Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6370884 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı drmmm

:busted_cop:  prekast'ta yoğun çalışma var!    :busted_cop:

:halay:   :halay:    :halay:     :halay:    :halay:    :halay:     :halay:

Çevrimdışı kaanzor

Günaydın

yeni açık prekast işi bitmiş neredeyse süper çalışma var maşallah diyelim  :ishock:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydın kaba inşaat için son 21 gün  :halay: :ishock:

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena. Güzel bir hava var bugün güneşli ve mevsime göre baharı hatırlatan bugün epey hareketli bir gün olacak gibi.

Çevrimdışı JackSparrow

Merhabalar, dun hazirlamis oldugum gifi eklerken biraz sorun cikmisti kusura bakmayin.

23 Ocak 2014 - 29 Ocak 2015 6 Günlük Genel Değişim (via @yeniinonustadi)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın arkadaşlar.Prekastlar yerine oturdukça  keyiflerimizde haliyle yerine geliyor.HArikaaa.   :sevinc

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın ArenaKartalları
şu saha çizgileri olayını bizde yapacaklar dimi düşünemiyorum o günü  :halay:

Çevrimdışı ilhan

Günaydın arkadaşlar,
Hayırlı, kazasız belasız çalışmalar olsun.

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın ArenaKartalları
şu saha çizgileri olayını bizde yapacaklar dimi düşünemiyorum o günü  :halay:
Samet bunu nerden buldun

Çevrimdışı fore_kazık

Günaydın forum ahalisi... hayırlı cumalar.

PREKAST TAKMAYAN FENERLİ OLSUN!!!  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

milliyetçi değilim ve kesinlikle karşı olduğum bir kavram ama neden Türk emeğini bu kadar aşağılıyorsunuz anlamıyorum Dünyanın en iyi 100 inşaat firmasını sıralasanız herhalde 80 tanesi Türk firmasıdır. Türklerin en büyük özelliklerinden biri kıvrak zeka ve pratik çözümlerdir. Tembel millet olduğumuz için her şeyi kısa yoldan yapmayı severiz. pratik çözüm kalitesiz demek değildir aynı noktaya daha kısa yoldan ve daha az maliyetle ulaşmak demektir. Alternatif ve pratik çözümler üretebilmek iş dünyasında aranan bir meziyettir. O yüzden 500 M borcun varken 250M luk bir inşaatı yapmaya cesaret edebilirsin çünkü her şeyi kitabına uygun yapmak istersen kitap önce borcunu bitir sonra stadı yapacak parayı kazan ondan sonra stadına başla der sende bir yüz yıl daha hayalinde stad yaparsın :D

Uluslararası İnşaat Şirketlerinin sıralamasını ENR hali hazırda yapmakta. İlk 250 arasında 40 kusür firma yer almaktadır.

http://tmb.org.tr/tr/duyuru-ve-haber/haberler/enr-2014/352

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın forum ahalisi... hayırlı cumalar.

PREKAST TAKMAYAN FENERLİ OLSUN...  :D
abi sen tarihe karıştın Fore olarak günAydın :D @fore_kazık

Çevrimdışı GPekcan

Günaydın,

Yeni açık bir testere daha yatırılmış gözüküyor.
Böylelikle yeni açıkta 2 testere kalıyor...

Çevrimdışı Abu Ali Imran

An itibariyle durumum

Mustafasının sitesi + enter

F5 + F5 + F5

Çevrimdışı fore_kazık

abi sen tarihe karıştın Fore olarak günAydın :D @fore_kazık

Ben unutulmam @SDemirsoy ... o kadar insana çektirdiğim acılar sıkıntılar ne çabuk unutuldu. çok vefasızsınız bi prekasta, testereye, çatıya sattınız beni. oysaki 8 ay kan kusturmuştum tüm Beşiktaşlılara  :evillol:

Çevrimdışı ErsinA.

Günaydın.

Tam testere kirişi yatırmalık hava var İstanbulda  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizim statta açılışa yetiştirilemeyen eksiklikler dikkat çekmez. Taraftar doğrudan girecek doğrudan çıkacak şehrin göbeğinden rahatlıkla dağılacak. Kabaca çatı, çim, küfeki kaplama, düzgünce koltuk montajı, tuvaletler, dolaşım alanları, localar ve ledler tamamlanınca teferruat kısımlar zamanla da bitirilir. Mesela müzemiz aceleye getirilmeden tamamlanmalı. Her ince ayrıntı düşünülmeli, temiz ve düzgün bir işçilikle hayranlık uyandırmalı. Mesela açılış gününde statta taraftar için wireless hizmeti yetişmemiş olsa da olur. Aceleye getirilerek devamlı kopacak bir internet hizmeti vermek yerine 1-2 hafta geç olsun bağlantı sağlayıcılar sağlam olsun. Restaurant bölümleri eksik kalsın üzerinde titiz durulsun 2 hafta geç tamamlansın. Bu gibi eksiklikler olabilir eksiklerimiz böyle olsun ama temel gereksinimler tamamlanmış olsun yeter. Geri kalanı haftalar içinde de tamamlanır.
Çok güzel ifade etmişsin @Sezgin Cengiz . Asgari koşullar sağlanmalı geri kalan kısımlar bir şekilde halledilir ama çok önemli bir nokta olan Kartal Yuvası mutlaka statla beraber hizmete girmeli. O gün orada tüm zamanların satış rekoru kırılacak çünkü. Müzeyi, restorantı sonra açsanda olur ama Kartal Yuvası her halükarda ilk maçla beraber hazır olmalı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ErsinA.

Öğleden sonra ve yarın fırtına bekleniyor. Rüzgar kuvvetli olacakmış.

Çevrimdışı SDemirsoy

Ben unutulmam @SDemirsoy ... o kadar insana çektirdiğim acılar sıkıntılar ne çabuk unutuldu. çok vefasızsınız bi prekasta, testereye, çatıya sattınız beni. oysaki 8 ay kan kusturmuştum tüm Beşiktaşlılara  :evillol:
senin gittiğin gün  :halay: :halay: halay çekmiştik @fore_kazık

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı fore_kazık

Neler oluyor yahu , Sabahleyin Ziyaretçilere üye olun diye yayın yaptık, @Necmi abinin tehditlerininde etkisiyle Uye patlaması yaşanmış :bandit: 13 sayfa geriden okuyarak geldim :akuma: Ama değer , Yeni gelen arkadaşlar birkez daha :hosgeldin iz
Dikkatli olmak lazım Çok fena halde Trolleniyorda olabiliriz , Bir anda bu kadar uye patlaması olması ve Hepsinşn nickinin İnşaat malzemeleiyle alakalı olması Hiç hoşuma gitmedi :iscrewy: Tamam gulduk geçtikde Bence Normal de değil yani bilmem anlatabildimmi :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy:

ben eskiden beri buradayım o yüzden üzerime alınmıyorum kardeşim. temelden beri varım. küfeki ve prekast gibi kaba inşaattan sonra gelmedim  :D