Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6366645 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak Akay

Konu dışı olucak ama anladıgım kadarı ile istanbuldan kimse gelmıyor heralde mersin maçın  :bawling:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı onder23

üniversite okuduğum senelerde çekmiş olduğum bir fotoğraf buldum inönü stadı ile ilgili
nereden nereye

Çevrimdışı martin40

Yeni açik kösesinde testere veya bilezige döküm yapiliyor.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Fatih

bi soruda siteyle ilgili alıntı yapıp mesaj attığımda ana sayfaya niye yolluyo anlamadım  :alala:  son sayfada kalsak ne yazdığımızı görsek olmuyomu   :alala: bidaha yazdığımız sayfaya gelmek için uğraşıyoruz...     :akuma: biyerde yanlışlık yapıyosak söyleyin düzeltelim  :ok:
Hocam kullandiginiz browser ile alakalidir heralde... Ben de oyle bir problem yok...  :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hocam kullandiginiz browser ile alakalidir heralde... Ben de oyle bir problem yok...  :alala:
Bende de oluyo. Herkeste öyle sanıyodum :alala:
Bişey yazıp gönderiyoruz, anasayfaya postalıyo :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

modzillada ana sayfaya yolluyo crome denedim sorun yok acaba modzillayı nasıl düzeltebiliriz.site yöneticileri bi bilginiz varsa söyleseniz

Çevrimdışı Fatih

@Altuğ kardesimi etiketliyelim mesajlari gorsun..Gerekli aciklamayi saglikli olarak o verir...

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimiçi Necmi

sallamadılar bizi :steamed: :steamed: :s20: :s20: :akuma: :akuma: :by2: :by2: :bawling: :bawling:
neden sallamayalım düzelttik ayarlarında sıkıntı varmış :D

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi burası taraftarın dolaşım alanı mı olacak?Yani buraya geçebilmek için önce taraftar gişelerden mi geçecek yoksa giriş kapıları buradan sonra mı olacak?

Bir de bu bölgede ne olacak?Böyle boş mu bırakılacak yoksa başka şeyler de düşünülüyor mu ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ramayan

prekastlar hariç son 20 gün gibi duruyor ne dersiniz arkadaşlar?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu statta ilk gol olcay'a yakışır abi  :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

ysariusta

• Ziyaretçi

prekastlar hariç son 20 gün gibi duruyor ne dersiniz arkadaşlar?
prekastlar dahil diyorum

neden sallamayalım düzelttik ayarlarında sıkıntı varmış :D

pardon bende nasıl düzeldi diyorum  :ok: :ok:

Çevrimdışı ramayan

Çevrimdışı ozan062

çatı kolonları yapılırken içlerinden giderler bırakıldı bu giderler catıdaki kanallara bağlanacak yağan yağmur doğruca depoya :D

ondan o zaman catının kolon kısımlarında o son mabetin paylastıgı resimde seffaflık var demekki orada hemen kolonlara gecicek anlasıldı gzl bu arada orada sanki gunes teknolojiside olacak gibi yani beyazların oraya yerleştirilmesi cok zor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı yigitcan1903

prekastlar dahil diyorum
Görüyorum ve artırıyorum
Çatı dahil diyorum  :evillol: