Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6362627 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı pascal_21

Konu dışı ama bugün sinirden geberdim..galatasarayın çarşamba bizim perşembe günü kupa maçımız var, biz niye pazar günü oynuyoruz da galatasaray pazartesi oynuyor ve niye bjk yönetiminden bir allahın kulu kardeşim napıyorsunuz siz demiyor  :s20:

Çevrimdışı KUMANOVALI

çok geri sayım yaptık ama
en önemli geri sayım çimlerde olacak ....
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Efe

Konu dışı ama bugün sinirden geberdim..galatasarayın çarşamba bizim perşembe günü kupa maçımız var, biz niye pazar günü oynuyoruz da galatasaray pazartesi oynuyor ve niye bjk yönetiminden bir allahın kulu kardeşim napıyorsunuz siz demiyor  :s20:

yedeklerle çıksınlar gerek yok tam kadro çıkmaya kadro genişledi nasıl olsa oynamayan adamları koysun komple sıkıntı kalmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

sampiyon olursak bilic konser verecek arenada
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

çok geri sayım yaptık ama
en önemli geri sayım çimlerde olacak ....

en önemlisi hatta açılışı çimler etkiliyecek  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

Ben pazar günü çalışıyorum maçı izleyemiycem o yüzden pazara koydular kazanabilmemiz için  :D

Çevrimdışı Dogan

Siyah pek modern göstermiyor sanki  :money:
Cok sade yapilmis bu bizde beyaz ve kirmizi süslemeler yapılır daha güzel gözükür.Besiktas vs. yazilarla cok ii duruma getirilir  :ok:
#KoltuklarKömürKarasıOlsun

Çevrimdışı Efe

sampiyon olursak bilic konser verecek arenada

olalım herşeyi yapabilir arenada  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

konu dışı cevap: bir önemi yok o kadar kupa'da da rize ile oynuyacaz rizede bizim kadar dinlenicek yani
haaa neden 1 gün daha fazla dinlenmiyor takım dersen o farklı tabi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

en önemlisi hatta açılışı çimler etkiliyecek  :)
Ahmet nur çebi çimi gördüğünüz zamandan 1 hafta sonra burada top oynanabilir demektir demişti :) Yapımı mı uzun sürüyo acaba?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sozkul

ya son renderlerde gördüğümüz sıvayla beton üzerine bazı şekiller yapmışlar böyle olacaksa taşla birlikte güzel harmanlanır taş ahşap ve dekoratif işlenmiş sıva iyi bir harmanlama güzel durur komple taş kaplama çok mezar havası verir kasvetli yapar :) @melih

Zaten rakiplere mezar olacak burasi..  :)

Çevrimdışı ahmetx

Sakın bir daha bunu dile getirme forum ahalisi olarak çağırıp dayak atabiliriz  :evillol: :evillol:
aynen çıkışta dayak var  :biggrinking:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Ahmet nur çebi çimi gördüğünüz zamandan 1 hafta sonra burada top oynanabilir demektir demişti :) Yapımı mı uzun sürüyo acaba?

o çimin tamamamı için bunu söyle sahada çim gelmeden yapılacak bi ton iş var drenaj olsun ısıtması olsun toprak serimi çim ekimi bular 1 ayı aşan işler saha 45 günde anca hazır olur haziran başında saha yapımı başlamalı en geç olarak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Ben pazar günü çalışıyorum maçı izleyemiycem o yüzden pazara koydular kazanabilmemiz için  :D
:ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı ahmetx

Tff şimdiden hakemleri ve saha kapatma cezalarını gündeme almıştır,aksi takdirde Vodafone arenada Beşiktaşı durdurabilene aşk olsun . :halay:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Factatum

Akyazı Stadı'nın locaları, hem dar hem de alçak gibi duruyor. Bir de her yeri, şu bordo mavi renkle kombin etme sevdasından vazgeçseler iyi olacak.  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

konu dışı cevap: bir önemi yok o kadar kupa'da da rize ile oynuyacaz rizede bizim kadar dinlenicek yani
haaa neden 1 gün daha fazla dinlenmiyor takım dersen o farklı tabi
doğru mantık :D

Çevrimdışı Serkan7738

birisi yine bizim oturma odasının resimlerini paylaştı  :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

abi sevinme o kadar yaa twitterda açıyo şom ağızını gol yiyoz  :akuma:

olm napayım duramıyorum görünen köy klavuz istemez :D

Çevrimdışı ahmetx

Stat olarak kötü göründü gözüme. Her iki stadı da gezmiş birisi olarak Barnebau kat be kat ötede şu haliyle, yeni düzenlemeyle birlikte iyice öne geçecek gözüküyor.

http://www.realmadrid.com/en/news/2014/02/the-new-bernabeu-will-be-the-stuff-of-dreams
bizim böyle bir stadımız olsa herhalde yanı taraftar mezarlığı olurdu demek ki barnebauyu sorma gitsin..

Çevrimdışı ahmetx

Akyazı Stadı'nın locaları, hem dar hem de alçak gibi duruyor. Bir de her yeri, şu bordo mavi renkle kombin etme sevdasından vazgeçseler iyi olacak.  :evillol:
bu stadın adı RTE olmadı mıydı yahu  :D

Çevrimdışı TØLGA

olm napayım duramıyorum görünen köy klavuz istemez :D
sen yazma olmaz bişey bu seferde böyle deniyelim  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

olalım herşeyi yapabilir arenada  :evillol:

bi stadımız bitsinde dediğin gibi herseyi yapabilir :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Factatum

birisi yine bizim oturma odasının resimlerini paylaştı  :evillol:

Hakikatten oturma odası gibi  :evillol: Bi çekyat, bi zigon sepha, açılır katlanır masa ve Uzungöl tablosu oldu sana oturma odası. Akyazı Stadı mottosu; "Evinizin sıcaklığında"  :evillol:

Not:Trabzonsporlu misafir arkadaşlar kızmasın lütfen. Latife yapıyoruz.