Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6371531 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Hoşgeldin kardeşim bende daha yeni kayıt oldum forumun üye sayısı gittikçe artıyor
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dropoon

üst katları tamamiyle yıkıp sadece alt katı bırakacaksın zemini kazıp tribünleri mümkün olduğunca sahaya yaklaştıracaksın tüm stadın üstünü yumurtanın yarısı şeklinde kapatacaksın şeffaf olarak süper bi görüntüyle bu stadı kurtarırsın ama bunu düşünmeyi bırak daha sahaya bakım yapmıyorlar saha rezaletti yine yazık günah :bandit:

aha işte efe böyle anlatamadım ben ama anlatmak ıstedıgım buydu :)

Çevrimdışı ahmet türken

üst katları tamamiyle yıkıp sadece alt katı bırakacaksın zemini kazıp tribünleri mümkün olduğunca sahaya yaklaştıracaksın tüm stadın üstünü yumurtanın yarısı şeklinde kapatacaksın şeffaf olarak süper bi görüntüyle bu stadı kurtarırsın ama bunu düşünmeyi bırak daha sahaya bakım yapmıyorlar saha rezaletti yine yazık günah :bandit:
oraya o kadar masraf yapilmaz yazik gunah. Yik gitsin. Sat araziyi gitsin. O stadin tolga ze gininde dedigi gibi tek guzel tarafi ismi birde benim evime olan yakinligi

Çevrimdışı ahmet türker

Hoşgeldin kardeşim bende daha yeni kayıt oldum forumun üye sayısı gittikçe artıyor
nick in orijinal ama zor okunuyor. :lol:  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Arkadaslar merhaba. Ben de dayanamayip araniza katildim. Bana ilk forum uyeligimi aldiran samimiyetinize hayran kaldim. Aile gibi olmussunuz masallah :claps:
:hosgeldin iz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmet türken

Bugun uye olan tum arkadaslar hosgeldiniz. Fakat nasil bir nick cilginligidir anlamadim :lol:

Çevrimdışı Mehmet92

Numaralı için tam 7 ayda bitti diyebilir miyiz?

Çevrimdışı Efe

oraya o kadar masraf yapilmaz yazik gunah. Yik gitsin. Sat araziyi gitsin. O stadin tolga ze gininde dedigi gibi tek guzel tarafi ismi birde benim evime olan yakinligi

abi o stad yıkılmaz orda kalacak en azından işlev kazandırılsın herkes stad uzak diye değil her yeri açık soğuk olduğu için gitmek istemiyor yoksa çevresinde acayip bi yerleşim var allianz arena orda olsaydı her maç 70 bin kişi full çekerdi insanlar stadın yapısını ve soğukluğunu sevmiyor yeni yapacağın stada çok daha fazla para harcarsın ben değerlendirilmesinden yanayım yoksa 150 milyon tl çöp olarak yıllarca duracak orda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olimpiyat stadı için bir yenileme projesi var zaten eğer 2020 yi alsaydık bu şekilde olacaktı :bandit: Ama Geç de değil bu şekilde olursa bu stadın kurtuluşu olur , Mevcut Çatı tamamen kaldırılıp yerine butun tribünlerin üzeri ortulecek şekilde Çatı yapılacak , Proje bu :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı ahmet türker

abi o stad yıkılmaz orda kalacak en azından işlev kazandırılsın herkes stad uzak diye değil her yeri açık soğuk olduğu için gitmek istemiyor yoksa çevresinde acayip bi yerleşim var allianz arena orda olsaydı her maç 70 bin kişi full çekerdi insanlar stadın yapısını ve soğukluğunu sevmiyor yeni yapacağın stada çok daha fazla para harcarsın ben değerlendirilmesinden yanayım yoksa 150 milyon tl çöp olarak yıllarca duracak orda :)
aynı fikirdeyim. :ok:  :ok:

Çevrimdışı dropoon

aynen 10 sene sonra stad ihtiyacı için bile olsa orası yenilenmeli. ancak üst katları yıkıp zemını ındırıp yenı yapılacak ilk kat trıbunlerınden sonra ikinci katın arkaya dogru yarısından saha gozukmez bence

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türken

yok efe bende k yerlesim yerinde oturuyorum. Dogru orada basaksehir ve atakent var. Fakat seyirci potansjyeli olnayan bir yerlesim yeri. Tekrar yikip masraf yapacaksin. Senede 1 2 mac yapacan degmez. O araziyi ihalede satisa cikar maliyetinin cok cok ustune satarsin. Agaoglu gibi firmslar agzi acik bekliyor. Yada yeniden stad yapacagina o araziyi hastane yada kampus yap tum sene boyunca kullan. Atil olmasin

Çevrimdışı MERTG

Olimpiyat stadı için bir yenileme projesi var zaten eğer 2020 yi alsaydık bu şekilde olacaktı :bandit: Ama Geç de değil bu şekilde olursa bu stadın kurtuluşu olur , Mevcut Çatı tamamen kaldırılıp yerine butun tribünlerin üzeri ortulecek şekilde Çatı yapılacak , Proje bu :bandit:

Görseli hazırlayan kişi Bahçeşehire Ctrl+ x yapıp Altınşehirin üstüne gelip Ctrl + v yapmış :) @Yunus Emre Dökmeci
Bir gün değil her gün Beşiktaş!

Çevrimdışı dropoon

hali hazırdakı ilk katların yataylığına baksana zemin kaç metre aşağı inse gözükürmü o saha

Çevrimdışı ahmet türker

yok efe bende k yerlesim yerinde oturuyorum. Dogru orada basaksehir ve atakent var. Fakat seyirci potansjyeli olnayan bir yerlesim yeri. Tekrar yikip masraf yapacaksin. Senede 1 2 mac yapacan degmez. O araziyi ihalede satisa cikar maliyetinin cok cok ustune satarsin. Agaoglu gibi firmslar agzi acik bekliyor. Yada yeniden stad yapacagina o araziyi hastane yada kampus yap tum sene boyunca kullan. Atil olmasin
bu gün çıkan habere göre vembley gibi milli takım stadı yapılacakmış.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Görseli hazırlayan kişi Bahçeşehire Ctrl+ x yapıp Altınşehirin üstüne gelip Ctrl + v yapmış :) @Yunus Emre Dökmeci
Yok bu Görsel orijinal , Bizzat devletin hazırladığı bir proje :bandit: Hatta 2020 olimpiyatları tanıtım videosu da Olimpiyat stadı aynen bu şekilde gosterildi :iscrewy: @MERTG
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı aviator

Günde kaç prekast takılıyor? 2 ayda biter mi?

Çevrimdışı buratti

Ya her yer futbol stadi. Birakalim atletizm icin kullanilsin. Futboldan baska spor dallari da var. En uygun ve ucuz cozum o olur. Vodafone bittikten sonra BJK 50 senede 3 mac oynamaz orda. Senede iki tane milli mac yapilacak diye o kadar masraf yazik gunah. Gitsinler okul hastane falan yapsinlar o paraya.

Milli maclar Vodafone'da oynanir zaten.

Çevrimdışı Efe

içeriye beton verilecek galiba hareketlilik var eski açıkta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Ya her yer futbol stadi. Birakalim atletizm icin kullanilsin. Futboldan baska spor dallari da var. En uygun ve ucuz cozum o olur. Vodafone bittikten sonra BJK 50 senede 3 mac oynamaz orda. Senede iki tane milli mac yapilacak diye o kadar masraf yazik gunah. Gitsinler okul hastane falan yapsinlar o paraya.

Milli maclar Vodafone'da oynanir zaten.
aman aman ,milli maçlar bizim stadda oynanmasın, gözümüzün içi gibi bakıyoruz bize çelme takanlar için mi yaptık ,mümkünse uzak olsunlar ,gitsinler toki arena da oynasınlar ,orasını hepimizin paraları ile yaptılar zaten.

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı ahmet türken

bu gün çıkan habere göre vembley gibi milli takım stadı yapılacakmış.
abi Allah akil fikir versin derim. 1998 yilindan beri ikitellideyim.simdide atakentteyim. Stadin etrafi organize sanayi bolgesi. Trafik felc. O statta birak 76000 kisiyi 40000 kisi olan maclarda bile otoyola 1.5 satte cikarsin. Stadi yenilemekle olmaz. Ek yollarda yapman lazim. Ciddi bir olu yatirim. Wembley nere olimpiyat nere. 2020 yi alsinkarda gelsinler hangi ststta oynamak istiyorlarsa oynasinlar.illa milli takim stadi istiyorsan o araziyi sat geliriyle dolgu yapilan kazlicesmede yap stadi.