Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6370951 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi bilmiyorum hic gittinmi oraya. Gidenler bilir. Efe kardesimde bilir. Insan orayi gorunce ne samin sekeri ne arabin yuzu diyor. Varsin olimpiyati vermesinler yeterki o stadi baska turlu degerlendirsinler
biliyorum kardeşim .ama biz nasıl yönetiliyoruz anla . şehirin içine stad yaptırma istemiyorlar trafikten .dışına yapıyorlar ulaşımı halledemiyorlar ,tepeye yapıyorlar rüzgardan durulmuyor. :lol:   :lol:

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı ZEKI

Olimpiyat stadina dogu ile batin tribun aralarindaki alanlara kat cik kapasiteyi arttir. Boylece ruzgarida onlersin. Birde Catıyı kapadin mi. Metroyu getirdin. Oraya gelecek daha cok toplu tasima planlamasi var. İkitelli - Bakirkoy-İDO  /  Kabatas - Mecidiyekoy - Mahmutbey metrolari ile. Ulasimida rahatlatirsin. Evet Oraya ilk basta yapmak hataydi. Ama yıkmak milli serveti yikmak demek.  Onemli olan kullanilir hale getirmek.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

biz de birilerini ıslıklarız ,ıslıkla oluyorsa değerli kardeşim. :ok:  :ok:
Islığı geçtim de abi, sanmıyorum bizim taraftarın, üzerinde ay yıldızlı forma varken adamın suratına karşı topluca ana avrat küfrediceğini  :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Son Testere Kiriş

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi , stat , otopark ve  prekast içinde  :D
ama bize lazım olanı sayıyoruz kardeşim. :tabe:  :tabe:

Çevrimdışı sallapati

Mabet yurtdışına mı gidiyor ben takip edemedim dün

Çevrimdışı Efe

abi hesaplayamadim :alala: :iscrewy:

hesap yapma şaşırırsın sen sadece foto çek mabet kovalamasın :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

olimpiyat stadi bence tamamen yikilmali :) :)
dogru diyo. Bide bizim icin ugursuz bir stat. Yillarca ibb yi yenemddik orda. Bu senede ligda galibiyetimiz yok. Yikin ... koyayim gitsin

Çevrimdışı sallapati

hatırlayan var mı anket açılmıştı numaralı mı önce biter yeni açık mı diye..

numaralı kazanmış görünüyor

Çevrimdışı ahmet türker

Islığı geçtim de abi, sanmıyorum bizim taraftarın, üzerinde ay yıldızlı forma varken adamın suratına karşı topluca ana avrat küfrediceğini  :alala:
ben asla küfürden bahsetmedim ,küfüre son derece karşıyım değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı Efe

hatırlayan var mı anket açılmıştı numaralı mı önce biter yeni açık mı diye..

numaralı kazanmış görünüyor

eski açıkta önce bitecek böyle giderse  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

dogru diyo. Bide bizim icin ugursuz bir stat. Yillarca ibb yi yenemddik orda. Bu senede ligda galibiyetimiz yok. Yikin ... koyayim gitsin
Ben sanmıyorum o stadı yıkacaklarını abi ya.. Bunu yaptıranlar tükürdüklerini yalamazlar bence
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türken

Olimpiyat stadina dogu ile batin tribun aralarindaki alanlara kat cik kapasiteyi attir. Boylece ruzgarida onlersin. Birde Catıyı kapadin mi. Metroyu getirdin. Oraya gelecek daha cok toplu tasima planlamasi var. İkitelli - Bakirkoy-İDO  /  Kabatas - Mecidiyekoy - Mahmutbey metrolari ile. Ulasimida rahatlatirsin. Evet Oraya ilk basta yapmak hataydi. Ama yıkmak milli serveti yikmak demek.  Onemli olan kullanilir hale getirmek.
zeki abi yarama basma :) bende degerlendirelim hastane yapalim univerdite yapalim diyorum oraya yapacagimiz yenileme masrafina. Hic olmazsa atil olmaz.

Çevrimdışı keremfrat1

hesap yapma şaşırırsın sen sadece foto çek mabet kovalamasın :evillol:
hesap benim isimde stadda isimide unutuyorum bazen :) oyle tribunlerr bakinca daliip gidiyorum :) hep oluyo bugunde oldu :)

Çevrimdışı sallapati

eski açıkta önce bitecek böyle giderse  :D

Efe Numaralıda 14 tane testerenin hepsi bitti mi? kaç tane giriş kapısı kaldı?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 23:32:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Efe ocak da bitti sayılır ne zaman bitircen kabayı  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmet türker

Mabet yurtdışına mı gidiyor ben takip edemedim dün
bir açıklama yapmadı ,en azından ben bilmiyorum.

Çevrimdışı keremfrat1

@Efe mabet abi niye kovalasinki beni ps4 e cagirdim hala da teklifim gecerli :) @bjk_mabet

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ben asla küfürden bahsetmedim ,küfüre son derece karşıyım değerli kardeşim. :)
Hani diğer statlarda oluyoya abi bunlar :) O yüzden bizim taraftar onlar kadar yapmaz diye düşünüyorum :) Dolayısıyla o iki stattan önce Vodafone Arenayı tercih ediceklerdir :) Ama Allah'tan diğer statlarda bitiyo da seçenek fazla :)

Çevrimdışı MERTG

biliyorum kardeşim .ama biz nasıl yönetiliyoruz anla . şehirin içine stad yaptırma istemiyorlar trafikten .dışına yapıyorlar ulaşımı halledemiyorlar ,tepeye yapıyorlar rüzgardan durulmuyor. :lol:   :lol:

Çukura yapsan bu sefer sel basar  :s20: . Dere yanına yaparsın bu sefer derenin debisi artınca stadın drenajı oraya bağlı olduğu için geri teper saha göle döner ( bknz. papazın çayırı)
Bir gün değil her gün Beşiktaş!

Çevrimdışı Efe

hesap benim isimde stadda isimide unutuyorum bazen :) oyle tribunlerr bakinca daliip gidiyorum :) hep oluyo bugunde oldu :)

benim ismim ne ? @keremfrat1  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Hani diğer statlarda oluyoya abi bunlar :) O yüzden bizim taraftar onlar kadar yapmaz diye düşünüyorum :) Dolayısıyla o iki stattan önce Vodafone Arenayı tercih ediceklerdir :) Ama Allah'tan diğer statlarda bitiyo da seçenek fazla :)
  :ok:  :ok:

Çevrimdışı Efe

Çukura yapsan bu sefer sel basar  :s20: . Dere yanına yaparsın bu sefer derenin debisi artınca stadın drenajı oraya bağlı olduğu için geri teper saha göle döner ( bknz. papazın çayırı)

en iyisi istanbulda milli maç oynatmamak gelsin bursada oynasınlar rahat rahat sonrada helitaksiyle gönderirim ben onları gemlik körfezinden istanbula :D
Şampiyon Beşiktaş JK