Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368116 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ZEKI

Cıkıs kapılarınin yapilmasi da prekastlari etkileyecek onuda dusunun. O kapilarin ve pekastların tutturulacaklari kısımlairn mukavemet kazamasi beklenecek mi ? @Necmi @Efe

Çevrimdışı SDemirsoy

Ben 1. Nesilim 21 kapagim var :icool: .senin icin yaptigim capslerde mizah seviyemi anlamissindir @SDemirsoy :kop:
54 kapağım var 2.nesil  :naughty: @Deniz

Çevrimdışı Ersan

herkese hayırlı cumalar. yeni açıkta testere için iskele hazırlıkları var sanırım sonra kalıyor 1 toplamda eski açık+ yeni açık 2 tane kalıyor bugün fotoğraf çeken herkese çok teşekkürler iyi ki varsınız :)
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Deniz

Cıkıs kapılarınin yapilmasi da prekastlari etkileyecek onuda dusunun. O kapilarin ve pekastların tutturulacaklari kısımlairn mukavemet kazamasi beklenecek mi ? @Necmi @Efe
@ZEKI abi tebrik ederim iyi bir ayrinti yakalamissin.1 ay beklenmek zorunda yoksa hata yapilmis olur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı JackSparrow

Gordugum kadariyla 1 subat itibariyle kalibi yatirilmayan 2 testere kiris kalacak ben 7 iyi diyordum 2 ye indi iyi calisildi 15 subata kadar testerelerin tamami betonlanmis olacak sadece ust bilezik kalacak oda biter yavas yavas 15 subattan sonrasi prekastcilarda 1 ayda bitirmeleri lazim

Ben prekast islerinin ekstra 1 ay surecegini dusunmuyorum. Hali hazirda bir cogunu hizli bir sekilde taktilar. Vinc sayisi ile kalan prekastlari dusunursek cok kisa bir surede bitecegini dusunuyorum.

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Hem dışarıdan, hem içeriden, hem tepeden...  :)  çok güzel fotoğraflar gördük bugün... Teşekkürler herkese... Az kaldı, çok az... Stad muhteşem ihtişamıyla karşımıza çıkıyor... Hafta sonu gidip canlısına bi bakıyım... Selfie candır :)

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi tebrik ederim iyi bir ayrinti yakalamissin.1 ay beklenmek zorunda yoksa hata yapilmis olur..
Kac cikis kapisi kaldi @Deniz
numarali altta bir tane yapildi daha...eski acikta kosede var .. prekastlari etkilerse martin 15 inde biter, o arada cati işleri yavastan baslar ne kadar etkiler veya etkilemez bilmiyorum  :alala: :alala:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Deniz

Kac cikis kapisi kaldi @Deniz
numarali altta bir tane yapildi daha...eski acikta kosede var .. prekastlari etkilerse martin 15 inde biter, o arada cati işleri yavastan baslar ne kadar etkiler veya etkilemez bilmiyorum  :alala: :alala:
Abi bu iste hata yapildi kapilar onceden yapilmaliydi.
Prekastlari epey bir bekleyecez gibi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ahmet türker

rüzgar biraz sıkıntı çıkarır sonuçta o kadar ağırlık bir ipin ucunda sallanıyor. (bakalım ilk kim ip değil o zincir diyecek)
o ip değil zincir . :lol:  :lol:  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 13:57:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Eli yüzü bay gözükü stadın.

Benim için en önemlisi zemin, Futbol kısmıyla ilgilendiğim için.

Hibrit kesin değil mi?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı bjk_mabet

forum ahalisi dostlar dileyin nereden resim gelsin bugün :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Çıkış kapılarının olduğu bölümde çalışılabilecek bir miktar boşluk bırakılarak diğer kısımların prekastları monte edilir, çıkış kapıları bittikçe o bölümler de tamamlanır ve çok zaman kaybı yaratmaz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Oktay

@Oktay abi bana yaptığın çok büyük bir ayıp olarak görüyorum bu mesajını  :bandit: :kop:
@irfan  sonradan farkına vardım necmi abi alıntılayınca silemedim :D :D  bidaha tekerrür etmez :ok: :ok:
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 14:02:57 Oktay ]

Çevrimdışı bjk_mabet

birazda iç katlardan video görseli hiçte fena olmaz bugün epey resim gelmiş zaten :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmet türker

Arkadaslar, mutlaka daha once aciklanmistir ama, bu prekastlar tam olarak neden yapiliyor? Beyaz cimento mu?
Icinde bol miktarda demir oldugunu tahmin ediyorum, ziplayacagiz uzerinde cunku..  :)
potland çimentosu, cam elyafı ve bazı katkılar ile preslenip sıkıştırılarak yapılıyor ,betondan daha hafif ve dayanıklı ,parçalanmaması sağlanıyor ,daha önce internette araştırmıştım bilğim bununla sınırlı.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ErsinA.

1 adet "Yeni açık üstten, yeni açık arka tarafın fotosu" lütfen.

teşekkürler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eli yüzü bay gözükü stadın.

Benim için en önemlisi zemin, Futbol kısmıyla ilgilendiğim için.

Hibrit kesin değil mi?
100%100 hibrit Çim kesin bilgi :halay: :halay:
Kaynak : Sayın Başkanımız Fikret Orman Defalarca açıkladı kesinlikle Hibrit Çim olacak dedi , Hatta Nevzat demir tesislerindeki Bazı Sahalarıda Hibrit Yapacağız dedi @Çağrı abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

İç taraftan videoo abi  :D

Çevrimdışı Serdar

Bir ben eksiktim tam oldu   :ishock:  Uzun süredir takip ediyorum ve herkese yorumları , resimleri için teşekkür ediyorum.

Çevrimdışı Türkay

Bir ben eksiktim tam oldu   :ishock:  Uzun süredir takip ediyorum ve herkese yorumları , resimleri için teşekkür ediyorum.

:hosgeldin