Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6375319 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir misafir olarak uzaktan uzağa izlediğim foruma kayıt olayım dedim. Umarım şu günlerini gördüğümüz gibi en sonunda stadımızın da son halini görmek nasip olur.
:hosgeldin
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 16:37:48
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Yeni açık tribünde alt katta prekast takılmayan yerler varken üst kata geçtiler neden :alala:
Aradan beton vs. atılabilsin diye bırakılmış olabilir.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Tolga

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir misafir olarak uzaktan uzağa izlediğim foruma kayıt olayım dedim. Umarım şu günlerini gördüğümüz gibi en sonunda stadımızın da son halini görmek nasip olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Aradan beton vs. atılabilsin diye bırakılmış olabilir.
Hımm anladım olabilir tabi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı cagdas44

Merhabalar,
Öncelikle forumu uzun süredir takip ediyorum en sonunda dayanamadım üye oldum. Hazır üye olmuşken aklımda bir soru işareti var bunu da sormak istedim.

Forza'da Ali Sonat diye bir abimiz :" Çatı malzemesi olarak PTFE'den vazgeçilmiş, silikon düşünülüyormuş. Silikon çok çabuk kirlenebilen bir materyal. Kalite olarak da en az bir sınıf düşük. Eğer yönetimle ilişkileri iyi olan ve stadyum inşaatını yakından takip eden bir arkadaş varsa bu konunun üzerine düşmesi gerekir diye düşünüyorum. Böyle bir stat yapıp, çatısını düşük kalite malzemeyle kaplamamalıyız." yazmış.

Kaynak nedir diye sorulduğunda ise; " Yabancı bir membran üreticisinin temsilcisi yakın bir dostum, aynı zamanda ülkedeki membran sektörünün en bilgili ismi. Yönetimle yakın bir bağı olmadığı için sadece ihaleyi alan firmayla yakın temasta, onlardan öğrenmiş. Konunun Türkiye'de çok iyi bilinmemesinden dolayı yönetime sürekli başka tekliflerle geliyorlarmış ve fikir değişikliğine sebep olmuşlar. 500.000 euro kesinti için ürün kalitesinden vazgeçmemek gerek. " yazmış.

Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır? Teşekkür ederim..

Bu tür şeylere inanmayınız bir kere yönetim inşaattan anlamıyor diyenler başkanın işini de mi bilmiyor ya hu :)

Ötesinde kaplama malzemesi sonuçta depolarda bekletilen al şurada 10 top kapla çatını türünden bir malzeme değil özel ölçülerde üretiliyor budenli büyük yapılara o yüzden imalatın başladığını ve kaplama da kullanılacak ürünün @ahmetx hocamın da dediği gibi TiO2 kaplı PTFE olduğunu hatırlatmak lazım

Çevrimdışı Türkay

Yeni açık prekastlar coştu şampiyonluk istiyor  :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı cagdas44

:hosgeldin iz

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker

[/quote @ahmet türker abi yanlış yazmışım dedim @anilt 'yi ben yeni tanımıyorum bayağıdır tanıyorum  :)
farkındayım kardeşim , açıklık getirmek gereğini hissettim. :ok:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sercan62

Hoşbulduk arkadaşlar. Gelir gelmez ilk sorumu da sorayım madem :evillol: 1903 tribünü olayını pek anlamadım bu tribünün kapasitesi ne kadar olacak? Sanırım 3 sezonluk satışa sunuluyor ve 4000tl den başlıyor ama yeri neresi olacak tam olarak kapalı alt kat locanın önüne mi konulacak direk olarak bu koltuklar? Benim anladığım kadarıyla direk olarak loca önüne konulacak yani bir eğim yok loca ile bu koltuklar arasında yoksa ben mi yanlış biliyorum?

Çevrimdışı sozkul

Çatı örtüsü kesinlikle TiO2 kaplı fiberglas dokuma PTFE membran olacak kaynak @bjk_mabed  dir.

Bu malzemenin kullanildigi ornek bir uygulama var mi bildiginiz?

Çevrimdışı ErsinA.

Transfer duyumcuları yetmedi, şimdi de stad duyumcuları çıktı.

Bizim mahallenin nalburu da bana Fikret Orman benden teklif aldı, çatıyı muşamba ile kaplayacakmış dedi  :bandit:

:kop: :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hoşbulduk arkadaşlar. Gelir gelmez ilk sorumu da sorayım madem :evillol: 1903 tribünü olayını pek anlamadım bu tribünün kapasitesi ne kadar olacak? Sanırım 3 sezonluk satışa sunuluyor ve 4000tl den başlıyor ama yeri neresi olacak tam olarak kapalı alt kat locanın önüne mi konulacak direk olarak bu koltuklar? Benim anladığım kadarıyla direk olarak loca önüne konulacak yani bir eğim yok loca ile bu koltuklar arasında yoksa ben mi yanlış biliyorum?
Kapasitesini bilmiyorum ama 1903 Tribünu denen yer aslında 1903 locası :ok: Yani kapalı alttaki 1.ci Loca katı Boydan boya sadece bir loca :ok: O locanın adıda 1903 locası :bandit: 147 locamız var ama başkanında dediği gibi aslında 146 + 1 locamız var , 146+1903 locası... @Sercan62
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türker

kapalı tribün alt kat, üst 2 son sıra 1903 tribünü olacakve fiyatı 4000  usd ile 6000 usd arası değişiyor resmi sitede bu bilgi bulunmaktadır .@Sercan62 kardeşim. :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Kapasite gündeme geliyor ara ara
Soracağım şu
@ahmetx abi üst sınır 42 bin derken neye dayanıyorsun
Çünkü bildiğin üzere @bjk_mabet in söylediği üst sınır 48 bin
İşin içinde olduğunu da hepimiz biliyoruz kendisinin
Burda üst sınır 42 bin demek siz kandırılıyorsunuz demektir açıkça yazmak gerekirse 
Tff nin koltuksuza müsaade etmeyeceği açık zaten yalnız uefa kriterleri tavsiye sonuçta
Yani koltuk boyutlarıyla oynayamazsınız aralıklarla oynayamazsınız diye bir durum yok
Ha gelir değerlendirir bir final vs verecekse şu standartlara getirin der biz de 42 bin kişi yaparız tekrar stadı
Ha ben bürokratik engellerden hiçbir zaman artışa izin çıkmayacağını düşünüyorum orası ayrı
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2015, 17:09:03 yigitcan1903 ]