Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6365009 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sponsor Bağlantı

Empisayn önemli  :) İnşallah bol para kazanırız

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@aktar_ismail kardeşim çiçekler tayfası son testere bittiğinde yukardan şampanya şişesi sallayıp testere kirişinde kıracaklarmış sizde bir program var mı.  :lol:  :lol:
Saldın bombayı  gece  gece  dede  kartal.   :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Easthanbool

İnşallah @SDemirsoy kardeşimizin açtığı son konu ile birlikte stadımız bitmiş olur  :red_bandana:  :nargile:
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2015, 22:39:16 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ahmet türker

@aktar_ismail kardeşim çiçekler tayfası son testere bittiğinde yukardan şampanya şişesi sallayıp testere kirişinde kıracaklarmış sizde bir program var mı.  :lol:  :lol:
nasılsın izmirin dedesi, iyi olmanı dilerim. :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı omerow

Bu siyah olmaz milletin içi kararır mutlaka beyaz olacak

Katiliyorum kardesim. En dogrusu bence de beyaz. Bu konuda taraftarlarin soz hakki olacak mi? Stadin logosunda yaptiklari gibi bir kac farkli tasarim ortaya koyup oylamak gibi?

Çevrimdışı ahmet türker

@Deniz hangi başlık?
vodafon arena stadyum projasi 4 demiş ama biraz acele etmiş daha 60 sayfa var . :lol:  :lol:

Çevrimdışı Sedat_BJK

arkadaşlar slm herkese.dikkatimi çekti başkan amerikan futbol takımını ziyarette bulunmuş avustralya da.sanki stadla ilgili bazı detayları konuşmaya ya da gözlemlemeye gitmiş gibi algıladım.bilgisi olan var mı ?

formanin etiketini koparalarmis iyiymis...  :by2:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

arkadaşlar slm herkese.dikkatimi çekti başkan amerikan futbol takımını ziyarette bulunmuş avustralya da.sanki stadla ilgili bazı detayları konuşmaya ya da gözlemlemeye gitmiş gibi algıladım.bilgisi olan var mı ?

ne diyor tükçeye çevirecek yokmu

Çevrimdışı Efe

@Deniz hangi başlık?
vodafon arena stadyum projasi 4 demiş ama biraz acele etmiş daha 60 sayfa var . :lol:  :lol:

3-4 gün içerisinde geçilir abi sayfa sıkıntı çıkarmaya başladı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Yenifoçadayım.Rüzgar  koparıyor.Fırtınanın  dibi  vaziyetleri.İnadına  bahçede  mangalımı  yaptım.Süper  durumlar.Gayet  iyiyim.Liverpool maçına  geliyorum  bak.Tanışmamız  lazım  artık.Hem seninle  hemde  forum  ahalisiyle.Necmi 26 Şubatta  beraber  oluruz  gibi  bişeyler  dedi  ama.Bilmiyorum artık.  :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

@ALI RIZA bir gün girmesin ertesi gün geçeriz yeni başlığa. Kaba biter o başlıkta ama iç kısımlarla ilgili o kadar detay var ki, 1000 sayfa sanırım yetmez.

Çevrimdışı ahmet türker

Bu siyah olmaz milletin içi kararır mutlaka beyaz olacak

Katiliyorum kardesim. En dogrusu bence de beyaz. Bu konuda taraftarlarin soz hakki olacak mi? Stadin logosunda yaptiklari gibi bir kac farkli tasarim ortaya koyup oylamak gibi?
oylamadan kaç tane taraftarın haberi olacak ki bir kaç bin kişinin vereceği karar ne kadar taraftarın görüşünü yansıtır ,daha kombinelerin 2 yıllık olduğunu bilmeyen ,haberi olmayan o kadar çok taraftar varken . :tabe:  :tabe:

Çevrimdışı Efe

Dunden beri giremedim. Cok sayfa olmus geriye donup bakana kadar yeni sayfalar doluyor. Ozet gececek varmi? Onemli birseyler kacirmadim umarim

son testereler için kalıpları yatırılıyor eski açıkta 2 testere daha betonlandı yine yeni açıktada beton vardı bugün numaralıda üst bilezik betonlandı yeni açık rampada da beton olabilir bitmek üzreydi bi bölüm prekastta ilerledi biraz daha  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kahyaoglueren

Yeni açıkta ara Kat ytonglarla örülen kat yani canlı yayında kötü durmaz değil mi? Birde akustik için loca camları gibi ayrıntılara dikkat edilicek mi?Kaplanan maddelerin sesi yansıtma veya emme özelliklerine? Çatıda dikkat edilmişti sanırım.
bilgisi olan var mı

Çevrimdışı ahmet türker

Yenifoçadayım.Rüzgar  koparıyor.Fırtınanın  dibi  vaziyetleri.İnadına  bahçede  mangalımı  yaptım.Süper  durumlar.Gayet  iyiyim.Liverpool maçına  geliyorum  bak.Tanışmamız  lazım  artık.Hem seninle  hemde  forum  ahalisiyle.Necmi 26 Şubatta  beraber  oluruz  gibi  bişeyler  dedi  ama.Bilmiyorum artık.  :evillol:
ben de aynı senin keyif durumlarındayım ,muhabbetiniz bol olsun . 26 şubatta kesin görüşeceğiz (büyük bir aksilik olmazsa ) :serefe:

Çevrimdışı Efe

Yeni açıkta ara Kat ytonglarla örülen kat yani canlı yayında kötü durmaz değil mi? Birde akustik için loca camları gibi ayrıntılara dikkat edilicek mi?Kaplanan maddelerin sesi yansıtma veya emme özelliklerine? Çatıda dikkat edilmişti sanırım.
bilgisi olan var mı

herşey en ince ayrıntısına kadar tasarlanmış yeni açıkta örülen duvarlar sesin içeride kalmasını sağlayacak ve daha işlem uygulanacak yüzeylerine ince işler var bunlar hiç bişey 6 ay içinde stad evrim geçirecek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Son Testere Kiriş

Şampanya olur.
Şampanya olmazsa şarap da olur. :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

@Deniz hangi başlık?

ne gibi sıkıntı @Efe kardeşim.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Sağolasın  İstanbul dedesi.Senin de  şerefine.Hatta  tüm  forum  ahalisinin  şerefine.
ben de aynı senin keyif durumlarındayım ,muhabbetiniz bol olsun . 26 şubatta kesin görüşeceğiz (büyük bir aksilik olmazsa ) :serefe:

Çevrimdışı Efe

@Deniz hangi başlık?

ne gibi sıkıntı @Efe kardeşim.

abi kasıyor sayfa çok ağırlaşıyor çökme noktasına gelmişti 1.başlıkta o yüzden 1000 sayfa üzerine çıkmak istemiyoruz daha hızlı devam ediyor böyle :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

bilgisi olan var mı
kesinlikle olmaz için rahat olsun üzerleri zaten kapanıp boyanacak ,canlı yayınlarda zaten oraları pek görmeyeceğiz @kayaoğlueren kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmet türker

alıntılarda bir gariplik var ilgili arkadaşların dikkatine...

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

alıntılarda bir gariplik var ilgili arkadaşların dikkatine...
Çok alıntı  yapmamak lazım bu ara.  :lol: Kaynayıp  gitmek  bedava.