Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368411 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı aa.aslan

en üste 1 sıra bende bekliyorum abi,yeni açık alt üst sıra engelli tribününden dolayı izin çıkmaz zannedersem.Avrupalılar rahatından ödün vermez  o yüzden çok değişiklik olacağını zannetmiyorum.Almanyada ayakta seyirci alındığından Bayern diğer kale arkasınıda koltuksuza çevirip kapasiteyi 75 bin yaptı.
Komple engelli tribününe ayrılmaz bence yeni açık arka bölüm 20 m lik bir bölüm ayrılır gerisine o 3 sıra ilave edilir bence. Mabet ne der bu konuda bende merak ediyorum.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı KUMANOVALI

peki şöyle bir şey olamaz mı. insan hak ve özğürlüklerine dayandırılarak ,taraftar biz ayakta seyretme özgürlüğümüzü kullanmak istıyoruz diye beraberce hareket etse ve bunda birleşse bir sonuç alınabilir mi acaba . bilmediğimden soruyorum .

güzel abim
maçta jop yemiştim
olacağını bilsem gene jop yemeğe razıyım  :evillol: :evillol:

renkliler istemedikçe böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum maalesef , ki şu an iki sarılı arkadaşta stadının yarısını dolduramadığına göre imkansız gibi.
fakat stad bittikten sonra ciddi bir kaç organisazyonla en azından gerekli yerlerin kulağına kar suyu kaçırabiliriz .
eğer gerçekleşirse hem kulübe mali olarak artı kaynak çıkar hemde taraftar açısından seyir zevki artar ( takım/rakip üzerindeki etkisi görecelidir - rakip korner atarken KARTAL GOL GOL GOL dememekte yarar var )

NOT = bir hafta sonu toplantı yapılırsa muhakka buluşalım abi ; sohbet etmeyi çok isterim..
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı serti67

evet şuan ayaklarım şap içersinde zaten o yüzden:)yürümeye yer kalmadı hep gezdiğim yerleri şapladılar :)
FAZLA ŞAP İYİ DEGİL DERLER BUYKLERIMIZ MABET DIKATT ETTTT:)))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Sedat_BJK

@bjk_mabet gerçekten sevindim senin adına bitirmeden gitmek bence iyi olmazdı bu benim düşüncem ama inşallah senin için en iyisini tercih etmişsindir.  :halay:
@Serkan7738 ne yaptın çatı işini bulabildin mi merak ettim 
@dişi kartal melek serkandan dunden beri haber alamadik. Sirkete telefon etmisti felan. Benim aklima gelen adamlar @Serkan7738 i evden aldirdi. Sen ne ayaksin diye..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı martin40

Döküme erken baslandi, haydi yarinda sagdaki iki tanesine baslansin.

Çevrimdışı ahmet türker

güzel abim
maçta jop yemiştim
olacağını bilsem gene jop yemeğe razıyım  :evillol: :evillol:

renkliler istemedikçe böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum maalesef , ki şu an iki sarılı arkadaşta stadının yarısını dolduramadığına göre imkansız gibi.
fakat stad bittikten sonra ciddi bir kaç organisazyonla en azından gerekli yerlerin kulağına kar suyu kaçırabiliriz .
eğer gerçekleşirse hem kulübe mali olarak artı kaynak çıkar hemde taraftar açısından seyir zevki artar ( takım/rakip üzerindeki etkisi görecelidir - rakip korner atarken KARTAL GOL GOL GOL dememekte yarar var )

NOT = bir hafta sonu toplantı yapılırsa muhakka buluşalım abi ; sohbet etmeyi çok isterim..
bu hafta sonunu bilmiyorum ama liverpool maçında geniş bir buluşma olacağı kesin gibi ,herkes de bunu çok istiyor .ben de herkes den fazla istiyorum . çok sohbet edeceğiz kardeşim .hele bir stad bitsin her hafta sonu stadda buluşacağız zaten ,eski açık toplanma yerimiz olacak. :) 

Çevrimdışı Melekcik

o kadar da bitmemiştir gibime geliyor değerli kardeşim.
inşallah ben yanılıyorum ama gerçekler bu eşini döven insan ertesi gün çıkıyor sonu malum ölüm  :s20:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

@dişi kartal melek serkandan dunden beri haber alamadik. Sirkete telefon etmisti felan. Benim aklima gelen adamlar @Serkan7738 i evden aldirdi. Sen ne ayaksin diye..
zaten bende şüphelendim buradaki adamda pek tekin değildi  :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı baro19

toplantıdan yeni çıktım şimdide klup binasına gitmem gerekiyor videoyu yarın çekip yayınlıyacağım...
çatı kaplama malzemesini fransız bir firma yapıyor netleşen bir haber :)
Yeni çatı videosu mu yayınlanacak... :ishock:  :halay: :ishock: :halay:

Çevrimdışı Kutay

arkadaşlar beşiktaşlılığımızı bir kenara bırakıp objektif olarak bakarsak türkiyede şu an yapılan stadlar arasında gerçekten en güzeli bizimkisi mi oluyor bazı forumlarda timsah arenayı inanılmaz övüyorlar yok çatıda timsah kafası olacakmış bu dünyada bir ilkmiş falan filan bir de kapasitesi vodafone arenadan fazlaymış bilmem ne  diye yanlış anlamayın stad işinden pek fazla anlamadığım için soruyorum yoksa en güzel stadın vodafone arena olacağından hiç şüphem yok
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Türkay

arkadaşlar beşiktaşlılığımızı bir kenara bırakıp objektif olarak bakarsak türkiyede şu an yapılan stadlar arasında gerçekten en güzeli bizimkisi mi oluyor bazı forumlarda timsah arenayı inanılmaz övüyorlar yok çatıda timsah kafası olacakmış bu dünyada bir ilkmiş falan filan bir de kapasitesi vodafone arenadan fazlaymış bilmem ne  diye yanlış anlamayın stad işinden pek fazla anlamadığım için soruyorum yoksa en güzel stadın vodafone arena olacağından hiç şüphem yok

Ülke de ki statlar da belli bi güzellik var ama Vodafone Arena da her güzellikten var.  :tabe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yalçın

Güzellik kavramı göreceli dostum.. Herkesin anlayışı, bakış açısı farklı. O arkadaşlara o stadın tepesinde timsah zımbırtısı var diye en güzel stadyum olarak görünür; bana ise Dolmabahçe'de bırak stadyumu gecekondu bile yapılsa en güzeli görünür..

Ayrıca bu gibi konularda "Beşiktaşlılığımızı bir kenara bırakırsak" gibi bir yaklaşım olamaz. Beşiktaşlı olduğumuz için sahipleniyoruz zaten. Onların o kadar büyük stadyum yapmaları önemli değil. Aha burada Olimpiyat stadı da var. 80 Bin kişilik. Dolmadıktan sonra neye yarar.  Bizim stadımız çevreye uyumu ile aynı anda üst düzey teknolojiyi de içinde barındıracağı için güzel bir stad olacak. Kaliteli bir stad olacak. Gerisi tırı vırıdır benim gözümde.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

çatı videosu nerden çıktı  :alala:
içerdeki kısımlardan video atacaktı mabet
o yarına kaldı :)
ama fransız firması olması önemli detay
alüminyumlar bile schüco masraftan kaçmıyoruz :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yeni açıkta 1 , Eski açıkta 1 olmak üzere tüm stadda Sadece 2 adet kalıbı yatırılmayan testere kirişimiz kaldı :halay: :halay: :halay:
Eski açık ve yeni açıkta 2 şer testere kalıplandı betona hazır , Eski Açıktakilere Beton başladı , İlerleyen saatlerde de Yeni açık kirişlere beton başlayabilir :ishock: :ishock: Şu Bileziklerde biteydi iyiydi :money:
@Efe abi yazmayınca ben yazayım dedim :evillol: :evillol: :bandit:
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 18:54:40 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı İki Direk Arası

konu dışı ama herkes burda die sorayım dedim. 2 kişi 1 ortak kombine alsak kapalıdan bi maç ben gitsem diğer maç arkadaşa devretsem hep bu sekilde devam etsek ? paso buna müsade ediyor mu ?
Kâh Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi,Kâh İnerim Yeryüzüne Seyreder Alem Beni.

Çevrimdışı Melekcik

çatı siparişi verilmedi mi ? yoksa kaplaması ayrı çelik tarafı ayrı ayrımı yapılıyor :alala:  :alala: :alala:

Çevrimdışı martin40

çatı siparişi verilmedi mi ? yoksa kaplaması ayrı çelik tarafı ayrı ayrımı yapılıyor :alala:  :alala: :alala:
Bugün İz inşaat toplantı yapmış , Çatının kapalama işini Bir Fransız firması yapacakmış öyle dedi @bjk_mabet :tabe:
Çatının Çelik iskeletinin havaya kaldırılması işlemini İz İnşaat yapacak heralde gorunen o , Kaplama işi Fransızlara verilmiş ama Fransada O şekilde Çatısı kaplanmış bir stad yok bildigim kadarıyla :alala: :alala: :alala:
Veledrome yi saymazsak tabi :icool:

Bir Fransiz sitede bu projeyi gördüm

Geçen gün konuşulmuştu , Euro 2016 yı alsaydık Stadımızı Devlet yapacaktı , Projeye göre Rugby maçları da oynanabilecekti stadda , Bu O proje olabilir , bende gormuştum bu projeyi internette , Arkaya doğru uzanan yer Stadın arkasındaki belediye arazisi , Vodafone Arenayı yapmaya başladığımızda Bu araziyi devlet bize hibe etmişti , Ama Seçimlerden sonra Araziyi vermekten vazgeçtiler , Şuan Çop kamyonları parkediyor oraya , Biz oraya bir şaheser inşaa ediyoruz adamlar arkamıza Bir baraka kurup çop kamyonlarını parkediyorlar :akuma: :akuma: :s20: :s20:

Çevrimdışı Necmi

he he de geç git kimin ne dediğinin ne önemi var mal orda duruyor :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

Bugün İz inşaat toplantı yapmış , Çatının kapalama işini Bir Fransız firması yapacakmış öyle dedi @bjk_mabet :tabe:
Çatının Çelik iskeletinin havaya kaldırılması işlemini İz İnşaat yapacak heralde gorunen o , Kaplama işi Fransızlara verilmiş ama Fransada O şekilde Çatısı kaplanmış bir stad yok bildigim kadarıyla :alala: :alala: :alala:
Veledrome yi saymazsak tabi :icool:
fransız ları pek sevmem ama neyse işlerinin ehli olsun yeter :iscrewy: :iscrewy:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

demirörenin projelerinden biri yukardaki