Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368498 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

Bu arada sanırım bir açıklama yapmam gerek...

Yurt dışından hatrı sayılır bir teklif aldım ve bugün karar verip evraklarımı teslim etmem gerekiyordu çarşamba günüde yola çıkacaktım..
Bu sabaha kadar gitme taraftarı idim ki pasaportumu ve evraklarımı alıp evden çıktım teslim etmek için ama yapamadım.yapılan teklif için teşekkür edip stat bitene kadar burada kalmak istediğimi söyledim...
Bitirmem gereken bir stat var gücüm yettiğince stadımız bitene kadar burada kalıp bitirip baretimi bırakıp öyle çıkmak istiyorum buradan...
Dün forumda yazılanları tek tek okudum ve odamda işin gerçeği hıçkıra hıçkıra göz yaşıda döktüm vereceğim her karar için destekliyen güzel mesajlar yazan dostlara ne kadar teşekkür etsem azdır...son söz olarak

İYİ Kİ BEŞİKTAŞLIYIM...

Saygılarımla
Bjk_Mabet

İçimden bi ses doğru kararı verdin diyor abi  :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Braveheart

Harika bir film, nefis bir nick..Hosgeldiniz...
Hos bulduk :) Evet film gerçekten mükemmel  :super:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 14:46:21
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Peki , o tek sıra ytongla kapatılan bölüm nedir? Ne için yapıldı ve öyle kalacak olması akıllıca değil sanırım.
büfe wc onlar
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Braveheart

Abi özellikle sevgi kokan konusmalarinla aklimda kalan  kisilerden birisin hosbulduk @ahmet türker abi

Çevrimdışı ALI RIZA

Yurt dışından hatrı sayılır bir teklif aldım ve bugün karar verip evraklarımı teslim etmem gerekiyordu çarşamba günüde yola çıkacaktım..
Bu sabaha kadar gitme taraftarı idim ki pasaportumu ve evraklarımı alıp evden çıktım teslim etmek için ama yapamadım.yapılan teklif için teşekkür edip stat bitene kadar burada kalmak istediğimi söyledim...
Bitirmem gereken bir stat var gücüm yettiğince stadımız bitene kadar burada kalıp bitirip baretimi bırakıp öyle çıkmak istiyorum buradan...
Dün forumda yazılanları tek tek okudum ve odamda işin gerçeği hıçkıra hıçkıra göz yaşıda döktüm vereceğim her karar için destekliyen güzel mesajlar yazan dostlara ne kadar teşekkür etsem azdır...son söz olarak

İYİ Kİ BEŞİKTAŞLIYIM...

Saygılarımla
Bjk_Mabet
Beni Bırakıp nereye gidiyorsun  :nargile: :nargile: :nargile:
Hep kol kola, Bir gün değil, Her gün BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Braveheart

Hakkında hayırlısı olur inşallah @bjk_mabet bizim icin degerli bi karaktersin

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi uzun zamandır kafama takılan bir konu var :icool: Forumun İsminde ufak bir değişikliğe gidilemezmi , Beşiktaşın B si ve Arenanın A sı buyuk olsa daha iyi olur sanki :iscrewy: , BeşiktaşArena :ok: Beşiktaş ın B sini kuçuk yazdı diye Sevgilisinden ayrılanlar var bizde SAKAT Çook :D
böyle büyük olunmuyor özellikle ufak yazdım beşiktaşın b sini büyük yazmadı diye sevgilisini bırakanada ancak salak derim aşın artık bunları orası bir logo nasıl estetik görünürse o şekilde yapılır büyüyün biraz :evillol: :evillol: :evillol: @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Serdar

yeni Açıkta loca yok abi , Oyuzden kapatıldı , Kapatılan yerlerin arkası Lavabo , Taraftar dolaşım alanı vs vs boşluk bırakılan yerlerde taraftarların çıkış yapacağı kapılar :tabe:

Sağol Yunus cuğum. Bak şimdi neden Yavru Kartal olduğumu anladım. :s20:
Muhtemelen ilk projede locaydı , sonradan iptal edildi. Arkasına ne yapacakları önemli değil , önden bütünlüğü bozan bir görüntü olacak gibi.
Keşke o bölüm bütün tribün olarak yapılsaydı , daha güzel olurdu sanırım.

Çevrimdışı yusuf koca

İYİ Kİ BEŞİKTAŞLIYIM...

Saygılarımla
Bjk_Mabet
   Mabet kardeşim bende iyiki seni tanıdım

Çevrimdışı Necmi

İYİ Kİ BEŞİKTAŞLIYIM...

Saygılarımla
Bjk_Mabet
stad bitince bareti neden bırakıyorsun işin orasını anlayamadım :alala:  :bandit: :bandit: @bjk_mabet

Arkadaşlar ankarada olup maca gitmek isteyen BATI KAPALI SAĞ B blok bilet hediye etmek istiyorum İlgilenen bana ulaşabilir

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

böyle büyük olunmuyor özellikle ufak yazdım beşiktaşın b sini büyük yazmadı diye sevgilisini bırakanada ancak salak derim aşın artık bunları orası bir logo nasıl estetik görünürse o şekilde yapılır büyüyün biraz :evillol: :evillol: :evillol: @Yunus Emre Dökmeci
:D :D ne biliyim abi , BeşiktaşArena daha estetik dururdu gibi geldi bana :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Samsun'un cati amma yukarida yav  :bandit:
Çatıda sanat faaliyetleri için ayrı bir sahne kurulacakmış :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı dropoon

Adamlar çatıya stat yapmış   :ebebe:

bu ne yaw. çatıyla zemin arası ayrı mevsim olur bu stadta  :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

değerli arkadaşlarım saat 17 itibarı ile saatte 100 km yi bulacak fırtına geliyormuş ,dikkatli olunması uyarısı yapılıyor ,konuyla alakası olan arkadaşlara dikkatli olmalarını öneriyorum..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sağol Yunus cuğum. Bak şimdi neden Yavru Kartal olduğumu anladım. :s20:
Muhtemelen ilk projede locaydı , sonradan iptal edildi. Arkasına ne yapacakları önemli değil , önden bütünlüğü bozan bir görüntü olacak gibi.
Keşke o bölüm bütün tribün olarak yapılsaydı , daha güzel olurdu sanırım.
İnce işçilikten sonra oralar hiç göze batmayacak emin olabilirsin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı selçukaras

Arkadaşlar ankarada olup maca gitmek isteyen BATI KAPALI SAĞ B blok bilet hediye etmek istiyorum İlgilenen bana ulaşabilir

Bu güzel düşüncen için teşekkür ederim arkadaşım. ama ben buna karşıyım. benimde kombinem var ve ben devretmiyorum.
Ankarada olup maça gidecek arkadaşlar lütfen parasını verip izlesin. kulübümüzün paraya ihtiyacı var. ve İstanbul haricinde diğer illerde zararsız kapatıyor o maçı maddi anlamda.

Stadımız için bir kuruşa bile ihtiyaç varken taa yenikente BEŞİKTAŞ ımız için giden taraftarımız lütfen parasını ödeyip girsin.

Çevrimdışı Fatih

Hayirli olsun suan Ikitelli'de fena bi firtina var...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi murat

İYİ Kİ BEŞİKTAŞLIYIM...

Saygılarımla
Bjk_Mabet
vereceğin karara ufakta olsa etki etmemek için dün yazmadım mabet.umarım verdiğin karar seni mutlu eder.
verdiğin kararında seni mutlu edeceğini düşünerek verdiğini düşünüyorum.hayırlısı olsun. :friendship:

[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 15:08:43 MURAT ]