Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Yancos, kartalizma190399, Umutcan Kaya, hasankale ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 108035 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş camiası taraftarı yaşanan herşeyi hak etti.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Firat Gunayer ve Sercan Dikme yine yalan sıkmış.
Bile isteye insanlara iftira atıyorlar.

https://x.com/HaberKartali/status/2006020876731351083?s=19

Çevrimiçi kartalizma190399

Necip'i futbolcu olarak hic sevmem ve takimdan ayrilmasina hic uzulmem.
Ama aciklamarini okuyunca net hakli oldugunu dusunuyorum.
Kendisi mutlaka gercegi soyluyordur. Bana jubile teklif edildi sezon sonunu bile beklemediler diyorsa dogrudur.
Teknik ekiple konusmak istedim ulasamadim diyorsa da dogrudur. Bir oyuncu bosuna futbolu birakma karari da almaz.
Rafa Silva bilmemkac antrenorle hicbir sikinti yasamamisken Sergen'le hemen sikinti yasadiysa ve isler halolmadiysa vardir birsey.
Saha kenarinda bazi oyunculara (Jurasek vs) verdigi tepkiler, medya'ya surekli oyunculari elestirmesi vs de zaten ne kadar sikintili oldugunu gosteriyor.
Butun strateji bence olasi basarisizlikta veya kovulma durumunda 'bana istedigimi vermediler, oyuncular ve kadro kotuydu' diyip imajini kurtarmak icin.

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/i/status/2006375592191725633

İzlediğimde aklıma ekoltvde ki Sergen Yalçın'ın söylediği geldi. Ben o oyunu oynatırım hocam. Büyük takım oyununu oynatırım. Belki kaybederim ama o oyunu oynatırım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Jonas, Jurasek ve Uduokhai gitti

Çevrimiçi Samet Demir

ÖZEL | Beşiktaş, Burnley'in 24 yaşındaki sol beki Quilindschy Hartman ile ilk temasları kurdu! @mustafakrtas

Çevrimiçi Samet Ç

ÖZEL | Beşiktaş, Burnley'in 24 yaşındaki sol beki Quilindschy Hartman ile ilk temasları kurdu! @mustafakrtas
sürekli alamayacağımız adamlarla temas kuruyoruz :D

Çevrimiçi Samet Demir

sürekli alamayacağımız adamlarla temas kuruyoruz :D
Yarın öbür gün biz istedik yönetim alamadı diyecek. Gittiğimiz adamların hepsi kaliteliydi. Çok iyi takım kurmak istedik engel oldular diyecek. :)

Çevrimiçi levitate

ligden o kadar kopmadılar niye versinler ki
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

ligden o kadar kopmadılar niye versinler ki
İlgilenmek parayla mı ? :) istenilen transferleri yönetim yapmasın bu gidişat ile 2. Yarı maç sonlarında hedefte oyuncu değil yönetim olur diye düşünüyorum

Çevrimiçi Samet Ç

sir sergen veto etmiş :D

Çevrimiçi Samet Ç

saçma sapan hiç ihtiyacımız olmayan adamları dolduracaklar o belli ne zaman böyle saçma sapan beklenti yaratılsa sonu hep milyonluk çöplerle bitiyor

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

stroeykens, kehrer ve piton hepsi ihtiyaç dışı profil ve kalite attırmaz ama hepsi liste başı :D

Çevrimiçi levitate

stroeykens, kehrer ve piton hepsi ihtiyaç dışı profil ve kalite attırmaz ama hepsi liste başı :D
kimseyi alamazlar sözde yılbaşında sol bek iniyordu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

yılın başındayız zaten ocak ayı komple yılın başı olacak 😁

Çevrimiçi Samet Ç

heveslenen taraftara acıyorum hala daha Lang Tavares falan çekeceğiz diye düşünen taraftar var küçümsedikleri avrupa muhabbeti yüzünden 3'e gelecek adam 5 istiyor işin sonu İrfan'lar falan :D

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Ç

o kadar iyi oyuncu mu
ismi geçenler arasında bir tavares bir hartman iyi gerisi sıradan adamlar

Çevrimiçi levitate

heveslenen taraftara acıyorum hala daha Lang Tavares falan çekeceğiz diye düşünen taraftar var küçümsedikleri avrupa muhabbeti yüzünden 3'e gelecek adam 5 istiyor işin sonu İrfan'lar falan :D

tavares'i gördüm tamam mantıklı da niye gelsin yani :D ismi geçen herkes için bunu diyeceğim para hariç gelmeleri için en ufak bir sebep yok. lang için galiba fb-gs'de bir yoklama yapmış adamlar yaşadıkları kaosa rağmen bizden daha mantıklı tercih maalesef
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

yılın başındayız zaten ocak ayı komple yılın başı olacak 😁

bir iki eşek muhabir ocağın 3-4'ü gibi sol bek açıklanır falan diyordu, jurasek'in fesih işi bile olmadı daha
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

kehrer işinde sanırsam biz 5 veriyoruz adamlar 15 istiyor tarzı bir durum varmış, yine alamazlar ki gerek yok zaten djalo-emirhan sene sonuna kadar götürür

emirhan'ı da milan izliyormuş mesela bırak kendini göstermeye devam etsin
bipbipbupbup

Çevrimiçi kartalizma190399

kehrer işinde sanırsam biz 5 veriyoruz adamlar 15 istiyor tarzı bir durum varmış, yine alamazlar ki gerek yok zaten djalo-emirhan sene sonuna kadar götürür

emirhan'ı da milan izliyormuş mesela bırak kendini göstermeye devam etsin

Sol stoper niye ariyoruz onu da anlamadim. Biz oyuncu gelistirmeden GS ve FB'nin seviyesine yaklasamayacagiz, oyle bir maddi gucumuz yok.
Elinde Emirhan gibi bir oyuncu var, onu oynatip gelisimini saglayacaksin. Rakipler Abdulkerim, Batagov'la ne yaptiysa sen de Emirhan'la onu yapacaksin mesela.
Sadece transferle, parayla GS ve FB'yle yarisamayacagimizi anlayamadik. Su son 3 sene Muci, Semih, Mustafa, Arroyo, Emirhan, Demir Ege, Kartal gibi oyunculara gercek anlamda forma sansi verip onlari gelistirecek bir antrenorle atilim yapabilirdik, yapmadik. Hala o kafada degiliz.

Hadjam meselesini de anlamadim. Biz bu solbeki 4 haftaligina mi aliyoruz, hayirdir? Madem adam o kadar iyi, 1. sirada listenin, sakatligina bakmaksizin alirsin.
Sanki sampiyonluk yarisindayiz da 4 hafta solbeksiz kalirsak kiyamet kopacak. Transfer yapiyorsan 3-4 sene'yi dusunerek yapacaksin, 4 haftalik sakatligin onemi ne?

Hala sacma sapan isler pesindeyiz, hala uzun vade yerine gunluk dusunuyoruz, hala mantiksiz hamleler pesinde kosuyoruz.
Futbol'dan iyice sikildim artik, basketbol'a yoneldim de oradaki atilim huzur ve mutluluk veriyor bari.
Hadi hicbirseyi anlamadin, biraz basket'teki basaridan feyzalin bari. Orada da para harcayarak birsey yapmadin, genc hirsli potansiyelli bir antrenor getirip
2-3 senelik yatirimla, yapilanmayla bu nokta'ya geldin. Su basit gozumuzun onundeki ornegi bile goremiyorlar.

Etiketler: