Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6365726 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat_BJK

aaahahahahahahaaa niye? :kop:
kac para aliyorsa artik, yuksek maliyetinden dolayi ilisigini kesmisler..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı bnymnd

Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2015, 17:51:51 İSTİNAT DUVARI ]

Çevrimdışı Sedat_BJK

Koltuk renkleri kesinlikle alt siyah ust beyas olmali. Siyahin ustune beyaz, beyazin ustune sihay figurlerle cok estetik bir goruntu olusur.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Abilerim kardeşlerim 2 gün foruma uğrayamadım. Bu güzel kardeşiniz için kıssacık bir özet geçebilecek biri var mı ne kaçırdığıma dair?  :ebebe: :ebebe:
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Easthanbool

Koltuk renkleri kesinlikle alt siyah ust beyas olmali. Siyahin ustune beyaz, beyazin ustune sihay figurlerle cok estetik bir goruntu olusur.

Kesinlikle katılıyorum abi alt siyah üst beyaz kapalıya da figür geldi mi off diyorum  :bandit:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Kutay

konu disi: Trt erman'i kovmus... :halay:
oh be çok şükür devletin kanalında erman gibi  böyle boş ve seviyesizce konuşan adamlara lüzum yok
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Melekcik

Abilerim kardeşlerim 2 gün foruma uğrayamadım. Bu güzel kardeşiniz için kıssacık bir özet geçebilecek biri var mı ne kaçırdığıma dair?  :ebebe: :ebebe:
Mabet çatı ile ilgili resim paylaştı birde kağanın artik sonuna geldik :tabe: :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@keremfrat1 ellerine sağlık :) Çekim açıları süper olmuş :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

@keremfrat1 eline sağlık içerden enfes oluyor bu fotolar

leverpool maçına bakıyomda az iyi oynayalım eleriz biz bunları

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı JackSparrow

Yatirilmayan testere kiris kalmadi sanirim.

Bu arada kizilay avmdeki kartal yuvasinda bilet kuyrugu gun boyu hic azalmadi. Tahminimce cok az bilet kalmistir.

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Mabet çatı ile ilgili resim paylaştı birde kağanın artik sonuna geldik :tabe: :tabe:

Teşekkür ederim ablacım.  :tabe:
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada kizilay avmdeki kartal yuvasinda bilet kuyrugu gun boyu hic azalmadi. Tahminimce cok az bilet kalmistir.
Helal olsun valla..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BlackEagle1989

aynen katiliyorum..

üye listesinde ismim yok benim neden kine

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Son verilere göre 1.000 civarı bilet kalmış sadece , Anakara kartallarını ayakta alkışlıyorum hepiniz Adamsınız, Takımımızı yalnız bırakmıyorsunuz :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı martin40

daha kaç rampa kaldı ya :alala:

Fotograflarda gördügün son rampalar.

2 tane kaldi, biri eski biri yeni açik kösesinde.