Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368429 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

Bu arada Olimpiyat stadina cozum olarak yapilacak sacmaligi duymussunuzdur...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı JackSparrow

Sizin icin hayirlisi neyse o olsun @bjk_mabet . Her sey gonlunuzce olsun..

Vodafone Arena ile sozlesme uzatmanizda Ahmet Nur Cebi'nin bir parmagi var mi :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

olmuyor ama abi verilerle konuşalım ki ben dahil hepimiz doğruyu öğrenelim.Standartlara uymayıp ben bizim stada 50 bin kişiyi sığdırırım örnek Şükrü Saraçoğlu. :D
Liverpool maçında 40.000 kişi sığmıştık 32.000 kişilik stada, bazı maçlarda neden 50.000 sığmayalım  :evillol: Tabi benimkisi sadece şaka, itiş kakış doldurursan talebin üstünde bilet satarsan 50.000 kişi de sokarsın ama oturtacak yer bulamazsın o ayrı :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dünyanın en saçma projesini ve stadını yine dünyanın daha saçma bir projesiyle süslendirmek istiyorlar. Kale arkasından insanlar dürbünle zor görüyorlardı futbolcuları yeni şekliyle beraber tribün önlerine devasa bir büyüteç koymaları gerekicek  :evillol: tribünle saha arası 100 mt mesafe olacak neredeyse  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmet türker

olmuyor ama abi verilerle konuşalım ki ben dahil hepimiz doğruyu öğrenelim.Standartlara uymayıp ben bizim stada 50 bin kişiyi sığdırırım örnek Şükrü Saraçoğlu. :D
benim hesaplarıma göre toki arena bizim stad dan 6 sıara fazla ( bütün resimleri tarayarak ortalama çıkarttım )toki arenaya 55 bin kapasite oluyor ,ileride lazım olursa yapacaklardır ,bizim stad da 50 bin oluyor (yeni açık alt kat ilave ve üst kat en üste bir sıra ilave ile ),ayrıca sana şaka yaptığımı smileylerden anlaman lazım ,sana karşı ayıp edecek bir şey yapmam mumkün değil ,seviyorum seni kardeşim. :tabe:  :tabe:

Çevrimdışı Kemal

Adamlar biz bunun üstünü kapatım falan diyeceklerine , sahanın konumunu yan çevirip kale arkalarını yıkıp yan çevrilen sahaya daha yüksek tribün inşa edeceklermiş, beyin bedava.

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Bu arada sanırım bir açıklama yapmam gerek...

Yurt dışından hatrı sayılır bir teklif aldım ve bugün karar verip evraklarımı teslim etmem gerekiyordu çarşamba günüde yola çıkacaktım..
Bu sabaha kadar gitme taraftarı idim ki pasaportumu ve evraklarımı alıp evden çıktım teslim etmek için ama yapamadım.yapılan teklif için teşekkür edip stat bitene kadar burada kalmak istediğimi söyledim...
Bitirmem gereken bir stat var gücüm yettiğince stadımız bitene kadar burada kalıp bitirip baretimi bırakıp öyle çıkmak istiyorum buradan...
Dün forumda yazılanları tek tek okudum ve odamda işin gerçeği hıçkıra hıçkıra göz yaşıda döktüm vereceğim her karar için destekliyen güzel mesajlar yazan dostlara ne kadar teşekkür etsem azdır...son söz olarak

İYİ Kİ BEŞİKTAŞLIYIM...

Saygılarımla
Bjk_Mabet

Bölünür Senin İçin Uykular
yenilecek çok jelibon var
Sana Adanmış Bütün Hayatlar
Haydi Bastır Karakartal..

Çevrimdışı ahmet türker

mabet kardeşim olimpiyat stadı ile ilgili senin görüşlerini merak ediyorum. :alala:

Çevrimdışı Kutay

olimpiyat stadına ne yaparlarsa yapsınlar asla iflah olmaz tamamen ölü yatırım en iyisi yıkılmalı
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı tedd

Bizim stadın ilk günlerinde kendisini çokça duyduğumuz teleskobik tribünlere ne oldu duyan var mı?
Hiç bahsi geçmiyor burada.
Şu firmanın gayet güzel teleskobik çalışmaları var:
http://www.elan-inventa.com/media/uploads/files/Elan_Inventa_katalog_2014_STOLI_EN.pdf

@bjk_mabet bu konu hakkında bilgin var mı?
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı ZORBEY

böyle büyük olunmuyor özellikle ufak yazdım beşiktaşın b sini büyük yazmadı diye sevgilisini bırakanada ancak salak derim aşın artık bunları orası bir logo nasıl estetik görünürse o şekilde yapılır büyüyün biraz :evillol: :evillol: :evillol: @Yunus Emre Dökmeci

:claps: :claps: :claps: :claps: ama illede büyüklük görmek isteyenlere tavsiyem kuruluşuna baksınlar:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adamlar biz bunun üstünü kapatım falan diyeceklerine , sahanın konumunu yan çevirip kale arkalarını yıkıp yan çevrilen sahaya daha yüksek tribün inşa edeceklermiş, beyin bedava.
Fatih Terim'den çıkacak fikir bu kadar olur zaten. Adam beynini Uefa kupasını aldıktan sonra buzdolabına koydu sanırım, bir insan kendini hiç mi geliştirmez gerçekten enteresan..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmet türker

Fatih Terim'den çıkacak fikir bu kadar olur zaten. Adam beynini Uefa kupasını aldıktan sonra buzdolabına koydu sanırım, bir insan kendini hiç mi geliştirmez gerçekten enteresan..
kendi kafasındaki güç istencinin esiri oldu, yeteri kadar geliştiğini düşündüğünden orada takıldı kaldı .

Çevrimdışı Kutay

Bir stad nasıl yapılmamalı sorusunun en güzel cevabı olimpiyat stadıdır.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı bjk_mabet

Sizin icin hayirlisi neyse o olsun @bjk_mabet . Her sey gonlunuzce olsun..

Vodafone Arena ile sozlesme uzatmanizda Ahmet Nur Cebi'nin bir parmagi var mi :)
hayır yok sözleşmem stat bitene kadar en başından  beri:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı tedd

Stadyum koltukları ve oturma düzeni hakkında çok detaylı bir yayın.
Birçok arkadaş buradan stadımızda ne gibi düzenlemelerin yapılabileceğini görebilir:
http://www.stadionwelt-business.de/english.php?cat=venue-equipment&site=seating-special&cat2=seating

Anlamadığınız yerler olursa sorun çeviririz;)

Bu arada bir arkadaş UEFA standartlarının min 50 cm olduğundan bahsediyordu.
Burada da gördüğümüz gibi bu Almanya Futbol Federasyonu'nun kararıymış.
TFF'nin bu konudaki tasarrufu nedir bilmiyorum.
UEFA'nın 2010 tarihli stadyum tüzüğüne baktım ancak 2 koltuk arasındaki mesafe konusunda bir şey göremedim.
Kaynak bilen ve gören arkadaşlar varsa belirtsin lütfen.

Çevrimdışı ErsinA.

Bir stad nasıl yapılmamalı sorusunun en güzel cevabı olimpiyat stadıdır.

Nasıl yapılmalı sorusunun cevabı da Vodafone Arena    :ok:

Çevrimdışı Necmi

Uzun süre amatör de olsa logo çalışmalarında yer almış birisi olarak on numara bir logo seçimi bence @Necmi abi. Stat bitiyor ve yavaş yavaş evrilmemiz gerekiyor, haber sitesi ilk adımıydı sonrasında devamı gelecektir inşallah.
:D evet güzel oldu haber sitesini açmadan önce kafamda tasarlamıştım zaten photoshop da yapmak on dakikalık iş :D @Serhat Akkaya

Çevrimdışı ahmet türker

@Efe kardeşim neredesin ,yeni açık son 2 testere nin biri daha yatırılıyor kaldı 1 .

Çevrimdışı ahmetx

benim hesaplarıma göre toki arena bizim stad dan 6 sıara fazla ( bütün resimleri tarayarak ortalama çıkarttım )toki arenaya 55 bin kapasite oluyor ,ileride lazım olursa yapacaklardır ,bizim stad da 50 bin oluyor (yeni açık alt kat ilave ve üst kat en üste bir sıra ilave ile ),ayrıca sana şaka yaptığımı smileylerden anlaman lazım ,sana karşı ayıp edecek bir şey yapmam mumkün değil ,seviyorum seni kardeşim. :tabe:  :tabe:
eyvallah abi saygılar  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tedd

Federasyon izin veriyor mu bilmiyorum ama bu şekilde bir çözüm harika olurdu.
Kapasite artırılmak istendiğinde, tek sırada ayakta izleyici almaya imkan tanıyor.
İstenirse aynı sıra koltuklu düzende de kullanılabiliyor.

Çevrimdışı Factatum

O stadı kurtarmanın mümkünatı yok. Yazık oraya harcanan ve harcanacak olan vergilere. Çin, Bosna ve Yunanistan olimpiyat düzenledikten sonra, tesisleri atıl kalmış ve çürümeye terkedilmiş. Biz organizasyon yapamadan.

Fatih Terim, sadece birilerinin cebine giden yol yapmış. Bahaneye bak! Milli takım stadı olacakmış. Saraçoğlu'ndan, Toki Arena'dan, Vodafone Arena'dan kaçır takımı, kimse yuhlayamasın değil mi? Yahu kimi getireceksin o stada? Mersin Akdeniz Oyunları'ndaki gibi çevre illerden otobüsle adam mı taşıtacaksın o stada?

Hem üstünü kapatsan, sahayı yan çevirsen ne olacak? Kaç kişiyi gelecek oraya? Ulaşımı bir dert, bağlantı yolları ayrı bir dert, stad ambiyansı başka bir dert. Seyircisi olmayan İBB bile, arkasına bakmadan kaçtı oradan! 

Çevrimdışı Türkay

Olimpiyat stadının tek çözümü bu  :evillol:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler