Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368139 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

Numaralı kaba inşaat bitti sayılır çıkış kapıları ve fışkırtıcının girdiği yer kaldı

asıl sorun çıkarıcak şey orda bilezik bi biteydi iyiydi

Çevrimdışı MERTG

Aman Allahım! Yeni açıkta boy boy 3 adet vinç aynı anda prekast yerleştiriyor  :ebebe:  Ama küçük enişte yine yeni açık- numaralı köşede yatıyor   :lol:
Bir gün değil her gün Beşiktaş!

Çevrimdışı SDemirsoy

Aman Allahım. Yeni açıkta boy boy 3 adet vinç aynı anda prekast yerleştiriyor  :ebebe:  Ama küçük enişte yine yeni açık- numaralı köşede yatıyor   :lol:
alışkın değiliz :D

Çevrimdışı otoparkın 3. rampası

mustafanın hakkı ödenmez fotoğraf paylaşımı konusunda ama maalesef artık dışarıdan fotolar pek açıklayıcı olmuyor, keşke kendisini içeri alabilseler...

Çevrimdışı panic13

çok pis trolleniyoruz gibime geliyo  :evillol:

valla bana da öyle geliyor :) Ya renkliler ya da inciciler tarafından trolleniyoruz :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı SDemirsoy

valla bana da öyle geliyor :) Ya renkliler ya da inciciler tarafından trolleniyoruz :D
inciciler uğramaz buraya :D

Çevrimdışı Küçük Beyaz Vinç

Aman Allahım. Yeni açıkta boy boy 3 adet vinç aynı anda prekast yerleştiriyor  :ebebe:  Ama küçük enişte yine yeni açık- numaralı köşede yatıyor   :lol:
teessüf ederim ben buradayken bari demeyin :(

Çevrimdışı selçukaras

aynen sana katılıyorum. son bir kaç gündür bu anlamda seviye gerçekten düştü.
insanlar bilgilerini veriyor, ama hiç fotoları yok verdikleri bilgide gerçek mi orası da ayrı.
inanılmaz bir geyik var sayfalar dolusu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben Dünden Beri Diyorum Trolleniyor olabiliriz , Aynı anda bu kadar kişinin uye olması ve hepsinin de İnşaat malzemeleriyle alakalı Nick alması normal degil :tabe: :iscrewy: :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı fore_kazık

fore kazık, istinat duvarı son prekast, hepiniz olipiyatta bir maça gelin; stat yenilenecekmiş. Arkadaşlar çok yaratıcı isimler.  :claps: :claps: dünyanın en sıkıcı işinde gülümseme sebebimsiniz.

Teşekkürler Üstad. Kısmet olursa Bursa maçına gelmek istiyorum.

İng. kursum var haftasonu. programı ayarlayabilirsem organizasyona katılırım  :ishock:

Çevrimdışı Başkan

Günaydın, stad mühendislik öğrencileri :halay:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

Son dakika Fılaş fılaş fılaş
@SDemirsoy evde beslediği gorili süzer' in üstüne saldı ya ben ya o dedi uzaktan izliyor  :kop: :kop:

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

Bana sorarsanız trollenme yok herkes kayıt olmak istedi ziyaretçi olacağımıza on saniyede kayıt olduk.resim mevzusuna gelince ben iş yerindeyim.akşam kayıt olacaktım.güzel bi nick aklıma gelmediği için sabaha kaldı bide maç girdi araya akşama evden bi resim yüklerim.gül yüzümü görürsünüzzzzzz :D :D :D ayriyetten :super: :super:

Çevrimdışı Türkay

@SDemirsoy evde beslediği gorili süzer' in üstüne saldı ya ben ya o dedi uzaktan izliyor  :kop: :kop:

:kop:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın, stad mühendislik öğrencileri :halay:
başkanım ne zaman netleşeceksiniz :D @Başkan

Çevrimdışı SDemirsoy

:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ulan @ALI RIZA  :kop: :kop:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

yok trollenmiyoruz yeni üyeliklerden bazıları eski üyelerimizin aldığı feyk üyelik :evillol: takibini yapabiliyoruz diğerleride gerçek üyelik bir haftadır hitlerimiz çok yükseldi buna bağlı üyeliklerde artıyor tabiki

yok trollenmiyoruz yeni üyeliklerden bazıları eski üyelerimizin aldığı feyk üyelik :evillol: takibini yapabiliyoruz diğerleride gerçek üyelik bir haftadır hitlerimiz çok yükseldi buna bağlı üyeliklerde artıyor tabiki
doğrudur muhabbetinize yenik düştük.bide resimlere

Çevrimdışı Oktay

@Necmi Bende kendime dublör üyelik açabilirmiyim ..benimde bir dublörüm olsun :evillol: :evillol:

ben yemeye gidiyorum mis gibi patlıcan kebap,bulgur pilavı ve yoğurt varmış hadi bana afiyet olsun  :sevinc