Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6362843 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Dessonun kendi sayfasında görmeden heyecan yapmayalım, wikipediadaki içeriği bir haberi kaynak göstererek dahi değiştirebiliyorsunuz ve kaynak var diye aksi haber çıkana kadar orada kalıyor
aynen benim de sonradan aklıma geldi bu mesele...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

photoshop cu arkadaşlar parçalı koltuk rengi yapabilerler mi numaralı tarafı beyaz kapalı tarafı siyah,açıkları tam ortadan bölecek şekilde.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

iz inşaat stad da çalışma yapıyor....

iz inşaat stad da çalışma yapıyor....

Aynen kapalıda 4 uncu demirleride yerlerine koymuşlar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:)
Teşekkurler @FARUK hocam
Kaba nın bittiğini ilan etmişler :halay: :halay: :halay:
Çarşamba gunu hava iyi olursa Stadı ziyaret edicem , Gazilerdeki Forum toplantısından bu yana gidemedim , Özledim vallaha :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

burdan @Çağrı`yı kınıyorum transfer dönemi bu akşam 00:01 de bitiyor kapadı transfer başlığını belki kaboul`ude alıcaz ala ala  :biggrinking:
alsınlar ben on tane transfer başlığı açarım yeterki alsınlar :D @Tolga

Çevrimdışı demir_kArtAl

bu daha güvenli bir yöntem :D o bildiğin usül tarih oldu bu daha güvenli hemde her hangi bir değiştirme olursa çok daha hızlı olur @demir_kArtAl

ne bileyim böyle arkaları boş boş bi garip geldi, köpük falan basarlar mı peki içlere @Necmi
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimiçi Necmi

:)
bende dün farkettim bayrağı çiçekler açtıysa bitirdik demek bu :D sanırım bu hafta teslim edecekler. darısı yeni açığa

Çevrimdışı TØLGA

alsınlar ben on tane transfer başlığı açarım yeterki alsınlar :D @Tolga
haydaaaaaaa  :evillol: roma varsa işin içinde alamayız abi hem sakatlıkta mustafa ile yarışırlar  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

ne bileyim böyle arkaları boş boş bi garip geldi, köpük falan basarlar mı peki içlere @Necmi
yok boş kalır :D bina olsaydı izolasyon için taşyünü konurdu @demir_kArtAl

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler bişey merak ettim.
San mames'te stadın bi kısmını yapıp maç oynadılar ya, bizde olamazmıydı öyle bişey? Hani bu sene için sadece belli bi kısmı tamamen bitirilseydi san mames gibi, bizde oynayamazmıydık?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZEKI

bende dün farkettim bayrağı çiçekler açtıysa bitirdik demek bu :D sanırım bu hafta teslim edecekler. darısı yeni açığa
Yeni acik bu hafta icinde tribun kismi biter, ama daha bilezk var. Bence tribunun kabasi bitti diye kimse sevinmesin.
Otopark kısmı martin ortalairni bulur. Beton icin arkada biraktiklari acikligin kapanmasi nerden bakarsaniz 3 hafta.

Çevrimdışı demir_kArtAl

yok boş kalır :D bina olsaydı izolasyon için taşyünü konurdu @demir_kArtAl

yok abi benim içime sinmedi böyle, ben gece girip basacam poliüretan köpüğü, sağlam olsun  :evillol:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı levent21

Desso Grassmaster'ın ingilizce wikipedia'sında liste mevcut:
http://en.wikipedia.org/wiki/Desso_GrassMaster En altta da Vodafone Arena var
Ayrıca nasıl bir zemin olduğunu merak edenler şu videodan:
inceleyebilirler :)
Bu stadyumun sadece 2 tarafı kapalı ve Brezilya gibi bi yerde gayet güneş alma imkanı var :) Desso tarafından yapılan, Dünya kupasında kullanılan bir zemin bu :)
Düzeltme: Volkswagen Arena'nın çimi de Desso'ya aitmiş. Burdan zemin görülebilir:
http://www.footytube.com/video/VfL-Wolfsburg-vs-Bayern-M%C3%BCnchen-331182?ref=lchan_results

Geçenlerde bir araştırma yaparken yabancı bir forum sitesinde admin yazmıştı desso türkiyede ilk uygulamasını vodafone arena yapıcak yakında acıklıycaklar diye bir yazı vardı beklemek lazım zamını gelınce acıklanır

Çevrimdışı FARUK

San mames'te stadın bi kısmını yapıp maç oynadılar ya, bizde olamazmıydı öyle bişey? Hani bu sene için sadece belli bi kısmı tamamen bitirilseydi san mames gibi, bizde oynayamazmıydık?

hocam statın her yerini yaptık biz :) niye yarım açalım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

hocam statın her yerini yaptık biz :) niye yarım açalım
Bu sezon için öyle olamazmıydı abi onu merak ettim yoksa zaten çoğu gitti azı kaldı farkındayım :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hunter1987

Osmanlı stadının akustigi bana inönüde ki kükremeyi hatırlattı gerçekten çok güzel ses çıkıyor ama aynı olay konya stadın da yoktu bunun sebebi nedir ?

olcay'in golünden sonra tv'deki o sesi bi an icin vodafone arena da hayal ettim. tüylerim diken diken oldu
Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı ahmetx

Beşiktaşın ev sahibi olarak İstanbul da seyirci ortalaması 13 bin 635.(Derbiler dahil)
Ankara da ev sahibi olarak seyirci ortalaması 18 bin 500.

Basketbol şubesi Ankaraya taşınsa hem Beşiktaş hem de Ankaralı Beşiktaşlılar için süper olurdu düşünsenize fener ve gs Ankara deplasmanına gelirdi,Ankara spor salonunu ( 13 bin kapasiteli koltukları da full siyah zaten )yeni arena yapılana kadar kiralardık :D , Ankaranın basket seyircisi gayet iyidir. :ok:

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Bizim stadımız kaydırıldı ve daha derine indirildi kardeşim. Bu yüzden parça parça yapılması imkansızdı  :)
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı cagdas44

Bu sezon için öyle olamazmıydı abi onu merak ettim yoksa zaten çoğu gitti azı kaldı farkındayım :)

Statdyumun bir tarafını yapıp diğeriniş bekletme şansımız yoktu şantiye kurarak stok yapıp çalışma imkanımız bile yok neredeyse stoğu sahaya yaptığımız için çatı nın kurulması gerektiği için olmazdı

Çevrimdışı Hunter1987

Dessonun kendi sayfasında görmeden heyecan yapmayalım, wikipediadaki içeriği bir haberi kaynak göstererek dahi değiştirebiliyorsunuz ve kaynak var diye aksi haber çıkana kadar orada kalıyor

aramizdan biri de yazmis olabilir bu bilgiyi :D wiki'de verilen hic bir kaynakta bizden bahsedilmiyor
Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Geovani

@Oktay @aktar_ismail çiçekler asmış bayrağı 3 tribünü bitirdik demiş  :D  :steamed: :steamed: ...ALLAHa çok şükür tribün kabası bitti sayılır on gün içerisinde tribün kabasından eser kalmaz inş prekastçılarada alan açılsın,yerim dar oynayamam diyorlar sanki şubat sonu prekastların bitmesi lazım...biten yerlerden çatı demirleri konur oh misss...bu arada numaralıdaki vinç ne zaman kalkar pek bir işi kalmadı gibi...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi