Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6360983 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

herkese slm. forumu ara ara girip okuyorum bugün fotograflara bakinca acikcasi icim karardi, biz bekleriz sabrederiz ama agustos ayina yetisecek gibi durmuyor stadimiz. kaba insaat bitmemis bile, cati zemin ic kisimlarda kocaman alanlar var yapilacak olan, cevre isleri kaplamalar vs. bence bir seneye yakin is var, burada üc bes ay kaldi yazanlari da anlamiyorum insanlari heveslendirmek icin mi yaziyorlar acaba.
:hosgeldin
onumuzde 8 ay var.. ince iscilik devam ediyor icerlerde bir cok is paralel gidiyor
tabiki acildiktan sonrada bir cok sey devam edecek ama agustos sonunda mac oynanir hale gelecektir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

herkese slm. forumu ara ara girip okuyorum bugün fotograflara bakinca acikcasi icim karardi, biz bekleriz sabrederiz ama agustos ayina yetisecek gibi durmuyor stadimiz. kaba insaat bitmemis bile, cati zemin ic kisimlarda kocaman alanlar var yapilacak olan, cevre isleri kaplamalar vs. bence bir seneye yakin is var, burada üc bes ay kaldi yazanlari da anlamiyorum insanlari heveslendirmek icin mi yaziyorlar acaba.
:hosgeldin de;
Abi bu nedir 2 gündür yok seneye yetişir, yok ocakta yetişir imkansız falan filan..
Bide "bence" diyolar.. Neye dayandırıyosunuz o da belli değil ki..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Abdullah

hoşgeldiniz :) kim 3-5 ay yazıyor :alala: yeni sezona yaklaşık 8 ay var kalan işler için yeterli bir süre gibi görünüyor :ok:
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2015, 22:21:32 Abdullah ]

Çevrimdışı Serjo

1 yılda stad bu hale geldiyse
8 ay'da neden bitmesin ki?
bence okadar karamsar bakmamalıyız  :)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı TØLGA

Deniz hele bi çıkayım oraya varya bazı gelişmeler var ama susuyorum :D
elde patlamasın diye susuyondur  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Mustij1903

Yok mu  :evillol:
Aman Necmi bey sakın diyim bi yanlışlık oldu:) Aklım Bizim Kırmızıya gidiverdi birden :) :ebebe:
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı ozan062

bizim zemin için calısmalarımız mayıs ortasında baslar diye dusunuyorum eylüle kadar hayli vakit var fakat eylüle kadar orada bi hazırlık macı patlatılır sırf o mac yuzunden zeminin bozulacagını varsayıyorum ama bakalım bi gorelim...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ZEKI

farkindamisiniz @Efe  betonlama yapiliyor prekast geldi iki kamyon girdi vs demedi.. nerede acaba :D :alala: :alala:

[img width=585 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2015/02/vodafone-arena-02.02.2015-2.jpg[/img]

Çevrimdışı halvetifarazi

sana beğendirebildik ya artık bu stadın sırtı yere gelmez :bandit:
haha. valla ben de kendime şaşırdım :)

Çevrimdışı Necmi

:hosgeldin  sıkma canını biter

Çevrimdışı src35

görkemle yükselir vodafone arena derken boşa konuşmuyorlarmış.. küfekilerle birlikte çok heybetli görünüyor gerçekten

Çevrimdışı yigitcan1903

Deniz hele bi çıkayım oraya varya bazı gelişmeler var ama susuyorum :D
Başkan stat bittiğinde kitap yazacaktı
Sen de süzere çıktıktan sonra yaz  :evillol: