak ki bir sansimiz olsun.

Yeni transferlerin gelecek 2-3 tane daha. Oldugu kadar kovalayacaksin iste yarisi. Bu sezonun favorisi degilsin. Ya devre arasi, ya gelecek transfer sezonu eklemelere devam edeceksin yapacak birsey yok. Roma bir gunde kurulmadi.

Boşver bu arkadaşların derdi Beşiktaş ve başarısı değil.Sergen ve şenol düşmanlığı yapıyorlar sadece.

Beşiktaş yeniliyor puan kaybediyor adamlar gülücüklü mesajlar atıyorlar keyifleri yerinde.

Takımla beraber taraftarda komple değişmeli.

Hadi iyi geceler diliyorum sana.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:06:12
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
yalama muhabirler ne diyorlar acaba :)
yalıyorlardır

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 00:06:30
  • İstanbul
neden ole girip atmalıydı ya o zaman hoca suçluydu şimdi oyuncumu suçlu senin gol atacak adamın 60 dakika kulübede oturdu kartal kim ya merkezde oyun kurdurdu
Sergen girip gol atmayacak tabi o hoca taktikleriyle gol pozisyonlarını yaratacak 45 dakika bir şutla kalırsan rakibe moral verirsin cesaret verirsin
Senin yendiğin eyüp yendi bunları ligin en kötü takımlarından birine yenildik

Ole acikcasi oldukca sansliydi bile.
Lozan deplasmani nasil 3-4 yemedik bilemiyorum.. Shatkar Inonu'de istese 5-6 da atardi muhtemelen, bir penalti falan denk geldi, sonraki 3-2 yapan golumuz gene beles.

Kaldi ki 2.yari olan oyun, gol sansi yaratma falan uzun aradan sonra Besiktas gibi oynattigini gorduk.
Neyse sonucta teknik direktorler skordan sorumludur. Ama macin ilk devresi kotu oynadi diye de tek devre tek mactan Sergen hocaya saydiracak halimiz yok.

Bu mac bana orta-uzun vade icin umutsuzluk asilamadi. Transfer lazim Kartal'in bolgesine, sag acik Muci yerine. Ekstradan oluyorsa Svenson, belki bir stoper daha, seneye umarim Mert yerine kaleci falan... Ama hoca simdilik oyunculardan verim alacak dogru isleri yapiyor gibi, Besiktas gibi de oynatma niyetini goruyoruz. Caresiz, acinasi hallerdeydik Shatkar, Lozan maclari falan rezil bir zihniyet vardi Ole'de ki adamin facia mac sayisi 6yi bulmustu 7-8 ayda.

Çevrimiçi Zafer55

8 aylık pislik bir duşla temizlenmez.

Çevrimiçi Samet Ç

8 aylık pislik bir duşla temizlenmez.
fıratımı dinliyorsun abi :D

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 00:09:16
  • İstanbul
Boşver bu arkadaşların derdi Beşiktaş ve başarısı değil.Sergen ve şenol düşmanlığı yapıyorlar sadece.

Beşiktaş yeniliyor puan kaybediyor adamlar gülücüklü mesajlar atıyorlar keyifleri yerinde.

Oyle hocam bazilari mutlu. Sezonun basi biz dk 65 gol ustune gol kacirirken Besiktas askiyla mac izliyoruz, bazisi gelmis takim yorgun mu diye 10 tane gulucuk atiyor.

Takim transferlerle degisiyor. Jurasek'de isik gorduk, Abraham-Orkun kotuye gidis devam fizikler dusuk. Toure iyi belli. Djalo hata yapti ama kalaninda olumlu sinyaller var.
Yonetim de alacak 3 topcu daha simdi. Devre arasi falan zamanla 2-3 tane daha alacak.

Hoca degisimi de zihniyeti degistirdi. Mac cevirecek, buna niyetli, tamamen atak yapabilecek bir zihniyete geciyoruz.

Iyi geceler, gecmis olsun herkese.

Çevrimiçi Zafer55

fıratımı dinliyorsun abi :D
Fırat kim?
Ole malına diyorum ben.

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat kim?
Ole malına diyorum ben.
günayer o da benzer bir şey söyledi o yüzden öyle dedim

Çevrimiçi Zafer55

"Dinliyorsun" u , "diyorsun" diye okumuşum

Çevrimiçi Zafer55

günayer o da benzer bir şey söyledi o yüzden öyle dedim
Sonradan düştü jeton benim. Yok düdükle kapattım TV yi ben😊

Çevrimiçi Zafer55

Jurasek in 3-4 kg fazlası var gibi duruyor. Eski halini bilmiyorum ama.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:15:55
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena

derdimiz beşiktaş olduğu için tesislerde odasına girdiğinde 5.oynayacağız diye dalga geçen birini takımın başında görmek istemiyoruz
Şekilden şekile girmeyin boşuna şu maçı kazansaydık şu an sizden neler dinliyorduk ligin en kötü takımlarından birine 45 dakika atak yapamadık 2 tane yiyince istediğin kadar bastır çıkaramıyorsun işde dün ole kötü hocaydı şimdi takım kötü oldu ekdik varmış kanat yokmuş ona göre sistemle oynat gole en yakın adamını neden kanata hapsedip işlevsizleştiriyorsun kartalı oyun kursun diye merkeze ole koysaydı şimdi ona sövüyordunuz 180 m luk takımın alanyayı yenmek için transfere ihtiyacı yok

Çevrimiçi Sinan66

gerideki 7 kisi, dikine pas atmasini bilmiyor

orkun ilk maçlarda, dikine kisa pas uzun pas iyi yapiyordu. simdi ya kendine güvenmiyor ya da arkadaslarina

Çevrimiçi Samet Demir

Uzun yazdığın zaman haklı olmuyorsun.

Güleceğim tabikide. Güldüğümde Beşiktaşın hali değil. Sizin 180° dönen yorumlarınız. Az tutarlı olun yahu.

Aynen zaten sizler kanaat önderisiniz. Hoca hatalı diyorsanız hoca değişir, sergen gelir, canınız sıkılır yönetimi değiştirirsiniz, 1 tur da can sıkıntısı niyetine Şenol hoca gelir. Bu duruma güldüğümüz zamanda suçlu biz oluruz.

😅😅😅😅😅😅
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

doğru ama takımda bu kadar defo varken oynanması gereken oyun bu
Ha onu diyorum bende işte, rakip istemediği sürece biz o oyunu bu oyuncularla oynayamayız.

Bi rakibe hükmetmek vardır birde rakibin istediği gibi oynamak, biz bu kadro ile anca rakip ne istiyorsa onu oynarız maalesef.

Yoksa kim istemez savunmayı orta alana kadar çekip rakibi kendi yarı sahasına hapsetmeyi, bütün seken topları kazanip hücum tazelemeyi, rakibin bizim sahaya sadece rölantiye aldığımız dönemlerde maçı kopardıktan sonra gormeyi. Dilimizde tuy bitti işte ama bu stoperlerle, beklerle, kanatlarla olmaz diye diye

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:27:42
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Oyle hocam bazilari mutlu. Sezonun basi biz dk 65 gol ustune gol kacirirken Besiktas askiyla mac izliyoruz, bazisi gelmis takim yorgun mu diye 10 tane gulucuk atiyor.

Takim transferlerle degisiyor. Jurasek'de isik gorduk, Abraham-Orkun kotuye gidis devam fizikler dusuk. Toure iyi belli. Djalo hata yapti ama kalaninda olumlu sinyaller var.
Yonetim de alacak 3 topcu daha simdi. Devre arasi falan zamanla 2-3 tane daha alacak.

Hoca degisimi de zihniyeti degistirdi. Mac cevirecek, buna niyetli, tamamen atak yapabilecek bir zihniyete geciyoruz.

Iyi geceler, gecmis olsun herkese.
ligin 4. Haftası iki maçın ertelenmiş deplasmana gitmemişsin kamp sonrasıda yeterli zaman geçmiş takımın yorgun olmasını gerektirecek bir durum yok evet böyle bir mazeret komik oluyor maçın sonuna doğru yorgun takımmı vardı sahada
Zihniyet değiştimi göreceğiz ole varkende söyledim geçen seneki ahlak yoksunu adamlardan kurtulmadıkça bu takım düzelmez anadolu takımlarını yenmek için lozanı elemek için gerçekten hocaya falan ihtiyaç yok ole sergen meselesi değil bu
Bak alanyaya yenildik iki ertelenen maçıda kaybedeceğiz büyük olasılıkla o maçlara çıkaracak 11 bulamayacağız 3 mağlubiyetle lige havlu atacağız ve bunun tek sorumlusu yönetim ama siz düne kadar oleyi suçluyordunuz şimdi bi takım yorgun diyorsunuz bir takım eksik diyorsunuz bunlar komik oluyor malesef

Çevrimiçi Mehmet57

Baslik yanlis galiba. Alanya 0-2 Besiktas olmaliydi cunku Ole gitti yerine Vida, Ljajic, Nkoudou, Atiba, Josef, Abou, Ghezzal, Oguzhan, Rosier, Montero, Mensah, Larin’li kotu kadro ile sampiyon olan Sergen hocam geldi.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:30:52
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
gerideki 7 kisi, dikine pas atmasini bilmiyor

orkun ilk maçlarda, dikine kisa pas uzun pas iyi yapiyordu. simdi ya kendine güvenmiyor ya da arkadaslarina
adamı 10 no oynatırsan nasıl dikine pas atsın

Etiketler: