Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6360250 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı henry gale

Evet onu da görmekte yarar var, tam tersi renk dizaynı da olabilir.

Ters renk olabilir ama üst kat da siyah olursa biraz karışık ve göz yorucu olur gibi.
Boş zamanımda onu da denerim.

Çevrimdışı bnymnd

ben prekast koymasam siz hangi koltuğa oturacaksınız acaba  :evillol: :evillol:
rengini boşverin ben prekast dizeyim siz tabüre getirin izleyin önemli değil
Sen hiç konuşma seni övdükçe havalanıyosun çalışmıyosun ondan sonra.
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Serkan7738

Biraz geç olsa da Karakartal hayırlı olsun @ALI RIZA operasyon yapmazsa tabi  :sevinc

Çevrimdışı Efe

Biraz geç olsa da Karakartal hayırlı olsun @ALI RIZA operasyon yapmazsa tabi  :sevinc

bi karakartal daha oldu diğer üyelerimizde katılsın sohbetlere onlarda karakartal olsunlar :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

yok yok hayırlısı olsun artık fazla yapmıyorum  :ok:

Çevrimdışı eski inönü

Eski açığa 1903'ü de ekledim

tasarım ateş ediyor resmen :steamed: elinize saglık. Bir de yeni açık üste bir kartal figürü yerleştirebilirseniz tasarımda son nokta olur  :claps:

Çevrimdışı henry gale

Tasarımı beğenen ve beğenmeyenlere teşekkürler bu arada. Bir faydam olduysa ne mutlu.

Çevrimdışı megiddo

@henry gale ellerine sağlık arkadaşların da dediği gibi abartısız bir kartal figürü de olsa tribünlerde çok hoş bir tasarım olur, en azından farklılık yarattın.

Çevrimdışı Ersan

Tasarımı beğenen ve beğenmeyenlere teşekkürler bu arada. Bir faydam olduysa ne mutlu.

eline emeğine sağlık bence çok güzel olmuş açıkçası bunun uygulanmasını isterim
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Herkesin beğeneceği bir tasarım olmuş ellerine sağlık abi valla  :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı henry gale

@henry gale ellerine sağlık arkadaşların da dediği gibi abartısız bir kartal figürü de olsa tribünlerde çok hoş bir tasarım olur, en azından farklılık yarattın.

tasarım ateş ediyor resmen :steamed: elinize saglık. Bir de yeni açık üste bir kartal figürü yerleştirebilirseniz tasarımda son nokta olur  :claps:

Mükemmel. Yeni açıkta üst kata da kartal devam ederse daha güzel olabilir

Bu gecelik benden bu kadar. Herkese iyi geceler.

Çevrimdışı serti67

su numaralının arkasında betonlana yerr stat dısındakı yuruyus yolumu oluyoo yoksa farklı bıse ıcınmı betonlandıı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı BlackEagle1989

Abi cok iyi.. Tam aklimda olani yapmisin..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 00:58:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Yalnız efsane olabilir bu dizayn üzerinde çalışıp geliştirilirse  mabede uçurmak  lazım bunu.

Baksana bi  :poke: @bjk_mabet
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ErmanS

şu hoşuma gitti bi duzeltiyim dedim. ben yapana kadar @henry gale olayı bitirmiş. helal olsun muthiş olmuş  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 00:59:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Yandan değil önden bakan bir kartal kanatlarıyla yeni açığı olduğu gibi sarsa ve armanın üstünde konsa böyle bir figür iyice efsane yapabilir bu işi
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 01:00:46
  • Beşiktaş / Bodrum
şu hoşuma gitti bi duzeltiyim dedim. ben yapana kadar @henry gale olayı bitirmiş. helal olsun muthiş olmuş  :claps: :claps: :claps:

Bunun gibi bir kartalı yeni açığın sadece üst katına oturtursak çok güzel olacaktır
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yandan değil önden bakan bir kartal kanatlarıyla yeni açığı olduğu gibi sarsa ve armanın üstünde konsa böyle bir figür iyice efsane yapabilir bu işi
Çok görkemli bişey olucak be abi. Heyecanlandım valla :akuma: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

yeni açıkta olmuycak zaten figür olursa kapalıya düşünülüyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 01:04:04
  • Beşiktaş / Bodrum
yeni açıkta olmuycak zaten figür olursa kapalıya düşünülüyor

Ben de onu anlamıyorum normalde kapalıya takım ismi yazılır tüm stadlarda 10 buçuk :iscrewy:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 01:06:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Hele ki kırmızı yazıyla BJK çok alakasız oluyor maketteki gibi umarım öyle olmaz.

Hiç estetik değil bizimle ilgisi de yok kırmızının türk bayrağı dışında.

Biz siyah  beyazız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Ben de onu anlamıyorum normalde kapalıya takım ismi yazılır tüm stadlarda 10 buçuk :iscrewy:
BEŞİKTAŞ 10.5 yazdırammı  :evillol:
üst katta kartal figürü alt katta BEŞİKTAŞ yazacak belkide  2 kişimi ne çalışıyomuş bu işte görecez ne çıkacak bakalım ortaya  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2015, 01:10:38 bjk_mabet ]
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.