en iyi ihtimalle ekim yada kasımda açılacağına dair bilgi kaynağın nedir . ben ağustosta açılacak diyorum.
hadi artık başlasın daha neyi bekliyoruz diyen taraftarlarımızı ne yapıcağız bir an önce başlıyalım diyen yönetimleri ...sabırsızlığı planları var ama diyorum detay çözümleri bunlar en fazla 10 günde bir ayda çözümlenen şeyler ki zaten üzerinde kaba inşaat başladığında beri birçok detay üzerinde çalışılıyor..
kordinasyon işi bunlar planlama işleri ve ülkemizde bu işler malesef yavaş ilerliyor...kırımız ışıkta gecip 3 saniye kar ettiği için sevinen insanlarız bizler kuralların uygulanmaması ile gurur duyan insanlarız(bana bişi yapamazlar bize bişi diyemezler mantığı)dünya ilmine ve bilimine katkımız ortada ülke olarak toplum olarak kanserli tarafımız bence bizler yazılıya bile son gece çalışan insanlarız bu gerçekleri göz ardı etmeyelim 
@bjk_mabet abi haklısın yani s.mavisini görene kadar ders çalışıp 2 saat uyuyup üniversite bitiriyoruz

ama ne bileyim abi milyonların beklentisi olan bu kadar göz önünde olan bir stadın tüm detaylarının en baştan belirlenmesini beklemekte kendimce normal geliyor bana bir şekilde halledilecektir hiç şüphem yok fakat bu sistemin içinden gelen birisi olarak bu sistemin bu son ana bırakmacılığa karşıyım günü kurtararak işler yapmaktansa planlı programlı organize bir toplum olabilsek keşke. kasım veya ekim sonuna yetişir demem de sitem değildi inşaatı yakından takip eden birisi olarak bu seviyeye gelmemizi mucize olarak görüyorum hatta maddi olanaklar imkan verseydi daha ilerde de olabilirdi gerekirse ocak 2016 da açılsın ama herşeyi stabil çalışan tastamam faal bir şekilde açılsın.
@ahmet türker ahmet abi ben ön görümü paylaştım sadece temennim tabi ağustosa yetişmesi ama dört dörtlük herşeyi tastamam halde ağustosa yetişeceğini sanmıyorum abi inşallah senin dediğin olur tabi