Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377572 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi senın olduğun yerden çektım oralarmı adem abıyle beraber yerınız :D
hangileri ben hic goremedim ama harika fotograflar abim @keremfrat1 her seferinde cok daha guzel acilar yakaliyorsun

Çevrimdışı keremfrat1

hangileri ben hic goremedim ama harika fotograflar abim @keremfrat1 her seferinde cok daha guzel acilar yakaliyorsun
teşşkurler abım :D emeğim geıyosa ne mutlu bana  :)

Çevrimdışı serti67

@Necmi abi bu yanlışkla sızan:))) rendırlar nıhayı kararmı yoksa ıcmımarın hayal gucumu sadece
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Serjo

@Necmi abi bu yanlışkla sızan:))) rendırlar nıhayı kararmı yoksa ıcmımarın hayal gucumu sadece

hayal gücü olsa
sızmazdı bence  :)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı ZEKI

Nihai kararlar olmasa sizmazdi tabiki..ufak tefek degismeler olaiblir ama genel hatlari boyle olacaktir buyuk ihtimalle

Çevrimdışı Necmi

valla dikkatli bakarsanız ingilizce yazılar falan var planlarda sanki yabancı bir firma tarafından yapılmış ve gönderilmiş gibi duruyor :alala: burdan üç sonuç çıkarabiliriz birincisi yönetime sunulmuş olabilir beğenilip beğenilmediği konusu :dontknow:
ikincisi kabul edilmiş son hali olabilir
üçüncüsü mimari görünümü dışardan bir firmaya verecek kadar önemsiyorlarsa ne olursa olsun ortaya iyi şeyler çıkacaktır kimse işin orasına dikkat etmemiş

Çevrimdışı Karabay

@Necmi abi sızıntılar için teşekkürler. Bence her santimi bir sanat eseri.  Renkler biraz soluk gelmiş olabilir ama biz aynı zamanda bir tarihi eser yapıyoruz.  Tabiki Anıtkabir'in yeri çok çok yukarlarda ama istanbulunda artık bir Anıtkabir'i olacak.

Çevrimdışı Necmi

Eline sağlık Necmi abi.Yeni sızıntıların gelmesi dileğiyle :D
birde burdan  :hosgeldin diyeyim evet burdada performansını bekliyoruz :D @Yucel11

Çevrimdışı Necmi

@Necmi  :alala: basket mi acaba gene mi yenildik acaba  :alala:
ulan yarım saattir maç arıyorum bu gün ne vardıda kaçırdım diye :bandit:  :akuma: :iscrewy: @ALI RIZA

Çevrimdışı Sedat_BJK

sen koltuk koysaydın siyah olurdu :D
iyice baktım. hiç siyah yok. demekki @Serkan7738 kampanyaya katılmamış  :claps: :evillol:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Demba ba Evde top sektirmesi ve Tolgay Arslan'ın Nevzat demir tesislerini gezdiği videolar Facebook sayfamızda mevcuttur... Sayfamızı beğenirseniz seviniriz...
https://www.facebook.com/ArenaBesiktas?ref=hl
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 23:51:15 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Efe

teşşkurler abım :D emeğim geıyosa ne mutlu bana  :)

@keremfrat1 yarın testere kalıbı yatırılırsa bana mesaj atman yeterli yarın yeni açıkta 1 tane testere kalıp yatırılacak içime doğuyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

ulan yarım saattir maç arıyorum bu gün ne vardıda kaçırdım diye :bandit:  :akuma: :iscrewy: @ALI RIZA
:ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: @ZEKI hocam @Deniz @Efe @Oktay  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 yarın testere kalıbı yatırılırsa bana mesaj atman yeterli yarın yeni açıkta 1 tane testere kalıp yatırılacak içime doğuyor :D
tamamdır abi statan çıkarken abı :) @Efe tahtalar konuyodu ufaktan ufaktan :D kesın yatrılır bence

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi sızıntılar için teşekkürler. Bence her santimi bir sanat eseri.  Renkler biraz soluk gelmiş olabilir ama biz aynı zamanda bir tarihi eser yapıyoruz.  Tabiki Anıtkabir'in yeri çok çok yukarlarda ama istanbulunda artık bir Anıtkabir'i olacak.
aslında kullanılan malzemeyi düşününce soluk değil resimler katalogdan çekilmiş soluk çıkması normal orda sıvayla yapılmış duvar şekillerine bakıyorum soluk olması mümkün değil ama resimde soluk çıkmış taş kaplamaya bakıyorum büyük ihtimal traverten olabilir belkide küfegi onlarda soluk değil o yüzden resimlere aldanmayın derim @Karabay

Çevrimdışı serti67

valla dikkatli bakarsanız ingilizce yazılar falan var planlarda sanki yabancı bir firma tarafından yapılmış ve gönderilmiş gibi duruyor :alala: burdan üç sonuç çıkarabiliriz birincisi yönetime sunulmuş olabilir beğenilip beğenilmediği konusu :dontknow:
ikincisi kabul edilmiş son hali olabilir
üçüncüsü mimari görünümü dışardan bir firmaya verecek kadar önemsiyorlarsa ne olursa olsun ortaya iyi şeyler çıkacaktır kimse işin orasına dikkat etmemiş
ınsallah dedıgın gıbı onem verılmıstır abı kulubun ruhuna suankı zamana uyan modern ve kalıtelı bır goruntu cıkar meydana
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Sedat_BJK

:halay:@Necmi abi sızıntılar şahane. görülüyor ki iç kısımlarda da baya bir küfeki kaplanacak yer var.. kapla kapla bitmez ömrümüzü yer bu küfeki.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı bnymnd

Bu yeni açık ta neye bu kadar beton atıyorlar
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu yeni açık ta neye bu kadar beton atıyorlar

herşeye beton atılıyor :D alan arkada çok büyük testereler enine kirişler perdeler daha iş var betonda var :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Efe

tamamdır abi statan çıkarken abı :) @Efe tahtalar konuyodu ufaktan ufaktan :D kesın yatrılır bence

yeni açıkta mı?
Şampiyon Beşiktaş JK