4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş
4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş Tarih : 31.08.2025 Saat : 21:30 Stadyum : Bahçeşehir Okulları Stadyumu Hakemler : Kadir Sağlam - Samet Çiçek - Osman Gökhan Bilir - Alper

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 2798 defa] 4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Fatih hayatımda kimseye beddua etmedim ama sen hak ediyorsun. Karakter yoksunu soysuz.
karın ağrısı var ona laf etmeyeceksin ona aidiyet duygusu bile veremeyen alt yapı hocalarına et bedduanı yıllardır alt yapıdan çıkan hiç bir oyuncuda aidiyet yok

Çevrimiçi Samet Demir

Bu seneden tek beklentim Bilal mutlu olsun sevildiğini hissetsin seneye opsiyonu kullanalım.

Başka da bi beklentim ve isteğim yok. Lige de şu an itibariyle havlu attık zaten.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maç öncesi 11e koyacak adam yok, maç içinde de değişiklik yapacak ortam ve oyuncu. Neyse başkanıma güveniyorum ben seneye halledecek.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Nasil olur? Sergen geldikten sonra tum sorunlar bitecekti? 45 dakikada takim 1 kez ceza sahasina girebildi.

Bilal etki etti. Demek neymis? Oyuna derinlik katan, hizli oyuncular fark yaratabiliyormus.

Neyse, gecmis olsun. Artik koca sezonun bitmesini bekleyecez. Baska ligler izlemek gerek.

Çevrimiçi Samet Demir

karın ağrısı var ona laf etmeyeceksin ona aidiyet duygusu bile veremeyen alt yapı hocalarına et bedduanı yıllardır alt yapıdan çıkan hiç bir oyuncuda aidiyet yok
Kulüpte liyakat yok ki bu adamlarda olsun. Bizden çıkan oyuncu olsun, hoca olsun hepsi bize karşı galibiyet alınca savaş kazanmış farzediyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat baltacı

Nefret ettim şu ligden şansa gol yada penaltı bulan sonra kapanan ızdırap olan takımlar renklilere gelince ya kabak gibi açılıyor yada o şans golü yada penaltıyı bulan renkliler oluyor senelerdir değişmiyor şanssızlık falan olamaz bu
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Necmi

Bu takıma 3 4 tane daha oyuncu alınıp geçen seneki oyunvular def edilmedikçe bu takımda düzelme olmaz kötü olan bulaşıcıdır sen bir tane ahlaksın bırakırsan takım içinde o bütün yeni gelen oyunvulara bulaştırır ahlaksızlığı

Çevrimiçi Fikret

Bence bu mac Kocaeli-Basaksehir maclarindan daha zordu. 3 gun once takim buyuk yenilgi alip, taraftardan kufur yedi. Hoca da yeni geldi. Djalo-Bilal transferlerin ilk maci, 2-3 tanesi de daha gelmedi muhtemelen.

2. yari 2-3 gol atmayi cok net hakeden bir oyun vardi aslinda ama olmadi. Orkun 60dan sonra yuruyecek hali kalmamisti. Onun sakatlik-yorgunluk isinin cozulmesi lazim, Shatkar vs oynatmamak lazimdi muhtemelen. Simdi de milli takim arasi..

15 gun iyi gelir muhtemelen takima. Djalo yaptirdigi penalti anlamsizdi. Mert gollerde gene cizgide kaldi hic cikmadi. Ersin sevilmiyor ama bence su form durumuyla daha iyi. Sanssizlik macini kaldiramayacagimiz bir macti bu. Rafa Silva'nin kacirdiklari, Jurasek'in en az 3 asistinin yenildigi mac bu degil de Kocaelispor maci olsaydi keske gene atilirdi onlara.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

2.yarı da ki oyun iyiydi ilk yarıda oyun vasattı.

Sağ bek %1 milyon şart 2 tane kanat şart işin kötüsü yedeğede bir sürü adam şart mevcut yönetim bu kadroyu kuramaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Nasil olur? Sergen geldikten sonra tum sorunlar bitecekti? 45 dakikada takim 1 kez ceza sahasina girebildi.

Bilal etki etti. Demek neymis? Oyuna derinlik katan, hizli oyuncular fark yaratabiliyormus.

Neyse, gecmis olsun. Artik koca sezonun bitmesini bekleyecez. Baska ligler izlemek gerek.
alanyayı yenmek için transfere gerek yok harbiden

Çevrimiçi sEuL

ikinci yarı oynadığımız oyunu beğendim ama orkunun çıkması yanlış karar bizim savunma defolarını kapamamız için %70'lerde topla oynamamız lazım ikinci yarı onu yaptık kanatlar şart abrahamın kesilmesi şart arkaya bir adet atletik stoper daha şart beke bir adam şart ama bunlar gerçekleşirse bu sene üçüncü oluruz
Samet unuttuğun bir nokta var, 2. yarı rakip geriye yaslanip bizi bekledi ve kontralardan pozisyon bulmaya  çalıştı. Yani 2. yaridaki oyun bizden çok rakip ile ilgiliydi.

İlerde pres yapıp biraz basan her takim istisnasız olarak bizi uzun oynamaya zorlar.

90 dakika kendi yari sahasında bekleyip Beşiktaş üstümüze gelsin bizde kontra yapalım diyecek çok fazla takımda yok ligde.

Gerideki iki bek upgrade olmadığı sürece, Felix’in yerine Saiss gibi bir lider gelmediği sürece, iki kanada da lig üzerinde topçu alınmadığı sürece 3.lugu de unutmak lazım.

Çevrimiçi Fikret

bunu zaman zaman biz de biraz besliyoruz sanki.
ne diye Ridvan'a para verip aldik mesela? Bok varmis gibi Rangers'a gittin, oraya gidince bilmis bilmis konustun yok Avrupa futbol ortami falan. Kac senedir mac oynadigi yok. Niye can simidi oluyoruz? Diger Emirhan Ilkkan vardi birde neyse ki almadik onu geri.

Ama tabi bu isin bir de Ahmet Nur Cebi tarafi var. Allahin cezasi oyle pinti davrandi, haksizlik etti ki, bircok altyapi futbolcusu bilendi dusman oldu o Serdar Saatciler vs. Karakter sorunu kesin var. Aralarinda Ersin-Ridvan gene en iyileri sanirim.

Bence bu mac Kocaeli-Basaksehir maclarindan daha zordu. 3 gun once takim buyuk yenilgi alip, taraftardan kufur yedi. Hoca da yeni geldi. Djalo-Bilal transferlerin ilk maci, 2-3 tanesi de daha gelmedi muhtemelen.

2. yari 2-3 gol atmayi cok net hakeden bir oyun vardi aslinda ama olmadi. Orkun 60dan sonra yuruyecek hali kalmamisti. Onun sakatlik-yorgunluk isinin cozulmesi lazim, Shatkar vs oynatmamak lazimdi muhtemelen. Simdi de milli takim arasi..

15 gun iyi gelir muhtemelen takima. Djalo yaptirdigi penalti anlamsizdi. Mert gollerde gene cizgide kaldi hic cikmadi. Ersin sevilmiyor ama bence su form durumuyla daha iyi. Sanssizlik macini kaldiramayacagimiz bir macti bu. Rafa Silva'nin kacirdiklari, Jurasek'in en az 3 asistinin yenildigi mac bu degil de Kocaelispor maci olsaydi keske gene atilirdi onlara.

2.yarıda rakip takımı geriye yasladık 4-5 tane net gol pozisyonunu yedi takım yapacak bir şey yok eksik var ama 2.yarıda ki oyun ümit vadediyor sergenin oyunu zaten büyük takım böyle oynar.5 kişi defansa gömülmez.7 tane defansla çıkmaz içerde ki maça.!

Çevrimdışı Necmi

Sağ bek %1 milyon şart 2 tane kanat şart işin kötüsü yedeğede bir sürü adam şart mevcut yönetim bu kadroyu kuramaz.
alanyayı yenmek için transferemi ihtiyaç var 

Çevrimiçi Samet Ç

Samet unuttuğun bir nokta var, 2. yarı rakip geriye yaslanip bizi bekledi ve kontralardan pozisyon bulmaya  çalıştı. Yani 2. yaridaki oyun bizden çok rakip ile ilgiliydi.

İlerde pres yapıp biraz basan her takim istisnasız olarak bizi uzun oynamaya zorlar.

90 dakika kendi yari sahasında bekleyip Beşiktaş üstümüze gelsin bizde kontra yapalım diyecek çok fazla takımda yok ligde.

Gerideki iki bek upgrade olmadığı sürece, Felix’in yerine Saiss gibi bir lider gelmediği sürece, iki kanada da lig üzerinde topçu alınmadığı sürece 3.lugu de unutmak lazım.
doğru ama takımda bu kadar defo varken oynanması gereken oyun bu

Çevrimiçi Fikret

Mevcut yonetim 3 transfer sezonu istedi gelirken.
Oyle bir copluge geldiler ki, acikcasi bir sure verilmesi taraftariyim.
Sezon basindan bu yana Orkun-Abraham-Jurasek vs cok memnun etmedi bizi ama bunda tabi hazirlik donemi, oyun plani, sakatlik/yorgunluk falan da etkili muhtemelen.
-Yani Orkun'un performansi gitgide dustu muhtemelen Temmuz'u mac olmadan gecirmesi lazimdi Dunya sampiyonasi sonrasi.
-Jurasek cok kotu diyorduk da bugun 2.yari baya birseyler gosterdi.
-Abraham'da ilk geldiginde daha cok is yapiyor gibiydi, simdi dususte. Son vurusuna cok guvenim yoktu ama bugun ilk yari falan daha cok duvar olur, pozisyona girer diye umuyordum yok...

Djalo hata yapti ama ilk maci. Hatasi disinda bana kotu gelmedi. Jurasek de sakatlik vs oynamadigi sezondan geliyor, Djalo ve Toure de keza. Muhtemelen biraz oynadikca kendilerine gelecekler.

Bu mac cok kritikti, zor macti o kaos Persembe'den sonra. 2. yari o baskida gol gelmemesi cidden sanssizlik.

Çevrimiçi Monza

Geriye ver, yana ver. Hatta aldığın adama hemen geri ver topu.
Diğer takımları pek seyretmiyorum ben, bilemiyorum ligde bunu yapan var mı bizden başka.

İşin kötü tarafı bu durum bulaşıcı. Ndidi bile başladı yana-geriye aşkına.

Djalo ve Bilal'in ilk maçları. İleriye oynamaya çalışıyorlar. Enfeksiyon 2-3 maç sonra onlara da bulaşırsa şaşırmamak lazım.

alanyayı yenmek için transferemi ihtiyaç var

Gol atabilen becerekli adamlara ihtiyac var.! Pozisyona sokan büyük takım gibi oynatan sergen gol atması takımdan sergen girip kendisi gol atacak hali yok.!

Çevrimdışı Necmi

2.yarıda rakip takımı geriye yasladık 4-5 tane net gol pozisyonunu yedi takım yapacak bir şey yok eksik var ama 2.yarıda ki oyun ümit vadediyor sergenin oyunu zaten büyük takım böyle oynar.5 kişi defansa gömülmez.7 tane defansla çıkmaz içerde ki maça.!
hayal kurma adamlar 2 tane atınca yaslandılar savunmaya biz geri itmedik onlar geri çekildi taktiklerindede gayet başarılı oldular sen elindeki en iyi silahının birini kulübede tutup diğerini kenara atınca elindrki iki on numarayı iki kanatta oynatıp on numara olmayan birini on numaraya koyar kartala oyun kurdurursan sonuç bu olur takım eksik diyorsun eyvallahda bu olenin takımının üstüne iki takviye gelmiş takım

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi Samet Demir

Ne hikayesi anlatıyorsun abicim sen ya, kafan falan mı güzel?

Dilin varmıyor ben sana söyleyim. Ortada takım falan yok. Maç öncesi sahaya sürecek 11 olmadığı gibi değişiklik yapacak kulübede oyuncunda yok. Yani ortada hocalık bir durum yok. Bunu görüp hala kıvırıp başka şeylere sığınıyorsunuz.

Bak senin dilin varmıyor ama ben söyleyim bu takıma en az 5 oyuncu gelmeden bu takımdan bir cacık olmaz. Takım yorgun falan diye hikaye uydurma boşuna.

Çevrimiçi Fikret

Evet dogru oyun budur. 90+3te mac 2-0ken bile atak yapiyorsun, gol kaciriyorsun. 45+4te yemeseydik muhtemleen dk 65e falan 0-0 girip sonra baski kuracaktik. Su anki Besiktas'in 90dk baski kuracak, tempo yapacak fizigi yok. 15-20dk yapabilir haldeyiz. Bunu iki tane 15-20dk'ya cikaririz muhtemelen milli takim donusu.

1 maglubiyetle normalde sezon bitmez hemen. Onemli olan sampiyonluk yarisina yakin gidip bu sezon 6-7 puan farkla falan Nisan'a girmek simdilik gercekci hedef bu.
Ha hakemler fetoculere destegi keserse o zaman yarista hep olmaliyiz derim.

Bazi oyunculari görmeye tahammülüm yok artik çok ağır küfürler edeceğim yeter be kardesim

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Evet dogru oyun budur. 90+3te mac 2-0ken bile atak yapiyorsun, gol kaciriyorsun. 45+4te yemeseydik muhtemleen dk 65e falan 0-0 girip sonra baski kuracaktik. Su anki Besiktas'in 90dk baski kuracak, tempo yapacak fizigi yok. 15-20dk yapabilir haldeyiz. Bunu iki tane 15-20dk'ya cikaririz muhtemelen milli takim donusu.

1 maglubiyetle normalde sezon bitmez hemen. Onemli olan sampiyonluk yarisina yakin gidip bu sezon 6-7 puan farkla falan Nisan'a girmek simdilik gercekci hedef bu.
Ha hakemler fetoculere destegi keserse o zaman yarista hep olmaliyiz derim.
Takım kamp yapmamış de bence uzun uzadıya yazmana gerek yok. 😅😅😅😅

hayal kurma adamlar 2 tane atınca yaslandılar savunmaya biz geri itmedik onlar geri çekildi taktiklerindede gayet başarılı oldular sen elindeki en iyi silahının birini kulübede tutup diğerini kenara atınca elindrki iki on numarayı iki kanatta oynatıp on numara olmayan birini on numaraya koyar kartala oyun kurdurursan sonuç bu olur takım eksik diyorsun eyvallahda bu olenin takımının üstüne iki takviye gelmiş takım
2.gol macın 76.dakikasında geldi biz maçın 2.yarısının başında rakibi kendi yarısında hapsettik stoperleri ileri çıkardık dönen topları aldık.El bilalin en iyi silah olduğunu nerden çıkardın adam santrafor kanat olarak sahaya sürdük yokluktan 1 tane kale önünde %100 net golü kaçırdı rafa kaçırdı direkte top patladı bir sürü pozisyonu harcadı takım yeteniksizlik ayrı olay ben oynanan oyuna bakıyorum istediğim oyun bu yönetim transfer yapacak 2 tane kanat 1 tane sağ bek alacak ve yedek oyuncular alacak almak zorunda eksikleri onlarda görüyor herkes görüyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Bazi oyunculari görmeye tahammülüm yok artik çok ağır küfürler edeceğim yeter be kardesim

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin yok ama yönetim için bir problem teşkil etmiyor bu oyuncular.

Etiketler: