Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6361229 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan mansız

çoktandır öyleyiz zaten :bandit: bizde manyak çok sabaha karşı 5 de foruma bakıyorum 130 kişi var :evillol: @ilhan mansız
bu camianın böyle bir foruma ihtiyacı vardı. Emeğin çok Necmi hocam

Çevrimdışı Serkan7738

@Tolga @Deniz @Serkan7738 size gorev @Abdullah i kulagindan cekip getirin buraya özletti kendini, tamam finaldi vs idi ama artik finaller bitti. Sizin enerjinizi ozledim valla..

Birazdan getiririz @ZEKI Abi

Çevrimdışı cisse557

Gri koltuklar statı inşaat halinde gösteriyor ve gözüme hitap etmiyor. Onun dışında dizilimini iyi yapsınlar gerisine karışabilecek tecrübeye ve göz zevkine sahip değilim  :)

Çevrimdışı TØLGA

[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2015, 21:30:27 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

@ZEKI abi @Abdullah @SDemirsoy süzere çıkmadan gelmem ben foruma diyor ne diyosun bu işe  :kop:
Forumdan banlanmakla eşdeğer o dediğin farkında mısın :kop:

Çevrimdışı mhmtkartal

herkese slmlar aşık oluncak bir stat yapıyoruz şükürler olsun bugünleri gördük. Ben eski açık-kapalı tribün yırtığı ve futbolcu giriş çıkış  yeri ile kafayı bozdum ( necmi abi vuracak beni 10 kere anlattı ama ) orası minimize edilse çok iyi olacak. Diğer iki yırtık büyük yeterince. İleride mümkün olur mu acaba  ?

Çevrimdışı dropoon

koltuk rengi tartışmaları yeniden alevlendi ortam süper gidiyo. saha ortasındaki çamurda yatan prekastlar nasıl temizlencek diye kendimi yedim bitirdim :D ibb garajını , stad bittikten sonra belediyenin ''olm nabıoz biz ya'' diyerek kaldırmasını umut ediyorum.

Çevrimdışı ZEKI

Forumdan banlanmakla eşdeğer o dediğin farkında mısın :kop:
O zaman tam zamaninda geldin @SDemirsoy bir rivayete gore cikacak suzere bu hafta... ama Denizin suzer capsi bitirdi ortaligi..
Sagol Abdullah sen nerelerdesin bakem  :money:

Çevrimdışı TØLGA

herkese slmlar aşık oluncak bir stat yapıyoruz şükürler olsun bugünleri gördük. Ben eski açık-kapalı tribün yırtığı ve futbolcu giriş çıkış  yeri ile kafayı bozdum ( necmi abi vuracak beni 10 kere anlattı ama ) orası minimize edilse çok iyi olacak. Diğer iki yırtık büyük yeterince. İleride mümkün olur mu acaba  ?
eski açık kapalı yırtığa almanyadaki gibi branda ile beşiktaş amblemi gerersin birtane halledersinde  futbolcu giriş yerine neden  takıldınız ?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

Samet diye birisini arıyorum.
onuda alıp geliyorum bekle uzun ince tuhaf bina.  :hosgeldin

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Abdullah

O zaman tam zamaninda geldin @SDemirsoy bir rivayete gore cikacak suzere bu hafta... ama Denizin suzer capsi bitirdi ortaligi..
Sagol Abdullah sen nerelerdesin bakem  :money:
Abi mümkün değil çıkamaz.  Kaç defa son aşamaya geldi Çıkıyorum dedi hep bir aksilik çıktı son dakikada :evillol:
Abi hep buralardayim da yazmadım hiç ben de bilmiyorum niye yazmadım.  :)

Çevrimdışı TØLGA

koltuk rengi tartışmaları yeniden alevlendi ortam süper gidiyo. saha ortasındaki çamurda yatan prekastlar nasıl temizlencek diye kendimi yedim bitirdim :D ibb garajını , stad bittikten sonra belediyenin ''olm nabıoz biz ya'' diyerek kaldırmasını umut ediyorum.
muhtemelen onların altında takoz flen birşey vardır diye tahmin ediyorum yer ile arasında bir mesafe vardır alsınlar tazikli su tabancasını ellerine temizliyiversinler gari  :D
en alt katlar fena asıl içerden gelen fotolarda  çamur balçık su bir dünya karışmış oralar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Dogan

Genel olarak ben dahil full siyah isteniyo.İnşallah taraftarın fikri alınır bu konuda.

Hibrit çim konusunda tereddütlerim var.Baskan hic böyle biseyi dile getirmedi.Sadece gazetede çıkmıştı Arenaya 1.5 milyonluk cim haberi.Birinci ağızdan hic böyle bi aciklama yok.Ne yalan söyliim ben korkuyorum  yapmicaklar diye.Cünkü hibrit cim biraz maliyet gerektirir.Twitter da vodafone arena ya soruyorlar hep hibrit çim mi olcak diye hic evet dedigini görmedim.Varsa elinde bi kaynak olan bize sunsun.Fazla umutlandık cim konusunda sonradan hayal kırıklığına ugramayalim diye söylüyorum.

Çevrimdışı Abdullah

Samet diye birisini arıyorum.
Mecnun Leyla'sini bulur Kerem Asli'sini ama sen Samet abiyi bulamazsin :evillol:

Çevrimdışı Deniz

@ZEKI abi @Abdullah güzel forma tasarımları yapıyor kulübe ulaştıralım belki kullanmak isterler  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Abi mümkün değil çıkamaz.  Kaç defa son aşamaya geldi Çıkıyorum dedi hep bir aksilik çıktı son dakikada :evillol:
Ben biliyorum niye yazmadigini allahtan mersin macina gelemedik ama Balikesir macina ordayiz..

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi @Abdullah güzel forma tasarımları yapıyor kulübe ulaştıralım belki kullanmak isterler  :)
Su divan toplantisini bekliyorum..hersey aklimda.. not ediyorum

Çevrimdışı ilhan mansız

abdullah hocam Kerim'i kiralayalım mı? :D