Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6374963 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

S.a. Herkese merhabalar, ben de ziyaretçi olarak yaklaşık 2 aydır takip ediyorum forumu ve sonunda üye olmaya karar verdim.  :halay: :halay:

:hosgeldin
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Burak Akay

An itibari ile Aktif uye Sayısı 93
Ziyaretçi sayısı 215
Ziyaretçi arkadaşlar neyi bekliyorsunuz :alala: :alala: :alala:
Uye olup bu samimi ve Seviyeli ortama sizde dahil olun :tabe:
Aynen bencede katılmalı herkes @Necmi abi yakında üyeliği kapatıcağını söyledi.Referansı olmayan üye olamıyacak elleri hızlı tutmak lazım bence :D
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Hakan Gülcan

S.a. Herkese merhabalar, ben de ziyaretçi olarak yaklaşık 2 aydır takip ediyorum forumu ve sonunda üye olmaya karar verdim.  :halay: :halay:

:hosgeldin
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı selçukaras

Gokhan arkadasimiz son rampa demis ama bir rampa daha var. Goz var nizam var. Su anda yapilan rampanin uzerine bir rampa daha gelecek

bu arada sevgili dostum @bjk_mabet hep soyledigim gibi mantigini dinle hayat senin hayatin karar senin kararin. Bu ikilemleri cok yasadim geriye donup baktigimda hep iyiki bu karari vermisim dedim. Cunku obur karari secsem ne olacagini bilmiyorum. Su anki durumumda olmazdim daha mi iyimi olurdu onu da bilmiyorum. Sonucta  Hayatin bize nasip ettiklerini yasiyoruz. Ayrilik yok isin ucunda Nasilsa hep birlikteyiz.

abi nasıl bir dalgınlık. buranın bir müdavimi olarak ve 2000 mesajı geçen biri olarak.  hiç yakışmadı sana   :) :) :) :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:hosgeldin , Bi Fışkırtıcı eksik ti oda tamam :icool: Fore kazık , Sponsor bağlantı , prekast biteydi iyiydi , hafriyat , Eski açık rampadan sonra Fışkırtıcı nicki nide gorduk :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay A.

:aman: Tüm dostlar zor bir kararın eşğindeyim bu yüzden yazamıyorum çok fazla ya her şeyi geride bırakıp gidicem ya kalıcam bu güne kadar asla yalan yada yanlış bilgi vermedim sizlere ama ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum...vericem karar bir tarafımı alıcak belki ama stad taki görevimden ayrılabilirim ...umarım vericem karar herkes için güzel ve hayırlı olur ..
açık büfe adresi bilen varsa yazarsa sevinirim bizim burada ki kapandıda :serefe:
Haydaaaaa bu aşk bitmeden nereye bee @bjk_mabet  hakkında hayırlısı neyse o olsun  :s20: :bawling: :bawling: :alala:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı FARUK

Ali Duran @addogru instagram hesabından alıntı 
fotolara alttakileri yazmış
1/Vodafone Arena projesinin aksesuarları Schuco'dan gelmeye başladı. Alemmm fitil görsün #BEŞİKTAŞ

2/Projeye başlayalım artık... #VodafoneArena #BEŞİKTAŞ #Erbay #Schuco

Çevrimdışı Türkay

1/Vodafone Arena projesinin aksesuarları Schuco'dan gelmeye başladı. Alemmm fitil görsün #BEŞİKTAŞ

Shuco iyi bi markaya benziyor hayırlı olsun  :tabe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Aynen bencede katılmalı herkes @Necmi abi yakında üyeliği kapatıcağını söyledi.Referansı olmayan üye olamıyacak elleri hızlı tutmak lazım bence :D
Üyeliği değil, Ziyaret kısmını kapatacağını söylemişti galiba , Yani diğer forumlardaki gibi ziyaretçiler uye olmadan Forumu takip edemeyecek :bandit: Ama @Necmi abi daha öncede Ziyaretçilerde bilgi alsın bizi takip etsinler diye Ziyaretçi kısmını kapatmayacagız demişti :alala: :alala:x

Çevrimdışı harunmustak

doktor bu ne?
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Pence

Çevrimdışı FARUK

alüminyum profil üreten bir firma arkadaşlar
ürünlerinden bize uyanlar
alüminyum pencere ve kapı profilleri
ve alüminyum korkuluklar

Çevrimdışı FARUK

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  1 dk.1 dakika önce
Göklerde KARTAL gibiydim...

Çevrimdışı Burak Akay

Üyeliği değil, Ziyaret kısmını kapatacağını söylemişti galiba , Yani diğer forumlardaki gibi ziyaretçiler uye olmadan Forumu takip edemeyecek :bandit: Ama @Necmi abi daha öncede Ziyaretçilerde bilgi alsın bizi takip etsinler diye Ziyaretçi kısmını kapatmayacagız demişti :alala: :alala:x
:evillol:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Burak Akay

Prekast işi köşelerde çok yavaşlıyor ama düzlükde gayet başarılılar bence bu arada yenı acıkda daha altlarda takılmamıs prekast var buna ragmen üstler takılmıs sıkıntı olmasın altlar takılırken
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 13:16:08 Burak Akay ]
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı cagdas44

Aramıza katılan arkadaşlara öncelikle   :hosgeldin iz

@bjk_mabet abi karar senin, seni mutlu edecek başını yastığa koyduğunda keşke dedirtmeyecek olan neyse hayırlısı neyse o olsun, reklamda stada kamyonla yardıma gidecek herkes arkanda  :ok:

Çevrimdışı quentine83

görüntü eski ama çok güzel....çok heybetli ...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 13:19:38
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
önceki günlerin fotosu galiba.
çünkü kapalı köşe prekastları tamamladılar.resimde yapılmamış görünüyor...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aleyküm selam  :hosgeldin :) nick süpermiş yalnız  :evillol: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Foto bugüne ait değil zannedersem @FARUK hocam , Prekast ve kirişlere bakarsak :alala: :alala:

Çevrimdışı FARUK

fotonun eski olduğunun farkındayım arkadaşlar :)
mabet paylaşmış yetmez mi?

Çevrimiçi Necmi

nerenden anlıyorsun :alala: Ziyaretci kısmını kapatmayız bu forumun amacı ulaşabildiği kadar Beşiktaş taraftarına ulaşıp doğru bilgilendirmeyi yapabilmek kimse üye olmak zorunda değil üyelik zorlamayla değil gönüllülük esasına dayanmalı ama üyeliği kapatıp farklı bir sisteme dönebiliriz onaylı üyelik gibi bir şey olabilir

Çevrimdışı Son Testere Kiriş

Herkese merhabalar. Forumu açıldığı günden beri takip ediyorum. Üye olmaya karar verdim sonunda  :bandit:
Her gün fotoğraf paylaşan ve bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.

Çevrimdışı Burak Akay

Herkese merhabalar. Forumu açıldığı günden beri takip ediyorum. Üye olmaya karar verdim sonunda  :bandit:
Her gün fotoğraf paylaşan ve bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.
:hosgeldin Çok yaratıcı Nickler gelmeye başladı :D
İyi Günde Kötü Günde