Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6372597 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Merhaba arkadaşlar bir süredir forumu takip ediyorum.
üye olmak şimdiye kısmet oldu..Sayenizde stad ile ilgili birçok bilgi edindim..
Hepinize teşekkürler..
:hosgeldin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Hosgeldin diyen arkadaslara Teşekkürler. Hosbuldum. "Sen gelme Ulan" diyenlere de ask olsun.  Neyini gördünüz. Kazma vurulacak dedim vuruldu.

Ah bir de süper starim Tabata şu statta oynayabilseydi
abi sen nickini değiştir ya. valla bak. hiçbir şeye takılmam ama bu adamın bize yaptığını ali şen aziz yıldırım yapmadı. değiştirmezsende canın sağ olsun ama değiştir be...  :hosgeldin

Çevrimdışı Batu K.çetin

:)

bu güzel fotorafların için teşekkür ediyoruz yeni inşaat elemanları olarak....

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çok önemli bişey sorucam. Vikipedi'de Vodafone Arena sayfasına girdiğimizde "Sahibi: Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü" yazıyor, neden???  :alala: :alala: :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Caner

abi sen nickini değiştir ya. valla bak. hiçbir şeye takılmam ama bu adamın bize yaptığını ali şen aziz yıldırım yapmadı. değiştirmezsende canın sağ olsun ama değiştir be...  :hosgeldin

Bence değiştirmesin ya, tamam adamın adını görünce refleks olarak küfrediyoruz ama bence nicki alan arkadaş mizah yeteneğiyle farklılık katabilir gibi duruyor foruma :)

Çevrimdışı Caner

Çok önemli bişey sorucam. Vikipedi'de Vodafone Arena sayfasına girdiğimizde "Sahibi: Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü" yazıyor, neden???  :alala: :alala: :alala:

Türkiye'de her stat gençlik ve spor genel müdürlüğüne bağlıdır. Tapusu bizde değil ne yazık ki :) Gelecekte bu yönde bir çalışma olur mu tapuyla ilgili bilemiyorum ama yönetmelik gereği olsa sonuçta faaliyetlerine bu müdürlük altında devam ediyor her stadyum. Ondan belirli bir süreliğine (40-50) kiralanıyor.

Çevrimdışı keremfrat1

bu güzel fotorafların için teşekkür ediyoruz yeni inşaat elemanları olarak....
bende rica edıyorum :)

Çevrimdışı Ozan E.

Çevrimdışı Serkan7738

bu forumda bugün çok garip şeyler olmuş  :alala: :alala:

Çevrimdışı İki Direk Arası

Kâh Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi,Kâh İnerim Yeryüzüne Seyreder Alem Beni.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Türkiye'de her stat gençlik ve spor genel müdürlüğüne bağlıdır. Tapusu bizde değil ne yazık ki :) Gelecekte bu yönde bir çalışma olur mu tapuyla ilgili bilemiyorum ama yönetmelik gereği olsa sonuçta faaliyetlerine bu müdürlük altında devam ediyor her stadyum. Ondan belirli bir süreliğine (40-50) kiralanıyor.
Anladım abi :) Yalnız şöyle bi araştırdım. Başkanımız tapusunu almak için gerekli adımları atacakmış  :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı YunusEmre

Neler oluyor yahu , Sabahleyin Ziyaretçilere üye olun diye yayın yaptık, @Necmi abinin tehditlerininde etkisiyle Uye patlaması yaşanmış :bandit: 13 sayfa geriden okuyarak geldim :akuma: Ama değer , Yeni gelen arkadaşlar birkez daha :hosgeldin iz
Dikkatli olmak lazım Çok fena halde Trolleniyorda olabiliriz , Bir anda bu kadar uye patlaması olması ve Hepsinşn nickinin İnşaat malzemeleiyle alakalı olması Hiç hoşuma gitmedi :iscrewy: Tamam gulduk geçtikde Bence Normal de değil yani bilmem anlatabildimmi :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy:

Ben Trol değilim Bu Mabedin can damarı en plansız çalışılan mağdur bir rampayım :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

-Konu Dışı- Genel olarak son durum:
Bugün Atınç Nukan, Cenk Gönen, Ersan Gülüm, Veli Kavlak'la 4'er sene sözleşme uzatıldı. Pektemek'le de yakınmış imza. (malesef bence)
Sarıyer maçı kadrosu açıklandı, bütün yeni transferler sahada.
PFDK yine acımamış. 200.000 lira + tribün kapatma cezası vermiş.
Bilmeyenlere; maç saat 20:30'da ATV'de.

Çevrimdışı smtcglr

Çevrimdışı Deniz

tokiciler yazmıştır
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

:claps: hoş buldum renktaşım

renktaş lafını çok fazla kullanmıyoruz erkek adam renkli takım tutmaz  :super: :super: :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alıntı yapılan: Renkd
Black_Eagle_60 link=topic=1004.msg158154#msg158154 date=1422552154
:claps: hoş buldum renktaşım
Renkdaş mı :alala: :alala:
 :hosgeldin iz ama biz renkli değiliz oyuzden Bu kelimeden hiç hoşlanmıyoruz :bandit: Hele @Necmi abi Sakın görmesin çok kızıyor bu kelimeye , ki Sonuna kadar haklı :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Black_Eagle_60

Renkdaş mı :alala: :alala:
 :hosgeldin iz ama biz renkli değiliz oyuzden Bu kelimeden hiç hoşlanmıyoruz :bandit: Hele @Necmi abi Sakın görmesin çok kızıyor bu kelimeye , ki Sonuna kadar haklı :iscrewy:

forumda yeni olmanın dezavantajları kartallar :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı idil

arazi devlete ait ama bizim üzerimizde şu an. Yapı ise tamamen Beşiktaş JK'ye ait
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Almancı

Herkese iyi akşamlar
Üye olun dediler geldik  :halay:
Bu forumda emeği geçen herkeze  teşekkür etmek isterim, gerçekten çok güzel bir site olmuş.
Biz uzaktakinlere her bilgiyi aktardığınız için size sonsuz teşekkürler  :ok: