Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6369743 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

o nası router acaba :) sunucu gibi :) server kabini ısısını önlemek için çatıya dikeceekler  :kop: :kop:

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı baro19

İyi Geceler...

Genel Görünüm Karşılaştırma

Fotoğraflar için Mustafa Abiye Çok Teşekkürler...

Çevrimdışı ahmet türker

stadın en iyi ihtimalle ekim veya kasım sonu gibi ancak açılabileceğini düşünüyorum bir stad inşaatı düşünün ki kabası bitti bitecek hemen çatı montajına başlanması gerek fakat bir dünya detay halledilmemiş mega yapılar belgesellerinde birçok stad inşaatı belgeseli izledim mühendislik olarak bizden çok daha zor olan yapılardı fakat adamlar plan program dahilinde makine gibi tıkır tıkır yapıyorlardı en başta herşey belirlenişti gününe saatine kadar dakik iş yapıyorlardı
en iyi ihtimalle ekim yada kasımda açılacağına dair bilgi kaynağın nedir . ben ağustosta açılacak diyorum. :D

Çevrimdışı bjk_mabet

Bütçe ve projenin yapımı planlaması farklı şeyler hocam sen planını programını projeni yaparsın işleyişe koyarsın bütçeden kaynaklı sıkıntılar durmalar aksamalar yaşanılabilir yani harfiyattan itibaren 2 sene oldu neredeyse çatının nasıl olacağı detayları belirlenmemiş en başta belirlenmesi gerekilen şey şimdi yumurta dayandı olayı ile belirlenilmeye çalışılıyor.
hadi artık başlasın daha neyi bekliyoruz diyen taraftarlarımızı ne yapıcağız bir an önce başlıyalım diyen yönetimleri ...sabırsızlığı planları var ama diyorum detay çözümleri bunlar en fazla 10 günde bir ayda çözümlenen şeyler ki zaten üzerinde kaba inşaat başladığında beri birçok detay üzerinde çalışılıyor..
kordinasyon işi bunlar planlama işleri ve ülkemizde bu işler malesef yavaş ilerliyor...kırımız ışıkta gecip 3 saniye kar ettiği için sevinen insanlarız bizler kuralların uygulanmaması ile gurur duyan insanlarız(bana bişi yapamazlar bize bişi diyemezler mantığı)dünya ilmine ve bilimine katkımız ortada ülke olarak toplum  olarak kanserli tarafımız bence bizler yazılıya bile son gece çalışan insanlarız bu gerçekleri göz ardı etmeyelim :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ağustosa yetişme ihtimali daha yüksek gözümde. Bilmiyorum..
Belkide sabırsızlıktan daha yakınmış gibi geliyor :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mustafaabjk

kapalı 2.loca katındaki beyaz duvar öyle kalcakmı yaa yoksa orasıda yıkılıp cam olcakmı

Çevrimdışı ahmet türker

kapalı 2.loca katındaki beyaz duvar öyle kalcakmı yaa yoksa orasıda yıkılıp cam olcakmı
yıkılacak kardeşim az kaldı. :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

daha önce paylaşıldı bu video da yeniden paylaşayım dedim. 23:30'dan sonrasına bakın bakalım Selami Gürel abimiz nasıl çözüyor problemi. yetişmez denen çadırın nasıl yetişmesini sağlıyor.
lütfen kendi kendimizi aşağılayıp durmayalım. Bir çocuğa bir konuda 10 kere  sen yapamazsın de yapacağı varsa da yapamaz. yıllardır milletimiz üzerinde oynanan oyunda budur. biz de çok güzel yiyoruz bunu.  bu millet çağ açıp çağ kapatmış, 100 yıllarca dünyaya hükmetmiş bir millet. göçebe kültürümüze rağmen ceddimizin inşaa ettiği yapılar 100 yıllarca ayakta durmuş ve daha da duracak. bizim mühendislerimizin ve inşaatçılarımızın çözemeyeceği hiç bir problem yoktur. Bu stadın Ağustosa yetişmesi gerekiyorsa yetişir hem de muazzam bir şekilde yetişir.  :hiho:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

o nası router acaba :) sunucu gibi :) server kabini ısısını önlemek için çatıya dikeceekler  :kop: :kop:

100 bin kişiye internet sağlayacak bi sistem yapmaya çalışıyorlar kesinlikle internet erişiminin durmaması lazım o yüzden onlarca anten konacak çatıda görsel olarak bunların görünmemesi lazım herlade bunun üzerinde çalışmalar sürüyor çatının kaba inşaatını etkilecek bi durum yoktur bana göre ince işlerinde ufak tefek değişiklik yapılıyordur mart ayına kadar herşey halledilir  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Çevrimdışı bjk_mabet

daha önce paylaşıldı bu video da yeniden paylaşayım dedim. 23:30'dan sonrasına bakın bakalım Selami Gürel abimiz nasıl çözüyor problemi. yetişmez denen çadırın nasıl yetişmesini sağlıyor.
lütfen kendi kendimizi aşağılayıp durmayalım. Bir çocuğa bir konuda 10 kere  sen yapamazsın de yapacağı varsa da yapamaz. yıllardır milletimiz üzerinde oynanan oyunda budur. biz de çok güzel yiyoruz bunu.  bu millet çağ açıp çağ kapatmış, 100 yıllarca dünyaya hükmetmiş bir millet. göçebe kültürümüze rağmen ceddimizin inşaa ettiği yapılar 100 yıllarca ayakta durmuş ve daha da duracak. bizim mühendislerimizin ve inşaatçılarımızın çözemeyeceği hiç bir problem yoktur. Bu stadın Ağustosa yetişmesi gerekiyorsa yetişir hem de muazzam bir şekilde yetişir.  :hiho:
bu yüzden dünya inşaat sektöründe hatrı sayılır firmalarımız ve mühendislerimiz var kesinlikle sana katılıyorum çözümlerde buluyoruz gayet güzel mühendisliki olarak ama çözüm bulmaktan yana sıkıntımız yok zaten:)

Çevrimdışı Ersan

en iyi ihtimalle ekim yada kasımda açılacağına dair bilgi kaynağın nedir . ben ağustosta açılacak diyorum. :D
hadi artık başlasın daha neyi bekliyoruz diyen taraftarlarımızı ne yapıcağız bir an önce başlıyalım diyen yönetimleri ...sabırsızlığı planları var ama diyorum detay çözümleri bunlar en fazla 10 günde bir ayda çözümlenen şeyler ki zaten üzerinde kaba inşaat başladığında beri birçok detay üzerinde çalışılıyor..
kordinasyon işi bunlar planlama işleri ve ülkemizde bu işler malesef yavaş ilerliyor...kırımız ışıkta gecip 3 saniye kar ettiği için sevinen insanlarız bizler kuralların uygulanmaması ile gurur duyan insanlarız(bana bişi yapamazlar bize bişi diyemezler mantığı)dünya ilmine ve bilimine katkımız ortada ülke olarak toplum  olarak kanserli tarafımız bence bizler yazılıya bile son gece çalışan insanlarız bu gerçekleri göz ardı etmeyelim :)

@bjk_mabet abi haklısın yani s.mavisini görene kadar ders çalışıp 2 saat uyuyup üniversite bitiriyoruz :) ama ne bileyim abi milyonların beklentisi olan bu kadar göz önünde olan bir stadın tüm detaylarının en baştan belirlenmesini beklemekte kendimce normal geliyor bana bir şekilde halledilecektir hiç şüphem yok fakat bu sistemin içinden gelen birisi olarak bu sistemin bu son ana bırakmacılığa karşıyım günü kurtararak işler yapmaktansa planlı programlı organize bir toplum olabilsek keşke. kasım veya ekim sonuna yetişir demem de sitem değildi inşaatı yakından takip eden birisi olarak bu seviyeye gelmemizi mucize olarak görüyorum hatta maddi olanaklar imkan verseydi daha ilerde de olabilirdi gerekirse ocak 2016 da açılsın ama herşeyi stabil çalışan tastamam faal bir şekilde açılsın. @ahmet türker ahmet abi ben ön görümü paylaştım sadece temennim tabi ağustosa yetişmesi ama dört dörtlük herşeyi tastamam halde ağustosa yetişeceğini sanmıyorum abi inşallah senin dediğin olur tabi :)
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı ahmet türker

bu yüzden dünya inşaat sektöründe hatrı sayılır firmalarımız ve mühendislerimiz var kesinlikle sana katılıyorum çözümlerde buluyoruz gayet güzel mühendisliki olarak ama çözüm bulmaktan yana sıkıntımız yok zaten:)
bjk_mabet kardeşim daha önce de sormuştum arkadaşların kafası rahat etsin diye bir daha soruyorum .stad ağustosa yetişir mi .ban daha önce verdiğin cevabı ben biliyorum zaten. :)

Çevrimdışı Efe

bjk_mabet kardeşim daha önce de sormuştum arkadaşların kafası rahat etsin diye bir daha soruyorum .stad ağustosa yetişir mi .ban daha önce verdiğin cevabı ben biliyorum zaten. :)

yetişmesin abi :icool:  böyle dersek yetişir bence :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

evet yeni sezonda oyniyacağız ilk maçı...

Çevrimdışı Balasagun

1 aylık prekast ilerlemesine bakacak olursak önümüzdeki 2 ay muhtemelen kanser olacağız prekast yüzünden.

Çevrimdışı ahmet türker

@bjk_mabet abi haklısın yani s.mavisini görene kadar ders çalışıp 2 saat uyuyup üniversite bitiriyoruz :) ama ne bileyim abi milyonların beklentisi olan bu kadar göz önünde olan bir stadın tüm detaylarının en baştan belirlenmesini beklemekte kendimce normal geliyor bana bir şekilde halledilecektir hiç şüphem yok fakat bu sistemin içinden gelen birisi olarak bu sistemin bu son ana bırakmacılığa karşıyım günü kurtararak işler yapmaktansa planlı programlı organize bir toplum olabilsek keşke. kasım veya ekim sonuna yetişir demem de sitem değildi inşaatı yakından takip eden birisi olarak bu seviyeye gelmemizi mucize olarak görüyorum hatta maddi olanaklar imkan verseydi daha ilerde de olabilirdi gerekirse ocak 2016 da açılsın ama herşeyi stabil çalışan tastamam faal bir şekilde açılsın. @ahmet türker ahmet abi ben ön görümü paylaştım sadece temennim tabi ağustosa yetişmesi ama dört dörtlük herşeyi tastamam halde ağustosa yetişeceğini sanmıyorum abi inşallah senin dediğin olur tabi :)
bunun cevabını mabet kardeşim daha önce vermişti zaten .şimdiye kadar en ufak yanlış bir bilgi verdiğine şahit olmadım .verdiği cevap ,ağustos ayında maç oynanacak hale gelir fakat bazı işlerin bitmesi stadın yapımına başlanmasından itibaren 36 ay demişti .

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

evet yeni sezonda oyniyacağız ilk maçı...
"Senden başka hiç bir aşk heyecanlandırmıyor beni!"  :sevinc  :halay: :sevinc :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türker

yetişmesin abi :icool:  böyle dersek yetişir bence :evillol:
:lol:  :lol: tersi mi olur diyorsun.

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Çevrimiçi Necmi

Bütçe ve projenin yapımı planlaması farklı şeyler hocam sen planını programını projeni yaparsın işleyişe koyarsın bütçeden kaynaklı sıkıntılar durmalar aksamalar yaşanılabilir yani harfiyattan itibaren 2 sene oldu neredeyse çatının nasıl olacağı detayları belirlenmemiş en başta belirlenmesi gerekilen şey şimdi yumurta dayandı olayı ile belirlenilmeye çalışılıyor.
ama eğer paran olsaydı inşaat başlamadan firmayla anlaşırdın projelerde bedava yapılmıyor. anlaşmadığın firmada sana proje çizmez hiç paran yokken yüz küsur milyon dolarlık bir inşaatın yapımına girişiyorsun ve genede mükemmel bir şekilde aksatmadan yürütüyorsun bütçeyle planlama farklı şeyler değil paran varsa planlama yaparsın paran yoksa neyin planlamasını yapacaksın ne sanıyorsunuz planlamayı plan yaptın şu tarihte çatı işine başlanacak şu tarihtede bitecek firmanın önüne koydun planı ne güzel değilmi firma buna uyar ama derki bu planı hayata geçirmek için bana şu şu tarihlerde bu paraları vereceksin peki gecikme yaşadın ne olacak ben söyliyeyim  belirtilen tarihlarde ödemeyi yapacaksın şirket çünkü verdiğin plana göre üretimi yapmış sonra bir bakarsın çatı ortada yok ve sen parasını ödemişsin

Çevrimdışı Sedat_BJK

:lol:  :lol: tersi mi olur diyorsun.
bizdeki bu şansla bi bunun tersi olmaz.. yine da temkinli dualar edelim. :boom:

Çevrimdışı ahmet türker