Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6360230 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

genelde evdekiler izliyordu benimde gozum kaydi diyeceksin veya arkadas izliyordu... :kop: :kop:

aslında ben de kanalları karıstırmısım beyaz futbolu ararken dizi çıktı birden karşıma :bandit:   :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı henry gale

Çok güzel, eski açıkta da amblemin devamı halini de görebilir miyiz? Mümkünse

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı murat_

Güzel gözüktü bana da  :claps:  :ok:
:money: :bandit: bencede bu koltuk düzeni harika şimdiye kadar gördüğüm en güzel koltuk dizaynı   :claps:  :bandit:

Çevrimdışı pascal_21

Müthiş bir tasarım kardeşim tebrik ederim..keşke yetkililere ulasabilse şu tasarım ben böyle olmasını çok isterdim şahsen  :ok:

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı henry gale

Müthiş bir tasarım kardeşim tebrik ederim..keşke yetkililere ulasabilse şu tasarım ben böyle olmasını çok isterdim şahsen  :ok:

Benim kimseye ulaştırma gibi bir durumum yok ne yazık ki. Yetkili olan kişilere ulaşabilen buradaki arkadaşlar gösterirse belki.

Çevrimdışı ALI RIZA

Kada derken bundan mı bahsediyorsun ?  :money:
kada = kaba işte :) adanadan geçtik acaba huyundan mı suyundan mı havasında mı anlamadım ki  :bandit: @Deniz

Çevrimdışı İrfan

Üst katları da siyah yapsak nasıl olur peki ? Alt gayet guzel oldu :) eline saglik
We are Electric..!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 00:11:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serkan7738

Üst katları da siyah yapsak nasıl olur peki ? Alt gayet guzel oldu :) eline saglik

senin için tribünlere ısıtıcıda koyalım mesajını her gördüğümde aklıma geliyo @İrfan  :D

Çevrimdışı ilhan

Evet onu da görmekte yarar var, tam tersi renk dizaynı da olabilir.

Çevrimdışı Küçük Beyaz Vinç

ben prekast koymasam siz hangi koltuğa oturacaksınız acaba  :evillol: :evillol:
rengini boşverin ben prekast dizeyim siz tabüre getirin izleyin önemli değil

Çevrimdışı henry gale

Siyah vip koltukları sırıtabilir mi acaba?  :alala:

Eski açığa 1903'ü de ekledim

Çevrimdışı Efe

Efe Kardeşim Biliyorum. Lakin seni ve senin gibi daha bir çok arkadaşımızı tanıma fırsatım oldu. Hepsi bu forum sayesinde. İnsanların Birbirlerine olan nezaketleri ve küçükü büyüklü hoş sohbetleri ekranın karşısından ayrılmamza mani olur. Arada hanımdan fırça da yemiyor değiliz.  :ishock: :ishock: :ishock:

bi çok kişi aynı şeyi yaşıyor bağımlılık yapıyoruz  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

kada = kaba işte :) adanadan geçtik acaba huyundan mı suyundan mı havasında mı anlamadım ki  :bandit: @Deniz
iyi gelmiş sana belli  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

testereler bitti mi yaw?

hayır 2 tane demir iskeleti yatırılmadık kaldı 1 hafta içerisinde bitecek  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

merdiven boşlukları da kırmızı olsaymış tadından yenmezmiş  :icool:

bana kırmızı sarı vs demeyyin :akuma: stad koltukları siyah beyaz merdivenlerde gri olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mükemmel. Yeni açıkta üst kata da kartal devam ederse daha güzel olabilir
Aynı şeyi düşünmüşüz abi yemin ederimmmm :)

Abi ellerine sağlık :claps:
Değerli forum, herkesin hoşuna giden bişey bulduk sonunda galiba ha? :evillol: :super:
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2015, 00:31:59 Yutek71 ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bana kırmızı sarı vs demeyyin :akuma: stad koltukları siyah beyaz merdivenlerde gri olacak :)
O da yakışır abi :ok: Vallahi güzel şeyler oluyor abiler :D Bulduk koltuk dizaynını :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serkan7738

tamam kızma diyen gitti  :iblush: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK