Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6372059 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Yarin Şu yeni acikta kalan testerin hepsinin kaliplarini yatirsalar sutunlar hazir testereleri bekliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Büfe sayısı da fazla olmalı, bir çok maçta kuyruk oluyor.

Çevrimdışı Efe

Uyeler fazlalaştı yeni gelen tüm üyelerimize  :hosgeldin iz diyelim tum basliklarda aktif gorus bildirmenizi dilerim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı buratti

bufelerde bardak mercimek corbasi da olsun lutfen :)

saka bi yana kotu senaryoya gore inonu avrupa kupalarindaki on elemelere ya da gruplara yetismezse yine olimpiyat stadi ismini verecegiz galiba uefaya. inonu acilinca stadi degistirebiliyor muyuz avrupa maclari icin? Yoksa olimpiyatta oynamaya devam mi edecegiz avrupa maclarini?

Çevrimdışı mehmetthedum

2 stad ismi veriliyor sanırım. Asil ve yedek....
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

ysariusta

• Ziyaretçi

saka bi yana kotu senaryoya gore inonu avrupa kupalarindaki on elemelere ya da gruplara yetismezse yine olimpiyat stadi ismini verecegiz galiba uefaya. inonu acilinca stadi degistirebiliyor muyuz avrupa maclari icin? Yoksa olimpiyatta oynamaya devam mi edecegiz avrupa maclarini?
Etme böyle; ŞL ye direk gidecez, Ağustosta da statta maçımızı izleyecez, eylül gelince de ŞL maçları başlayacak. Ayrıca hani olurda belediye semte girişi yasaklarsa hani yedek stat Roma Olimpiyat olsun illa olimpiyat olacaksa. Bi daha gidemem ben oraya.
Yıksak mı acaba. Şahane havaalanı olur orda.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 21:19:28
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...

1'den fazla stat ismi verebiliyoruz UEFA'ya
Vodafone Arena'yı bu sene için bile bildirmiştik  :ebebe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Factatum

Aynen.

Ayrıca hijyenik olsun. Stadımız akıllı, yiyeceklerimiz hijyenik.

Çevrimdışı Kutay

arkadaşlar bir şey sorucaktım daha önce mutlaka sorulmuştur tabi ama daha yeni kayıt olduğum için göremedim bizim stad bitince şu anda mevcut statlardan hangisine benzeyecek ben juventusun stadına benzemesini çok istiyorum çok beğeniyorum juventus stadını  . bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı buratti

dogru, iki stad ismi veriyoruz. tesekkurler.

Çevrimdışı buratti

Etme böyle; ŞL ye direk gidecez, Ağustosta da statta maçımızı izleyecez, eylül gelince de ŞL maçları başlayacak. Ayrıca hani olurda belediye semte girişi yasaklarsa hani yedek stat Roma Olimpiyat olsun illa olimpiyat olacaksa. Bi daha gidemem ben oraya.
Yıksak mı acaba. Şahane havaalanı olur orda.

soyle bi haber vardi bugun: http://www.milliyet.com.tr/olimpiyat-stadi-icin-yeni-proje----2005855-skorerhaber/

nasil yapacaklar bilmiyorum. sacma sapan bisey olacak gibi.

Bence adi ustunde olimpiyat stadi. ruzgar panelleri yapilip sadece amator branslara birakilsin orasi.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 21:29:11 buratti ]

Çevrimdışı ahmet türker

arkadaşlar bir şey sorucaktım daha önce mutlaka sorulmuştur tabi ama daha yeni kayıt olduğum için göremedim bizim stad bitince şu anda mevcut statlardan hangisine benzeyecek ben juventusun stadına benzemesini çok istiyorum çok beğeniyorum juventus stadını  . bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.
yeni açıkta da loca katı olsaydı san mames ve cornella el prat a çok benziyor. :ok:

Yarin Şu yeni acikta kalan testerin hepsinin kaliplarini yatirsalar sutunlar hazir testereleri bekliyor

Aynen ayrıca yatırılan testerelerin demir işleride bitmiş iki tanesi kalıplama beklıyor... Yarın en gec ctesi diğer 2 testere yatırılırsa süper olur..

Hafataya artık üst sütün birleşimlerini bekleriz.. İyi çalışılırsa 9 şubatta hazır olur gibi

ysariusta

• Ziyaretçi

bu gece tatlı tariflerimi yapacaksın. :lol:  :lol:
Mevsimi değil ama mevsimi gelince yaparsınız;
küçük boy şeftali alıp soyuyorsunuz, 2 ye kesip çekirdeğini alıyorsunuz. Biraz tereyağı alıp tavaya atıyorsunuz. Sonra şeftalinin her iki tarafını kızartıyorsunuz. Kızartırken ince kıyılmış nane atın. Tabağa alıp çukur kısmını yukarıya getirin. İçine büyükçe bir top ceviz aromalı dondurma. tabağı limon kabuğu rendesi ve nane ile süsleyebilirsiniz.

Abi illa bir tarif yapacaktık buna denk geldi. Saklarsan yazın yaparsın.....  :kop: :kop: :kop: :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

Aynen ayrıca yatırılan testerelerin demir işleride bitmiş iki tanesi kalıplama beklıyor... Yarın en gec ctesi diğer 2 testere yatırılırsa süper olur..

Hafataya artık üst sütün birleşimlerini bekleriz.. İyi çalışılırsa 9 şubatta hazır olur gibi
9 u olabilir mi tam emin değilim. Ama o haftanın içinde bitecek gibi duruyor artık. Sahi ya son demir son çimento kamyonu geliyor......onları sayacaz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türker

Mevsimi değil ama mevsimi gelince yaparsınız;
küçük boy şeftali alıp soyuyorsunuz, 2 ye kesip çekirdeğini alıyorsunuz. Biraz tereyağı alıp tavaya atıyorsunuz. Sonra şeftalinin her iki tarafını kızartıyorsunuz. Kızartırken ince kıyılmış nane atın. Tabağa alıp çukur kısmını yukarıya getirin. İçine büyükçe bir top ceviz aromalı dondurma. tabağı limon kabuğu rendesi ve nane ile süsleyebilirsiniz.

Abi illa bir tarif yapacaktık buna denk geldi. Saklarsan yazın yaparsın.....  :kop: :kop: :kop: :kop:
:kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı Gökhan Almar

Arkadaslar merhaba. Ben de dayanamayip araniza katildim. Bana ilk forum uyeligimi aldiran samimiyetinize hayran kaldim. Aile gibi olmussunuz masallah :claps:

Çevrimdışı dropoon

soyle bi haber vardi bugun: http://www.milliyet.com.tr/olimpiyat-stadi-icin-yeni-proje----2005855-skorerhaber/

nasil yapacaklar bilmiyorum. sacma sapan bisey olacak gibi.

Bence adi ustunde olimpiyat stadi. ruzgar panelleri yapilip sadece amator branslara birakilsin orasi.

zemini stada yatay yapmayı dusunmuş f.terim ben ızledım ntvsporda. stadı ıkıye bolmek falan tamamen saçmalık. o stadın tek kurtuluşu var bence mımarı acıdan mumkun olursa üst kat trıbunler traşlanıp zemın baya bı kazılıp koşu pistinin olduğu yere tribün yapmak. bide germe çatı.

Çevrimdışı Efe

Arkadaslar merhaba. Ben de dayanamayip araniza katildim. Bana ilk forum uyeligimi aldiran samimiyetinize hayran kaldim. Aile gibi olmussunuz masallah :claps:
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin kardeşim.

Çevrimdışı ahmet türken

:hosgeldin

Çevrimdışı ahmet türken

zemini stada yatay yapmayı dusunmuş f.terim ben ızledım ntvsporda. stadı ıkıye bolmek falan tamamen saçmalık. o stadın tek kurtuluşu var bence mımarı acıdan mumkun olursa üst kat trıbunler traşlanıp zemın baya bı kazılıp koşu pistinin olduğu yere tribün yapmak. bide germe çatı.
o stada degil ikiye bolmek onikiye bolsen bile nafile. O statta sadece bir degisiklik yapilabilir o da yikip yoketmek.

Çevrimdışı Kutay

Hoşgeldin kardeşim bende daha yeni kayıt oldum forumun üye sayısı gittikçe artıyor
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Efe

üst katları tamamiyle yıkıp sadece alt katı bırakacaksın zemini kazıp tribünleri mümkün olduğunca sahaya yaklaştıracaksın tüm stadın üstünü yumurtanın yarısı şeklinde kapatacaksın şeffaf olarak süper bi görüntüyle bu stadı kurtarırsın ama bunu düşünmeyi bırak daha sahaya bakım yapmıyorlar saha rezaletti yine yazık günah :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK