Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6372933 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iskeceli

Çevrimdışı Batu K.çetin

Forumu trolleyen kim acaba  :ebebe:
kendi adıma söyleyebilirim;yaklaşık 1 yıldır bu forumu takip ediyorum tamamen bu nick patlaması,formun içine çekti

Çevrimdışı selçukaras

Yeni gelen uyeler hos geldiniz :) fotolar geliyo her an gelebilir :) :)

umarım izin alıp bugün dediğim yerden çekmişssindir  :tabe: :tabe: :tabe: :tabe: :tabe:

Çevrimiçi murat

an itibariyle 9 kişi daha üye olma çabasında gözüküyor.

Çevrimdışı Burak Akay

Bu arada Şehir dısından Ankaraya maça gelıcekler varmı?
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı omerow

senin bitmene 15 gun var son testere kiris :evillol:

Sona yaklastikca hic bitmicekmis gibi geliyor   :steamed:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deniz

bugun prekastcilar cok iyi calisiyor
Tamamlanmış kirişleri doldurmaları lazım artık.Son birkaç kiriş kaldı ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

aklıma @kcptl geldi.  Çok özledim bir haber alan yokmu?
twitter uzernden konusuyoruz soranlara selam gonderiyor. Ama en son GS maci oncesinde konusmustuk.

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

kendi adıma söyleyebilirim;yaklaşık 1 yıldır bu forumu takip ediyorum tamamen bu nick patlaması,formun içine çekti

Güzel oldu güzel tüm misafir kardeşlerimiz abilerimiz üye olsun isteriz. :ok:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Merhaba arkadaşlar Son Testere Kiriş nicki varmış ben sondan bir önceki testere kirişiymişim :)
Yetkili bir abimiz üyeliğimi silebilir mi lütfen :)
   :vur ceza olarak kalsin lutfen. Abi durun vallahi gulmekten yarildim yaa
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

ysariusta

• Ziyaretçi

İnci buraya gelirse sıkıntı yok da, orada bazı baykuşlar var, onlarla uğraşamam

Çevrimdışı Başkan

Stadın YTONG larini biz veriyoruz P.tesi stadda kontrole gidcem içerden en güzel fotolar inşalllah :icool:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Efe

Aksamda foto gelecek keremden eski acik ve yeni acik koseden
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

@keremfrat1 güzel fotolar ,yavaş yavaş kendini geliştiriyorsun her geçen gün daha güzel çekiyorsun  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 güzel fotolar ,yavaş yavaş kendini geliştiriyorsun her geçen gün daha güzel çekiyorsun  :)
saolsun :) emegim geciyosa ne mutlu bana :)

Çevrimdışı YunusEmre

@keremfrat1  fotolar için teşekkürler.. Akşama sana zahmet olmazsa şöyle beni de bir çeker misin acaba?

Çevrimdışı ALI RIZA

eski açık köşe bitti 1 tane kalıp hazırlıyorlar ve mutlu son  :bandit: yeni açık 3 tane kaldı... 1 haftaya biter süper olur

Çevrimdışı selçukaras

rica ederim abi :)

saolasın dostum. hele birde neredeyse benim kombinenin oradan çekmişssin. sahayı nasıl görecem onu bile tahmin ettim . sana vur dedik öldürdün. gittin bizim oradan çektin saolasın.