Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368131 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Stadyum koltukları ve oturma düzeni hakkında çok detaylı bir yayın.
Birçok arkadaş buradan stadımızda ne gibi düzenlemelerin yapılabileceğini görebilir:
http://www.stadionwelt-business.de/english.php?cat=venue-equipment&site=seating-special&cat2=seating

Anlamadığınız yerler olursa sorun çeviririz;)

Bu arada bir arkadaş UEFA standartlarının min 50 cm olduğundan bahsediyordu.
Burada da gördüğümüz gibi bu Almanya Futbol Federasyonu'nun kararıymış.
TFF'nin bu konudaki tasarrufu nedir bilmiyorum.
UEFA'nın 2010 tarihli stadyum tüzüğüne baktım ancak 2 koltuk arasındaki mesafe konusunda bir şey göremedim.
Kaynak bilen ve gören arkadaşlar varsa belirtsin lütfen.
fifanın var hocam 47 cm koltuk genişliğini tavsiye ediyor,minimum 45 cm olmalı diyor.Boşluktan bahsetmiyor.
http://www.fifa.com/mm/document/tournament/competition/football_stadiums_technical_recommendations_and_requirements_en_8211.pdf
burada boşlukla beraber 50 cm hocam
http://www.fifa.com/mm/document/tournament/competition/01/37/17/76/stadiumbook2010_buch.pdf
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 17:38:31 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

eyvallah abi saygılar  :ok:
ahmet kardeşim san mames hakkında çok araştırma yapmıştım .stad yapılırken 55 .56 bin kapasite hesaplanmış ,koltuklar ve koltuk aralıkları geniş tutularak 53 binde birakmışlar ,kapasite arttırımı lazım olduğunda kullanacaklardır .aynı şekilde juventus arena da koltuklar ve koltuk aralıkları geniş tutulmuş , 100 yıllık stad yapıyor oldukları için bazı şeyleri önceden düşünmüşler . aynı düşünce bizim stadda da var geçenlerde @Necmi  nin de anlattığı bu idi en üste 1 sıra ilave ile yaklaşık 1800 koltuk ilave edilmesi mümkün . alt kat en üst düz zemine 1 sıra ilave ve yeni açığın alt kat en üst kısmına 3 sıra ilave yapıldığında ve koltuk aralıkları sıkıştırıldığında ,hiç zorlama yapmadan  48- 50 bin kişilik stad ortaya çıkıyor.

Çevrimdışı sozkul

Arkadaslar bu dokulen sap betonu mu?? Cok kalin degil mi?

Çevrimdışı arda

Bu arada sanırım bir açıklama yapmam gerek...

Yurt dışından hatrı sayılır bir teklif aldım ve bugün karar verip evraklarımı teslim etmem gerekiyordu çarşamba günüde yola çıkacaktım..
Bu sabaha kadar gitme taraftarı idim ki pasaportumu ve evraklarımı alıp evden çıktım teslim etmek için ama yapamadım.yapılan teklif için teşekkür edip stat bitene kadar burada kalmak istediğimi söyledim...
Bitirmem gereken bir stat var gücüm yettiğince stadımız bitene kadar burada kalıp bitirip baretimi bırakıp öyle çıkmak istiyorum buradan...
Dün forumda yazılanları tek tek okudum ve odamda işin gerçeği hıçkıra hıçkıra göz yaşıda döktüm vereceğim her karar için destekliyen güzel mesajlar yazan dostlara ne kadar teşekkür etsem azdır...son söz olarak

İYİ Kİ BEŞİKTAŞLIYIM...

Saygılarımla
Bjk_Mabet

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim daha Basketbol Arena var.

Hooop Herkese benden çay @Yıldırım Demirören sana oralet.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı SDemirsoy

Locanın oralara denk geliyor abi şap mı bilmiyorum ama :D

Çevrimdışı ahmetx

ahmet kardeşim san mames hakkında çok araştırma yapmıştım .stad yapılırken 55 .56 bin kapasite hesaplanmış ,koltuklar ve koltuk aralıkları geniş tutularak 53 binde birakmışlar ,kapasite arttırımı lazım olduğunda kullanacaklardır .aynı şekilde juventus arena da koltuklar ve koltuk aralıkları geniş tutulmuş , 100 yıllık stad yapıyor oldukları için bazı şeyleri önceden düşünmüşler . aynı düşünce bizim stadda da var geçenlerde @Necmi  nin de anlattığı bu idi en üste 1 sıra ilave ile yaklaşık 1800 koltuk ilave edilmesi mümkün . alt kat en üst düz zemine 1 sıra ilave ve yeni açığın alt kat en üst kısmına 3 sıra ilave yapıldığında ve koltuk aralıkları sıkıştırıldığında ,hiç zorlama yapmadan  48- 50 bin kişilik stad ortaya çıkıyor.
en üste 1 sıra bende bekliyorum abi,yeni açık alt üst sıra engelli tribününden dolayı izin çıkmaz zannedersem.Avrupalılar rahatından ödün vermez  o yüzden çok değişiklik olacağını zannetmiyorum.Almanyada ayakta seyirci alındığından Bayern diğer kale arkasınıda koltuksuza çevirip kapasiteyi 75 bin yaptı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cagdas44

Hocam şap betonu ama öncelikle yan sınırların tamamı kadar beton dökülmemiş muhtemelen yarı yarıya bir durum var birde ısıtma sebebiyle altta ayrıca yalıtım var ondan olduğunu düşünüyorum

Çevrimdışı KUMANOVALI

en üste 1 sıra bende bekliyorum abi,yeni açık alt üst sıra engelli tribününden dolayı izin çıkmaz zannedersem.Avrupalılar rahatından ödün vermez  o yüzden çok değişiklik olacağını zannetmiyorum.Almanyada ayakta seyirci alındığından Bayern diğer kale arkasınıda koltuksuza çevirip kapasiteyi 75 bin yaptı.

şu yd izin verse

eski açıkta ayakta seyredilebilir dese
zaten tribün efsane olacak
o zaman efsanenin karesi olur  :D
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Melekcik

@bjk_mabet gerçekten sevindim senin adına bitirmeden gitmek bence iyi olmazdı bu benim düşüncem ama inşallah senin için en iyisini tercih etmişsindir.  :halay:
@Serkan7738 ne yaptın çatı işini bulabildin mi merak ettim 
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ahmet türker

şu yd izin verse

eski açıkta ayakta seyredilebilir dese
zaten tribün efsane olacak
o zaman efsanenin karesi olur  :D
peki şöyle bir şey olamaz mı. insan hak ve özğürlüklerine dayandırılarak ,taraftar biz ayakta seyretme özgürlüğümüzü kullanmak istıyoruz diye beraberce hareket etse ve bunda birleşse bir sonuç alınabilir mi acaba . bilmediğimden soruyorum .

Çevrimdışı Melekcik

peki şöyle bir şey olamaz mı. insan hak ve özğürlüklerine dayandırılarak ,taraftar biz ayakta seyretme özgürlüğümüzü kullanmak istıyoruz diye beraberce hareket etse ve bunda birleşse bir sonuç alınabilir mi acaba . bilmediğimden soruyorum .
keşke o dediğiniz gibi hukuk ülkesi olabilsek belki bir şey olabilirdi ama nerde :alala:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı sozkul

Dava acalim, kaybedersek AHIM'e gideriz, Almanya da olabiliyorsa bizede izin verirler.

Çevrimdışı bjk_mabet

Bölünür Senin İçin Uykular
yenilecek çok jelibon var
Sana Adanmış Bütün Hayatlar
Haydi Bastır Karakartal..
:lol: :lol: :lol: teşekkürler
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet kardeşim olimpiyat stadı ile ilgili senin görüşlerini merak ediyorum. :alala:
kalecimiz tolga ile görüşlerim aynı yönde abim :)

Çevrimdışı keremfrat1

şap :) abi  sonra pervaneyle tesvıye yapılıyo dımi abi :D @bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

evet şuan ayaklarım şap içersinde zaten o yüzden:)yürümeye yer kalmadı hep gezdiğim yerleri şapladılar :)

Çevrimdışı keremfrat1

evet şuan ayaklarım şap içersinde zaten o yüzden:)yürümeye yer kalmadı hep gezdiğim yerleri şapladılar :)
ben kenarlardan yol buldum ama bende vardı ayakkabıma gırmış :D :D @bjk_mabet

Çevrimdışı ahmet türker

Dava acalim, kaybedersek AHIM'e gideriz, Almanya da olabiliyorsa bizede izin verirler.
ben ayakta seyretme taraftarı değilim ama isteyen çok taraftar var . onların da istekleri yapılması gerekmez mi ,dediğin gibi almanya da olabiliyorsa bizde neden olmuyor.

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker

resimlerin çok güzeldi emegine sağlık teşekkürler kardeşim.

Ankarada oturup maca gitmek isteyen ögrenci kardeşim varmı?

Çevrimdışı Efe

Cıkıs kapılarınin yapilmasi da prekastlari etkileyecek onuda dusunun. O kapilarin ve pekastların tutturulacaklari kısımlairn mukavemet kazamasi beklenecek mi ? @Necmi @Efe
onda cok beklenmez bence bi kac gune beton sertlesir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

keşke o dediğiniz gibi hukuk ülkesi olabilsek belki bir şey olabilirdi ama nerde :alala:
o kadar da bitmemiştir gibime geliyor değerli kardeşim.

Çevrimdışı keremfrat1

resimlerin çok güzeldi emegine sağlık teşekkürler kardeşim.
rica ederim abi :)

Çevrimdışı dropoon

habertürk zulimpiyat yayınını şimdi geri sardım izledim. uefa gündüz maçı verdirmez orda bizim mimarın söyledğinden onu anladım. bide ne gerek var iflah olmaz orası. silahlı kuvvetlerden son kullanma tarihi yaklaşan bombaları bağlasınlar kolonlar. çatı demiri falan belki geri dönüşüm olur. patlatsınllar hem yıkım bedavaya gelir :) molozuda köy yollarına dökülsün