Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6361220 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi bizim statdın eski açığı çok amatörce dizayn edildi çok şükürki yeni açık da böyle bişey yapmadılar :alala: :alala:
:alala: hee otopark kolonlarını sarıya boyayacaklarmış profesyonelce özene bezene @Oktay

Çevrimdışı TØLGA

Genel olarak ben dahil full siyah isteniyo.İnşallah taraftarın fikri alınır bu konuda.

Hibrit çim konusunda tereddütlerim var.Baskan hic böyle biseyi dile getirmedi.Sadece gazetede çıkmıştı Arenaya 1.5 milyonluk cim haberi.Birinci ağızdan hic böyle bi aciklama yok.Ne yalan söyliim ben korkuyorum  yapmicaklar diye.Cünkü hibrit cim biraz maliyet gerektirir.Twitter da vodafone arena ya soruyorlar hep hibrit çim mi olcak diye hic evet dedigini görmedim.Varsa elinde bi kaynak olan bize sunsun.Fazla umutlandık cim konusunda sonradan hayal kırıklığına ugramayalim diye söylüyorum.
Vodafone Arena ve  Beşikaş Arena çaycısı hibrit çim olacak diyorsa o net birşeydir zaten olmama gibi bir durumu yok  :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı dropoon

bugün paylaşılan küfeki fotosu çanakkale şehitler anıtını canlandırdı gözümde. ülkemizin en kutsal yapıları ile aynı rengi taşıyacak olması stadın gerçekten gurur verici. bizim stadı gördükten sonra real madridin yeni stad 3D lerini bile beğenmiyor insan

Çevrimdışı Kemal

Allahım en kısa sürede oğlumla şu statda maç seyretmeyi nasip et . Artık hasrete dayanamayacak bu sevdalılar. #Sabret

Çevrimdışı Abdullah

Ben biliyorum niye yazmadigini allahtan mersin macina gelemedik ama Balikesir macina ordayiz..
iyi ki gelemediniz mersin maçına ben de gidemedim :by2: Balıkesir maçını  dört gözle bekliyorum :)
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2015, 21:46:18 Abdullah ]

Çevrimdışı Abdullah

@ZEKI abi @Abdullah güzel forma tasarımları yapıyor kulübe ulaştıralım belki kullanmak isterler  :)
:by2: üretime başladılar maalesef

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Dogan

Vodafone Arena ve  Beşikaş Arena çaycısı hibrit çim olacak diyorsa o net birşeydir zaten olmama gibi bir durumu yok  :super:
Caycisina saygimiz sonsuz  :D lakin Vodafone arena böyle bisey demedi.Sadece stadimiz icin en iyi cimi kullanicaz diyo.Hayir hibrit olsa niye gizlenirki hep kacamak cevaplar.Biraz uyanik olmakta fayda var kardesim  :ok:

Çevrimdışı TØLGA

:by2: üretime başladılar maalesef
zaten şöyle bi durum var gelecek sezon giyilecek formalar 1 sene önceden belirleniyormuş
normal üretime başlamaları bu sezon stokelar dayanmadı bir ara forma yoktu o yüzden böyle bir karar alındı heralde :bandit:
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2015, 21:52:07 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serjo

Caycisina saygimiz sonsuz  :D lakin Vodafone arena böyle bisey demedi.Sadece stadimiz icin en iyi cimi kullanicaz diyo.Hayir hibrit olsa niye gizlenirki hep kacamak cevaplar.Biraz uyanik olmakta fayda var kardesim  :ok:

F.Orman en az 3 defa TV'de ben denk geldim
hibrit dedi
hatta Nevzat Demir'e aynısı yapacağız dedi  :)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı TØLGA

yavvv sen bir sorsana o hesapları kim yönetiyor diye  :eyes
neysee kurcalamıcam daha fazla ondan taviz vermezler merak etme
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BlackEagle26

hibrit dedi

Aynen bende görmüştüm

Çevrimdışı Dogan

hibrit dedi
Valla ben hic görmedim varmi elinde link felan bakmak istiyorum  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

ee aferin bu simdi mi soylenir..  :akuma: :akuma: :akuma:
abi açıklamasını yaptım ben üstte  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Dogan

yavvv sen bir sorsana o hesapları kim yönetiyor diye  :eyes
neysee kurcalamıcam daha fazla ondan taviz vermezler merak etme
Kim yonetiyo  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

zaten şöyle bi durum var gelecek sezon giyilecek formalar 1 sene önceden belirleniyormuş
normal üretime başlamaları  :bandit:
üretime baslamamis olsalar bile kartal yuvası yetkilisi (cemil bey değil) adidasin kendi ekiplerinin çalıştığını söylemişti

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla ben hic görmedim varmi elinde link felan bakmak istiyorum  :alala:
Aynen link fena olmaz hani :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

üretime baslamamis olsalar bile kartal yuvası yetkilisi (cemil bey değil) adidasin kendi ekiplerinin çalıştığını söylemişti
onuda söylücektimde bir emek var ortada şansını değerlendir diye şettirmedim
adidasın ekibi hazırlıyormuş formaları dışarıdan hiç bir taraftarın yaptığı formayı dikkate almadan
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Dogan

Yarın bigün cikarda normal cim kullanicaz stadimiz ışık alacağı icin sıkıntı olmicak derlerse ben sasirmam valla  :iscrewy:

Çevrimdışı ZEKI

adidasın ekibi hazırlıyormuş formaları dışarıdan hiç bir taraftarın yaptığı formayı dikkate almadan
Sonra fikir haklarina girer esinlenirler diye bakmamalari normal

Çevrimdışı TØLGA

Yarın bigün cikarda normal cim kullanicaz stadimiz ışık alacağı icin sıkıntı olmicak derlerse ben sasirmam valla  :iscrewy:
birşeyi 40 defa söylersen olurmuş  :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Ben 3ay önce iletişime geçmiştim bu konu için :D ama inönü için yaptıkları gibi bir forma yapıp onu taraftar tasarimlarindan yapabilirler :)