kehrer işinde sanırsam biz 5 veriyoruz adamlar 15 istiyor tarzı bir durum varmış, yine alamazlar ki gerek yok zaten djalo-emirhan sene sonuna kadar götürür
emirhan'ı da milan izliyormuş mesela bırak kendini göstermeye devam etsin
Sol stoper niye ariyoruz onu da anlamadim. Biz oyuncu gelistirmeden GS ve FB'nin seviyesine yaklasamayacagiz, oyle bir maddi gucumuz yok.
Elinde Emirhan gibi bir oyuncu var, onu oynatip gelisimini saglayacaksin. Rakipler Abdulkerim, Batagov'la ne yaptiysa sen de Emirhan'la onu yapacaksin mesela.
Sadece transferle, parayla GS ve FB'yle yarisamayacagimizi anlayamadik. Su son 3 sene Muci, Semih, Mustafa, Arroyo, Emirhan, Demir Ege, Kartal gibi oyunculara gercek anlamda forma sansi verip onlari gelistirecek bir antrenorle atilim yapabilirdik, yapmadik. Hala o kafada degiliz.
Hadjam meselesini de anlamadim. Biz bu solbeki 4 haftaligina mi aliyoruz, hayirdir? Madem adam o kadar iyi, 1. sirada listenin, sakatligina bakmaksizin alirsin.
Sanki sampiyonluk yarisindayiz da 4 hafta solbeksiz kalirsak kiyamet kopacak. Transfer yapiyorsan 3-4 sene'yi dusunerek yapacaksin, 4 haftalik sakatligin onemi ne?
Hala sacma sapan isler pesindeyiz, hala uzun vade yerine gunluk dusunuyoruz, hala mantiksiz hamleler pesinde kosuyoruz.
Futbol'dan iyice sikildim artik, basketbol'a yoneldim de oradaki atilim huzur ve mutluluk veriyor bari.
Hadi hicbirseyi anlamadin, biraz basket'teki basaridan feyzalin bari. Orada da para harcayarak birsey yapmadin, genc hirsli potansiyelli bir antrenor getirip
2-3 senelik yatirimla, yapilanmayla bu nokta'ya geldin. Su basit gozumuzun onundeki ornegi bile goremiyorlar.