Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6362623 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

hayır Konyanın ki öyle değil,Konya renklerde tam saçmaladı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal

örnek görsek bilmiyorum ki nasıl olacağını?Barça yenilenen camp nou da bunu yapacak....

bence güzel olur

Çevrimdışı Necmi

Durumumu soran abilerim kardeşlerim biraz daha iyiyim çok şükür sormayaların evine ateşler salsın  :evillol: bu küfekilerin bukadar mükemmel görüneceğini hiç tahmin etmezdim
hiç ses etmiyoruz ciddi bir durum olmasında yat bir problem yok maçları izlemezsin biz de kazanırız :evillol: :evillol: başka türlü seni maçlardan uzak tutamayacağız :bandit: @Serkan7738
şu niçkindedki 7738 i çözemedim bir türlü  :alala:

Çevrimdışı Serkan7738

örnek görsek bilmiyorum ki nasıl olacağını?Barça yenilenen camp nou da bunu yapacak....

Adamlar koltuklara paragraf bile sığdırırlar

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 fotolar için teşekkürler
birşey sorucam stadyumda ne işle meşgulsün
ben o detayı kaçırdım  :iblush:
Harita teknikeriyim  stadimizi olcuyoruz kot aplikasyon isleri sonra alim roleve :) @Tolga

Çevrimdışı Abu Ali Imran

@Türkay @ahmetx @Abu Ali Imran teşekkürler zatürre olmuşum geçer inşallah şuan sesim pikachu gibi çıkıyo Ahmet Abi başıma bişey gelmeyecekse ben kulüp binasında bulunan maketteki koltuk düzenini çok sevmiştim  :D

Evi kurtardik yani  :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmetx

@Türkay @ahmetx @Abu Ali Imran teşekkürler zatürre olmuşum geçer inşallah şuan sesim pikachu gibi çıkıyo Ahmet Abi başıma bişey gelmeyecekse ben kulüp binasında bulunan maketteki koltuk düzenini çok sevmiştim  :D
oda güzel bende beğeniyorum,şu an en güzelin peşindeyiz.Allah şifa versin pek pc de vakit geçirme mümkünse iyileşmen uzayabilir....
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

hayır Konyanın ki öyle değil,Konya renklerde tam saçmaladı.
ben yanlış algılamışım abi söylediğini  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abu Ali Imran

hiç ses etmiyoruz ciddi bir durum olmasında yat bir problem yok maçları izlemezsin biz de kazanırız :evillol: :evillol: başka türlü seni maçlardan uzak tutamayacağız :bandit: @Serkan7738
şu niçkindedki 7738 i çözemedim bir türlü  :alala:

@Necmi abi yalova / kayseri olmasin? :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2015, 17:18:29 Abu Ali Imran ]

Çevrimdışı TØLGA

Harita teknikeriyim  stadimizi olcuyoruz kot aplikasyon isleri sonra alim roleve :) @Tolga
anladım teşekkürler merak etmiştim iyi oldu bu  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

oda güzel bende beğeniyorum,şu an en güzelin peşindeyiz.Allah şifa versin pek pc de vakit geçirme mümkünse iyileşmen uzayabilir....

Nerde o günler rapor almama rağmen işteyim şuan akşam 10 a kadar çalışıcam @Necmi Abi 77 memleket Yalova 38 yaşadığım yer Kayseri dünkü maçı göz ucuyla izledim biraz gol yedik  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çok kötü görünüyor. Bir yanda Real Madrid'in yenilenecek stadı diğer taraftan bu. Arada dağlar kadar fark var..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Prekastler dizildikçe yeni açık müthiş oluyor ya tam bir duvar

Çevrimdışı melih

içle ilgili bilgim yok taş kaplama olacak bir kısmı ama ne olduğu konusu muğlak sadece kolonların küfegi kaplama olacağını biliyorum tabiki fikir değiştirmezlerse otopark haricinde tüm kolonlar kaplanacakmış iç görsellerde longların traverten kaplama olduğunu gördük ama tabiki bunlar değişir çizimler belliki yurt dışında bir firmaya çizdiriliyor büyük ihtimal her şey değişebilir

sağol abi. benim amacım beton rengi hiç görünmesin her yer kaplansın istiyorum. İnşallah öyle de olur.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı ahmetx

bence güzel olur
bana da güzel geldi onun için konuyu buraya taşıdım ama siyah beyaz versiyonu nasıl durur bilemem fotoşopcu arkadaşlar bir el atsalar aslında.... :D

Çevrimdışı Necmi

Nerde o günler rapor almama rağmen işteyim şuan akşam 10 a kadar çalışıcam @Necmi Abi 77 memleket Yalova 38 yaşadığım yer Kayseri dünkü maçı göz ucuyla izledim biraz gol yedik  :evillol:
kayseride oturan senden başka kimse yokmu forum ahalisinden hayrına maç saatleri seni bir ağaca falan bağlasalar kesin şampiyonuz :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Çok kötü görünüyor. Bir yanda Real Madrid'in yenilenecek stadı diğer taraftan bu. Arada dağlar kadar fark var..
koltuk renkleri mi stad mı kötü hocam?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kale arkalarında renk geçisi var ama bunda aslında buna benzer olabilir hiç böyle bir çalışma yapılmadı bir görmek lazım :sevinc
Siyahla beyaz olurmu bu kadar güzel emin değilim :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serkan7738

kayseride oturan senden başka kimse yokmu forum ahalisinden hayrına maç saatleri seni bir ağaca falan bağlasalar kesin şampiyonuz :bandit:

Yok maalesef ben tekim  :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

bana da güzel geldi onun için konuyu buraya taşıdım ama siyah beyaz versiyonu nasıl durur bilemem fotoşopcu arkadaşlar bir el atsalar aslında.... :D

@SDemirsoy paint ten bi hallediver  :D :biggrinking:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Factatum

Çevrimdışı Efe

geçmiş olsun  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.