Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6360355 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

hah @halvetifarazi bir şeyi beğendi dedik biri daha geldi, bu umutsuzluğun giderini forumamı verdiler. tüm umutsuzlar buradan geçiyor. yetişir abicim bu stat. Ağustos olmasa bile temmuza yetişir. Valla ben berbat zamanlar geçiriyorum. hayatımda yolunda giden tek şey Beşiktaş bu ara. Umudumun olduğu yegane dayanak noktam yani. ne bu karamsarlık anlamadım. 13 ayda yapılan işe bakılınca 7 ayda yapılacak iş çok daha az.

Çevrimdışı SDemirsoy

Başkan stat bittiğinde kitap yazacaktı
Sen de süzere çıktıktan sonra yaz  :evillol:
reklamda oynatsınlar beni :D

Çevrimiçi Necmi

Aman Necmi bey sakın diyim bi yanlışlık oldu:) Aklım Bizim Kırmızıya gidiverdi birden :) :ebebe:
bizimki kırmızı değil nar çiçeği altı aydır dolapta forma bakıyorum bakıyorum kırmızı bir şey göremedim :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

reklamda oynatsınlar beni :D
Kamu spotunda oynatırlar seni  :evillol:
Süzer sağlığa zararlıdır  :D

ysariusta

• Ziyaretçi

@ZEKI abi Süzer işi kolay. tek sıkıntı ben haftaiçi bloke durumdayım. İnsan gibi mesaim yok ki. 3 4 saatliğine çıkıp gelebileyim. önceden ofiste 2 kişiydik şimdi tek kaldım üstüne. Ama yolunu anlatırım. takacaksınız benim makineyi boynunuza güvenlikten rica edeceksiniz. Samet genç ona destek olmaya senin gitmen lazım. bir güvenlik verecekler yanınıza damlayacaksınız. gerçi ben geçen gün gidecektim ama ah işte sametin süzer laneti vurdu o gün beni.

Çevrimdışı Schrute

Koltukların hepsi siyah olsun, sadece beyaz koltuklarla BJK yazısı yazılsın en iyi görüntü öyle olur bence.
Anti DH - Anti Revival

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Mustij1903

Konu dışı: Bu arada Lig tv ye de yazıklar olsun. Tutturmuşlar top içeride mi dışarıda mı. Ulen penaltının alasını adam eliyle topu keserek 6. hakemin gözün önünde yapıyor. Kanal da tık yok pozisyonu tartışmaya bile değer görmüyorlar. Biz kendini ahlaklı spor medyası yakıştırmasıyla servis eden bu zihniyete inat yapacağız o stadyumu. Onlar battıkça İnşallah biz şahlanacağız her sahtekarlıklarında. O stadyumda Helal olacak her kazanılan başarı. Ahhh be küfretmeyeceğim diyorum ama........ :steamed: Kendi kendime yazmadan sallayayım bari.
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı fore_kazık

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi Necmi

hahahahaha Deniz yapma böyle :D
Allah kimseyi Denizin eline düşürmesin samet siz tanışmıştınız değilmi

Çevrimdışı Mustij1903

bizimki kırmızı değil nar çiçeği altı aydır dolapta forma bakıyorum bakıyorum kırmızı bir şey göremedim :bandit:
Necmi hocam özelden ekledim. İnşallah İstanbulda görüşme imkanı buluruz. Sizin gibi arkadaşlar sayesinde alçak medyadan başka okuyacak ve yazacak bir forum sahibi olduk Çok şükür.
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK