Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6362456 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Emre.Guler

abi bu foton bana benziyor biraz hoaydaaaaa :D @Emre.Guler

Profil fotonda sağdaki tip sen isen benzemeyelim ya @SDemirsoy

Beşiktaş Belediyesi bir şekilde destek verecektir diye düşünüyorum.

Yürüme yolunu daraltan, araba dalçık ve teras'ın köşeden traşlanması lazım. Oda ne yazıkki her tarafından estetik akan büyüğümüz İBB logolu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Cati icin nezaman mazeme gelicek bilen var mi? 2-3 haftadir ses seda yok..  :alala:

Kurt başkan yeni transferlerden sonra çatı cep yakıyor demiş, artık malzemeye para vermek yok çatıya muşamba gerdiriyoruz. Muşambalar 3 hafta sonra gelecek kardeşim. :icool:

Çevrimdışı ahmetx

Stadın dışarıdan görünen zemin kısımları (örneğin yeni açığın arka tarafında kalan o büyük alan) inşallah taksim meydanına benzemez umarım çevre düzenlemesi yapılır tamamen betonarme çok çirkin bir görüntü olur
şöyle bir düzenleme bekliyorsan zor hocam her yer beton ve toprak yok,sadece eski açığın önü belki

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

Küfekiler mükemmel abi yok böyle bişey buna bir şey yazan olursa şimdiden Allah evine ateşler salsın diyesim var da demiyim ben
bu bir şey değil siz esas kapalı tarafı yapılsın görün ve yeni açık oralarda bütün heybeti çıkacak muhteşem görünecek @SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı SDemirsoy

bu bir şey değil siz esas kapalı tarafı yapılsın görün ve yeni açık oralarda bütün heybeti çıkacak muhteşem görünecek @SDemirsoy
evet gözükecek abi maalesefte yzılar yazılacak  :by2:

Çevrimdışı SDemirsoy

adam kombineyi biraz yukardan almış

şunu gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor adamlara bak birde piyano koymuş çevreyi katlettikleri yetmedi o binayı diktiler oraya neyse lazım oluyor yinede bize :D

Çevrimdışı Efe

acaba eski açıkdaki bütün testerelermi betonlanıyor @Efe daha iyi bilir ama sankı birinin henüz kalıbı yok gıbı duruyo numaralıya en yakın olanın

2 tanesi betonlanıyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

şunu gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor adamlara bak birde piyano koymuş çevreyi katlettikleri yetmedi o binayı diktiler oraya neyse lazım oluyor yinede bize :D
''kedi ulaşamadığı ciğere mundar der'' seninkide o hesap  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

Bu haftaki BJK dergisi efsane, siddetle tavsiye ederim..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Efe

Catiya nisan'dan once baslanmasi zor gorunuyor degil mi? (kolonlardan bahsetmiyorum)

hayır mart ayında işler hızlanır daha iskeler yerleşecek halatlar serilecek bunlar hızlanmış olur nısanda tam kapasite çalışma başlar mayıs ayı içinde havaya kaldırma işlemi için son hazırlıklar yapılır :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Mükemmel bir stadyuma adım adım ilerliyoruz,tablodan sağdaki ucube ve soldaki ibb atık yönetim müdürlüğünün bir gün çıkması için duacıyım... :pray:

Çevrimdışı TØLGA

@keremfrat1 fotolar için teşekkürler
birşey sorucam stadyumda ne işle meşgulsün
ben o detayı kaçırdım  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı melih

İç duvarlarda ne gibi uygulama olacak onlarda küfeki mi kaplanacak ?
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Sahin53

Yeni bakabildim yatırılmayan kiriş kalmamış, numaralı prekast başlamış, küfekiler şahane. Az kaldı az  :ishock:
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı halvetifarazi

küfekiler hoş olmuş. ben bile beğendim  :ebebe: