Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6370941 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abu Ali Imran

:evillol: :evillol: sanırım bazı arkadaşlar beleştepeye göz dikti :bandit:

Abi oraninda bakis acisi hic fena degil yani :D :kop: :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı keremfrat1

ön taraftaki paneller çim güneş alsın diye şeffaf olucak arka kısım mat beyaz olucak...
abicim @bjk_mabet  bugun iz insaata ait oksijen tupleri vardi neydi onlar :)

evet bu  çatı gibi yarın iz inşaat ile toplantı var daha fazla detay çıkartmaya çalışıçağım..
Detay çıkarmaya mı çalışcan abi :alala: :alala: :alala:
Sen İşin En ince ayrıntısına kadar ogrenmeden Staddan dışarıya çıkartmassın onları @bjk_mabet abi :bandit: :icool:

Çevrimdışı ahmet türker

Abi estetik acisindan.. kizmayin  :by2:

:kop: :kop:
tam tersine seni sakinleştirmeye çalışıyorum kardeşim. :D

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Bakin konuyu actim.. @bjk_mabet ten biraz daha bilgi kopardik :sevinc

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Estetik ve görünüş açısından mükemmel olucak bundandır bu telaşımız  :D :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cagdas44

Olimpiyat stadina dogu ile batin tribun aralarindaki alanlara kat cik kapasiteyi arttir. Boylece ruzgarida onlersin. Birde Catıyı kapadin mi. Metroyu getirdin. Oraya gelecek daha cok toplu tasima planlamasi var. İkitelli - Bakirkoy-İDO  /  Kabatas - Mecidiyekoy - Mahmutbey metrolari ile. Ulasimida rahatlatirsin. Evet Oraya ilk basta yapmak hataydi. Ama yıkmak milli serveti yikmak demek.  Onemli olan kullanilir hale getirmek.

@ZEKI hocam bizde farklı spor dalları gelişmedikçe Atatürk Olimpiyat Stadı gelişemez hoş gelişse bile rüzgar gibi çevresel etmenlere önlem alınmazsa yine aynı sorunlar yaşanacak, öncelikle bölgeye iyi bir rüzgar analizi ve buna uygun yapısal değişiklikler yapılması ve mümkünse futbol müsabakalarına müsaade edilmemesi lazım illa müsaade edilecekse de portatif tribünler ile en azından kale arkalarının daha yakın bir hale getirilmesi lazım

Çevrimdışı bjk_mabet

abicim @bjk_mabet  bugun iz insaata ait oksijen tupleri vardi neydi onlar :)
@keremfrat1 bugün biraz karışık bir gündü fark ettiysen şantiyede hep bi koşuşturma var mı:)çatı ankrajlarında kullanılıyor bir kısmıda eski açık localarının metal aksamlarında lazım oluyor sonuçta metal işi yapıyorlar...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Sponsor Bağlantı Reklamlarında Gs reklamı çıkıyor :alala: :alala: @Necmi abi

Çevrimdışı ahmet türker

:evillol: :evillol: sanırım bazı arkadaşlar beleştepeye göz dikti :bandit:
başkan beleştepeye büyük reklam panoları koyacakmış. :kop:  :kop: .

Çevrimdışı bjk_mabet

Detay çıkarmaya mı çalışcan abi :alala: :alala: :alala:
Sen İşin En ince ayrıntısına kadar ogrenmeden Staddan dışarıya çıkartmassın onları @bjk_mabet abi :bandit: :icool:
bu detay bilmiyorum demek değil bildiğim detayın ne kadarını şantiye dışına çıkarabilirim demek :biggrinking:

Bakin konuyu actim.. @bjk_mabet ten biraz daha bilgi kopardik :sevinc
@bjk_mabet bu Bilgiyi 1 Ay oncede vermişti zaten abi ,Sen kaçırmışsın orayı :tabe:

Çevrimdışı Abu Ali Imran

tam tersine seni sakinleştirmeye çalışıyorum kardeşim. :D

Ahmet abi ben gayet sakinim biraz takiliyorum sizlere..

Gecen sene Eylul'de ordaydim... ilk defa insaati gordugumde kalbim yerinden cikacakmis gibi oldu.. ondan stadimizin en iyisi olmasini istiyorum..   :sevinc

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 bugün biraz karışık bir gündü fark ettiysen şantiyede hep bi koşuşturma var mı:)çatı ankrajlarında kullanılıyor bir kısmıda eski açık localarının metal aksamlarında lazım oluyor sonuçta metal işi yapıyorlar...
fark etmezmiyim abi @bjk_mabet bi ara hizli hizli gidiyodun yetisemedim sana :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Olabilir yapacak bir durum değil reklamlardır evde tv karsında reklam seciyor musun  :ok:

Çevrimdışı Abu Ali Imran

@bjk_mabet bu Bilgiyi 1 Ay oncede vermişti zaten abi ,Sen kaçırmışsın orayı :tabe:

:kop: tuh.. bende yeni birseymis gibi sevindim.. :halay:  neyse ben ogrenmis oldum... :money:

Çevrimdışı ahmet türker

Estetik ve görünüş açısından mükemmel olucak bundandır bu telaşımız  :D :kop:
boş ver kardeşim helikoptere binmiyeceğiz nasılsa . :lol:  :lol:

bu detay bilmiyorum demek değil bildiğim detayın ne kadarını şantiye dışına çıkarabilirim demek :biggrinking:
Heh bende tam bunu diyecektim şimdi abi , Bu detay ve bilgilerin ne kadarı bize yansır diyecektim :tabe: :icool:

Çevrimdışı bjk_mabet

Heh bende tam bunu diyecektim şimdi abi , Bu detay ve bilgilerin ne kadarı bize yansır diyecektim :tabe: :icool:
:bandit:

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Niye bu kadar gizli sakli abi bu konu..  baskalari projemizi calmasin diyemi gizleniyor? :bandit:

Çevrimdışı cagdas44

Sponsor bağlantılar Google amca reklamı dolayısıyla yaptığın aramalara, girdiğin sayfalara göre kişiye özel çıkıyor. Sen hangi sayfalarda geziyorsun öyle  :bandit:

Çevrimdışı BlackEagle1989

maketi ilk gordugumde dublindeki Aviva Stadium aklima gelmesdi seffaf cati.. 1. resim

Ama buyuk ihtimal berlin olimpiyat stadi gibi olucak.. 2. resim

Sponsor bağlantılar Google amca reklamı dolayısıyla yaptığın aramalara, girdiğin sayfalara göre kişiye özel çıkıyor. Sen hangi sayfalarda geziyorsun öyle  :bandit:
Hoaydaaaaa
Sitenin en altında çıkıyor , Yorumları okurken gordum bianda dikkatimi çektide bi sorayım dedim :iscrewy:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

boş ver kardeşim helikoptere binmiyeceğiz nasılsa . :lol:  :lol:
Abi tamamdaa  :evillol: :evillol:
Stat zaten aşağıda bayaa o yüzden göz önünde olucak çatı  :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."