Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6365287 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

@aktar_ismail kardeşim çiçekler tayfası son testere bittiğinde yukardan şampanya şişesi sallayıp testere kirişinde kıracaklarmış sizde bir program var mı.  :lol:  :lol:
Saldın bombayı  gece  gece  dede  kartal.   :D
nasılsın izmirin dedesi, iyi olmanı dilerim. :)
Sağolasın  İstanbul dedesi.Senin de  şerefine.Hatta  tüm  forum  ahalisinin  şerefine.
Yenifoçadayım.Rüzgar  koparıyor.Fırtınanın  dibi  vaziyetleri.İnadına  bahçede  mangalımı  yaptım.Süper  durumlar.Gayet  iyiyim.Liverpool maçına  geliyorum  bak.Tanışmamız  lazım  artık.Hem seninle  hemde  forum  ahalisiyle.Necmi 26 Şubatta  beraber  oluruz  gibi  bişeyler  dedi  ama.Bilmiyorum artık.  :evillol:
ben de aynı senin keyif durumlarındayım ,muhabbetiniz bol olsun . 26 şubatta kesin görüşeceğiz (büyük bir aksilik olmazsa ) :serefe:
Bende ön tekerleri takip ediyorum :serefe:
@ilhan liverpool maçına ayarla kendini

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler daha önce sormuştum cevap alamadım,
Pilot kameranın yeri belli mi ? Malum ne kadar yüksekte olursa o kadar iyi olur :)
Ne kadar alcakta olursa o kadar daha ii olur tribünler gözükür  :ok:
Tribünlerimiz zaten her halükarda gözükür :) Bence yüksek olması daha iyi olur :) Nou camp pilot kamerası örnek olabilir :) Mesela santiago bernabeu daha alçakta, karşı kenar oyuncusunu iyi göremiyosun :)

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türker

@aktar_ismail kardeşim çiçekler tayfası son testere bittiğinde yukardan şampanya şişesi sallayıp testere kirişinde kıracaklarmış sizde bir program var mı.  :lol:  :lol:
Saldın bombayı  gece  gece  dede  kartal.   :D
nasılsın izmirin dedesi, iyi olmanı dilerim. :)
Sağolasın  İstanbul dedesi.Senin de  şerefine.Hatta  tüm  forum  ahalisinin  şerefine.
Yenifoçadayım.Rüzgar  koparıyor.Fırtınanın  dibi  vaziyetleri.İnadına  bahçede  mangalımı  yaptım.Süper  durumlar.Gayet  iyiyim.Liverpool maçına  geliyorum  bak.Tanışmamız  lazım  artık.Hem seninle  hemde  forum  ahalisiyle.Necmi 26 Şubatta  beraber  oluruz  gibi  bişeyler  dedi  ama.Bilmiyorum artık.  :evillol:
ben de aynı senin keyif durumlarındayım ,muhabbetiniz bol olsun . 26 şubatta kesin görüşeceğiz (büyük bir aksilik olmazsa ) :serefe:
Bende ön tekerleri takip ediyorum :serefe:
liverpool maçına gelecekmisin , seninle de tanışmayı çok istiyorum ilhan kardeşim . bu arada son 2 testere kirişi kaldı haberin var mı . bu yazı silinmez herhalde.. testere kiriş dedim ,son iki dedim  :lol:  :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Melekcik

Obitaş 2 ay geç başlamasına rağmen, inşaat alanı 4 ay geç teslim edilmesine rağmen ve stadın %43'ünü yapıyor olmasına rağmen Çiçekler inşaat gibi kaliteli bir inşaat firmasıyla yakın tarihlerde işi bitiriyor olması başlı başına gurur duyulacak bir çalışma. Bu gururu mutlaka takdir edeceğiz ve kutlamasını yapacağız. Bizim kutlamamız Çiçekler tayfasının kutlaması kadar basit olmaz ama Ahmet abi :) öyle değil mi @Oktay abi ? :halay: :ishock:
smileylerden anladığım kadarı ile sazlı sözlü bir gece olacak gibi geldi bana.yakışır obitaşcılara . :halay:  :ishock:

Mutlaka seni de bekleriz @ahmet türker abicim :)
Çiçekler tayfasını da buradan davet etmiş olalım, hoşgelsinler, onur verirler  :ishock:

stad açılışıyla birlikte olacağı için mecburen geleceğiz yapacak bir şey yok :bandit:
Necmi bey bu güzeldi  :kop: :kop: :kop:
Yanlız alıntı hiç iyi durmuyor çok göz alıyor :bandit:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ilhan mansız

En güzel çiçek, en tez solandır  :steamed: :evillol:
en güzel taş BEŞİKTAŞ olandır öbür taşlar hikaye,  :D

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

kamera bi baştan öteki başa 56 kerede dönüyooooo :s20: :s20: :akuma:

Çevrimiçi Necmi

Pilot kameranın yeri belli mi ? Malum ne kadar yüksekte olursa o kadar iyi olur :)
Tribünlerimiz zaten her halükarda gözükür :) Bence yüksek olması daha iyi olur :) Nou camp pilot kamerası örnek olabilir :) Mesela santiago bernabeu daha alçakta, karşı kenar oyuncusunu iyi göremiyosun :)

görememenin nedeni, fotonun kötü olmasından kaynaklanıyor olmasın :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

görememenin nedeni, fotonun kötü olmasından kaynaklanıyor olmasın :alala:
Yok be abi baksana açı ne kadar dar :) Net olsa bile orası çok sıkışık görünüyo :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türker

Obitaş 2 ay geç başlamasına rağmen, inşaat alanı 4 ay geç teslim edilmesine rağmen ve stadın %43'ünü yapıyor olmasına rağmen Çiçekler inşaat gibi kaliteli bir inşaat firmasıyla yakın tarihlerde işi bitiriyor olması başlı başına gurur duyulacak bir çalışma. Bu gururu mutlaka takdir edeceğiz ve kutlamasını yapacağız. Bizim kutlamamız Çiçekler tayfasının kutlaması kadar basit olmaz ama Ahmet abi :) öyle değil mi @Oktay abi ? :halay: :ishock:
smileylerden anladığım kadarı ile sazlı sözlü bir gece olacak gibi geldi bana.yakışır obitaşcılara . :halay:  :ishock:

Çiçekler tayfasını da buradan davet etmiş olalım, hoşgelsinler, onur verirler  :ishock:

stad açılışıyla birlikte olacağı için mecburen geleceğiz yapacak bir şey yok :bandit:
aynı şeyi söyleyecektim değerli kardeşim bende 1 duble rakı etkisi yaratıyor . :lol:   :lol: :lol:  :lol:

Obitaş ne zaman isterse o zaman açılır stadımız.
Oldukça net değil mi, biz ne dersek o  :money: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Benide rahatsız ediyor istek üzerine açtık bir süre test edelim genel şikayetler ne olacak bakalım sonra fikirlerinize uyarız :D

Çevrimdışı ahmet türker

gerçekten saydın mı . :alala:  :alala:  :alala:

Çevrimdışı ilhan mansız

koskoca BEŞİKTAŞ birilerinin keyfini beklemek zorun yani  :steamed:

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Melekcik

Sorun da orda ya İsmail bey obitaşın keyfine kalırsak biz futbol bölümü kapatalım :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Yahu şaka yapıyoruz hemen ateş etmeyin :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı Serkan7738

serumun etkisiyle öğlenden beri uyyorum noldu bittimi stad

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

gerçekten saydın mı . :alala:  :alala:  :alala:
Nasrettin Hocaya sormuşlar dünyanın merkezi neresi diye oda eşşeğimin sağ arka ayağının bastığı yer demiş olurmu hocam  nerden biliyosun attın demişler oda bana inanmıyosanız ölçün demiş..... :kop: :kop: hadi bana eyvallah :uyucam: :uyucam: :uyucam: :uyucam: :uyucam:

Çevrimiçi Necmi

serumun etkisiyle öğlenden beri uyyorum noldu bittimi stad
ne vardı serumun içinde :alala:

Çevrimdışı ilhan mansız

Yahu şaka yapıyoruz hemen ateş etmeyin :evillol:
:D BEŞİKTAŞ +1903