Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6362867 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

burdayızda yazacak bişey yok şimdilik hava yine ortalığı karştırdı bu kış çok acayip geçiyor yarın bakalım nasıl geçecek  :)
Haklısın abi yazacak bişey de yok :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

dakika skor şuan bi mikser dışarı çaıktı bakalım neresi betonlanıyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı baro19

Rasim Ozan stadyumun ağustos ayına yetişeceğini sanmıyorum dedi... Bence haklı :D

Çevrimdışı Efe

galiba yeni açık arkada beton var şuan saha içinde fışkırıtıcı yok bu mikser nerden çıktı :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Rasim Ozan stadyumun ağustos ayına yetişeceğini sanmıyorum dedi... Bence haklı :D

sadece onun görmesi için yetiştirmek lazım yetişecek inşallah başkan kararlı şu çatıyı bi kaldırsak gerisi kolay :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sadece onun görmesi için yetiştirmek lazım yetişecek inşallah başkan kararlı şu çatıyı bi kaldırsak gerisi kolay :)
Rasim ozan gs taraftarının tek bedende buluşmuş halidir abiler :)
Sesi çok çıkar ama içi boştur :) Davuldur bi nevi :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 01:26:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Bence de zor bazı şeyler eksik kalacaktır.

Bence Ağustos da şart değil Eylüle yetişsin yeter yazın olimpiyatta izleniyor maç
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı baro19

Aynen Efe Abi stadı başından beri takip ediyorum seneye bitmesini çok istiyorum.Ağustosa yetişmesi çok zor.Umarım yetişir :D

Çevrimdışı Tolga

Aynen Efe Abi stadı başından beri takip ediyorum seneye bitmesini çok istiyorum.Ağustosa yetişmesi çok zor.Umarım yetişir :D
Ben Eylül sonu diyordum hep Ağustos olursa büyük başarı olur :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Niye çok zor sence :)

Çevrimdışı baro19

Niye çok zor sence :)
Eskiden yapılmış bitmiş stadyumların bitirilme süresine bakarak kendimce yorum yapıyorum.. Çatı iskeleti yapılacak... Üstü güneş panelleri,ptfe vs. kaplanacak.. Zemin dolgusu drenajı çim vb. işler... Bence zor... Umarım bitirirler de yanılırım.

Çevrimdışı TØLGA

30 ağustos olsun başka birşey istemem  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kutay

30 ağustos olsun isterim bende ama olmazsa da 29 ekim güzel olur
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eskiden yapılmış bitmiş stadyumların bitirilme süresine bakarak kendimce yorum yapıyorum.. Çatı iskeleti yapılacak... Üstü güneş panelleri,ptfe vs. kaplanacak.. Zemin dolgusu drenajı çim vb. işler... Bence zor... Umarım bitirirler de yanılırım.
Tabiki kendi yorumundur bende onu merak ettim zaten :) Kardeşim bizim stat başka :) Bilmiyorum hangi statları diyosun ama ne bizim gibi zor bi lokasyonda, ne de yerin altına inilerek yapılan bi stat bilmiyorum :) Herşeye rağmen bu hızda buraya gelmek mucizeydi :) Bundan sonrada bi aksilik olmasada yetişeceğine eminim :) Kaldıki mabet abi, yani nerdeyse statla ilgili herşeyden haberdar olan birisi ilk maçımızı stadımızda oynıcaz dedi :)

Çevrimdışı BlackEagle1989

Arkadaslar bu kufeki taslarin saglamligi nasil.. bir iki tekmeyle kirilma sansi var mi ??  :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaslar bu kufeki taslarin saglamligi nasil.. bir iki tekmeyle kirilma sansi var mi ??  :alala:
Sağlamdır heralde :alala: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

nasıl bir psikolojiyle tekme attığına göre değişir  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı baro19

Tabiki kendi yorumundur bende onu merak ettim zaten :) Kardeşim bizim stat başka :) Bilmiyorum hangi statları diyosun ama ne bizim gibi zor bi lokasyonda, ne de yerin altına inilerek yapılan bi stat bilmiyorum :) Herşeye rağmen bu hızda buraya gelmek mucizeydi :) Bundan sonrada bi aksilik olmasada yetişeceğine eminim :) Kaldıki mabet abi, yani nerdeyse statla ilgili herşeyden haberdar olan birisi ilk maçımızı stadımızda oynıcaz dedi :)

Mabet abiye saygım sonsuz. Umarım ilk maçımızı oynarız da ben yanılırım.Başkanımızda ağustosa yetişecek demişti.6 ay geçti kaba bitmedi daha.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mabet abiye saygım sonsuz. Umarım ilk maçımızı oynarız da ben yanılırım.Başkanımızda ağustosa yetişecek demişti.6 ay geçti kaba bitmedi daha.
İnşaAllahh :) O gün orda olanları fena kıskanıcam :) Umarım stada gidenler stadın her yerini çekip koyarlar da hasret gideririz :bandit:

Çevrimdışı baro19

İnşaAllahh :) O gün orda olanları fena kıskanıcam :) Umarım stada gidenler stadın her yerini çekip koyarlar da hasret gideririz :bandit:
Aynen bende öyle o gün stadyuma gitmeye çalışacağım.Ama büyük ihtimal gidemeyeceğim ve kıskanacağım.Çok güzel stadyum oluyor..İnşaatını görmeye bile gidecektim ailemle bu hafta fırtına yüzünden gidemedim :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen bende öyle o gün stadyuma gitmeye çalışacağım.Ama büyük ihtimal gidemeyeceğim ve kıskanacağım.Çok güzel stadyum oluyor..İnşaatını görmeye bile gidecektim ailemle bu hafta fırtına yüzünden gidemedim :D
Kısmet işte :) Allah nasip ederde üniversite istanbulda olursa elimden gelenin fazlasını yaparım ama o maçta o statta olmak için :bandit:
Düşünsene çocuklarına anlatıyosun bu stattaki ilk maçta ben şurda oturuyodum falan diye :) İlk gole tanıklık ediyosun falan acaip özel şeyler bunlar be.. :money: Vay anasını :D

Çevrimdışı BlackEagle1989

nasıl bir psikolojiyle tekme attığına göre değişir  :biggrinking:

rakip takimlarin taraftari zarar vericeyi kesin..

Çevrimdışı baro19

Kısmet işte :) Allah nasip ederde üniversite istanbulda olursa elimden gelenin fazlasını yaparım ama o maçta o statta olmak için :bandit:
Düşünsene çocuklarına anlatıyosun bu stattaki ilk maçta ben şurda oturuyodum falan diye :) İlk gole tanıklık ediyosun falan acaip özel şeyler bunlar be.. :money: Vay anasını :D

Aynı fikirdeyim :D Eğer Liverpool' dan umurlu skorla ayrılırsak İstanbul'a maça geleceğim...Maç bahane asıl geliş nedenim stadyumu görmek olacak :D Umarım umutlu skorla döneriz İngiltere'den..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynı fikirdeyim :D Eğer Liverpool' dan umurlu skorla ayrılırsak İstanbul'a maça geleceğim...Maç bahane asıl geliş nedenim stadyumu görmek olacak :D Umarım umutlu skorla döneriz İngiltere'den..
Bi sakatlık falan olmadıkça ben umutluyum.. İnanıyorum ki takım da öyledir :) Bekleyip görücez artık :icool:

Çevrimdışı Schrute

Arkadaşlar kimse kusra bakmasın ama bu stad 2016 Ocak'tan önce bitmez. BİTEMEZ!

Geçen sene ağustosta stad bitecek diye bizleri kandıran Fikret Orman, bu sefer de 1 aya stadın kabası bitecek gibi bir dayanağı olmayan saçma sözler söylüyor.

Bu stad geçen sene ağustosta bitmediği gibi bu ağustosta da bitmez ki bitmesi imkansızdır. Seneye sezonun yarısını yine Olimpiyat stadında geçirip 2016 Ocak'ta ancak hazır bir şekilde stadımıza geçebiliriz.
Anti DH - Anti Revival