Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6361602 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Dogan

@Necmi abi sen koltuklar hakkinda biseyler biliyosundur kesin olarak siyah beyaz mı olcak yoksa daha kesinleşmiş bisey yok mu?

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi sen koltuklar hakkinda biseyler biliyosundur kesin olarak siyah beyaz mı olcak yoksa daha kesinleşmiş bisey yok mu?

tam kesinleşmiş bişey yok alt beyaz üst siyah olacağını tahmin ediyoruz tabi necmi abiye başka bilgi gelmediyse :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

küfekiler hoş olmuş. ben bile beğendim  :ebebe:
sana beğendirebildik ya artık bu stadın sırtı yere gelmez :bandit:

Çevrimdışı megiddo

koltuk rengi için siyahtan yana değilim şahsen, koyu renk cisimleri olduğundan küçük gösterir, bordeaux stadındaki gibi beyaz ve gri tonlarıyla güzel bir harmanlama yapılabilir hatta bordeaux stadının aynı koltukları olduğu gibi bizim stada uygulansa daha hoş bir görüntü olur.

Çevrimdışı Necmi

tam kesinleşmiş bişey yok alt beyaz üst siyah olacağını tahmin ediyoruz tabi necmi abiye başka bilgi gelmediyse :icool:
ben bilsem sizde bilirsiniz :bandit: henüz bu konuda alınmış bir karar yok kapalı üste bir figür işlenecek diye duydum o kadar ama henüz hiç bir şey net bilgi değil insanları yanıltıp beklenti içine sokmayalım :D

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Serkan7738

Durumumu soran abilerim kardeşlerim biraz daha iyiyim çok şükür sormayaların evine ateşler salsın  :evillol: bu küfekilerin bukadar mükemmel görüneceğini hiç tahmin etmezdim

Çevrimdışı TØLGA

ben bilsem sizde bilirsiniz :bandit: henüz bu konuda alınmış bir karar yok kapalı üste bir figür işlenecek diye duydum o kadar ama henüz hiç bir şey net bilgi değil insanları yanıltıp beklenti içine sokmayalım :D
senin bildiğin herşeyi bilmiyoruz abi çıtlat birşeyler bu akşamda şenlensin buralar  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

:dontknow: tek bildiğim koltuk siparişi fifti fifti yapıldığı siyah beyaz ama buda net bilgi değil :D

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Durumumu soran abilerim kardeşlerim biraz daha iyiyim çok şükür sormayaların evine ateşler salsın  :evillol: bu küfekilerin bukadar mükemmel görüneceğini hiç tahmin etmezdim

Serkan gecmis olsun...   :evillol: :lol:

Çevrimdışı ahmetx

Hiç konuşulmadı ama kapalı tarafı full siyah,numaralı tarafı full beyaz olabilir açıklarda parçalı  :iscrewy: :iscrewy:
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2015, 17:09:59 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmetx

geçmiş olsun neyin var Serkan?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Hiç konuşulmadı ama kapalı tarafı full siyah,numaralı tarafı full beyaz olabilir açıklarda parçalı  :iscrewy: :iscrewy:

Abi naaptin sen ya... okadarda degil...  :ebebe:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi çok çirkin olmaz mı ya :by2:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Necmi

@Necmi  abi stadın iç duvarları nasıl olacak ?
içle ilgili bilgim yok taş kaplama olacak bir kısmı ama ne olduğu konusu muğlak sadece kolonların küfegi kaplama olacağını biliyorum tabiki fikir değiştirmezlerse otopark haricinde tüm kolonlar kaplanacakmış iç görsellerde longların traverten kaplama olduğunu gördük ama tabiki bunlar değişir çizimler belliki yurt dışında bir firmaya çizdiriliyor büyük ihtimal her şey değişebilir

Çevrimdışı alperseyhanli

Ahmet abi konya stadında da oynadık ses sanki orda dagılıyordu ama osmanlı stadı her yeri açık olmasına ragmen gercekten inönüyü hatırlattı. Ama ya konyaya giden taraftar da sıkıntı var yada konya stadında çözemedim  :D
Konya'daki maça da gittim, Ankara'daki Mersin maçına da. Ben de Konya'da taraftarın yeteri kadar organize edilemediğini gördüm. Buna bir de Beşiktaşlı olmayıp da, derbi maç izlemek için stada gelmiş diğer takım taraftarlarının sessizliği eklenince bu sonucun çıkması çok doğal.
--

Çevrimdışı ahmetx

Abi çok çirkin olmaz mı ya :by2:
örnek görsek bilmiyorum ki nasıl olacağını?Barça yenilenen camp nou da bunu yapacak....

Çevrimdışı TØLGA

abi ona benzer konyada yapıldı kapalı tarafı beyaz numaralı yeşil
hoş olmuyor öyle alt kat tek renk üst kat tek renk olmalı  :ok:

edit: sen farklı birşeyden bahsediyormuşun abi sonradan anladım  :)
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2015, 17:13:14 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

örnek görsek bilmiyorum ki nasıl olacağını?Barça yenilenen camp nou da bunu yapacak....

kale arkalarında renk geçisi var ama bunda aslında buna benzer olabilir hiç böyle bir çalışma yapılmadı bir görmek lazım :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

@Türkay @ahmetx @Abu Ali Imran teşekkürler zatürre olmuşum geçer inşallah şuan sesim pikachu gibi çıkıyo Ahmet Abi başıma bişey gelmeyecekse ben kulüp binasında bulunan maketteki koltuk düzenini çok sevmiştim  :D