Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377577 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

forumuza @ahmet türker  @anilt  anlaşamamızlığından sonra @Ahmetx ve @Yunus Emre Dökmeci  anlaşamazlığı damga vurmuştur saygılar  :kop: :kop: :kop: :kop:
:alala::alala::alala: @panky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

ysariusta

• Ziyaretçi

stadın içindeki kolonların tamamı taş kaplama olacak ve bir taraf düzgün yapılıp bir taraf çorak bırakılmaz merak etmeyin her tarafa gerekli özen gösterilecektir. ben mesela konser merkezinin girişi olacağı için yeni açık tarafınında güzel olacağını düşünüyorum şimdi yeni açık güzel numaralı güzel eski açık güzel olacaksa bir tek kapalıyımı ayıracaklar mecburen orasıda mümkün olan en iyi şekilde yapılacaktır. Zaten bir yeri 365 gün yaşam alanı olarak düşünüyorsan iyi yapmak zorundasın yoksa maç dışı kimseyi oraya sokamazsın
taş kaplamalar benimde dikkatimi çekti. İç kısımlar statta değilmişsin gibi görünüyor valla. Duvarlardaki fotoğraflar çok iyi. ben boşuna yağmur yağsın demiyorum; yağında sızıntı artsın biraz.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bu kadir has stadi yapilirken "bir koltukta sen koy" gibi bir yardim kampanyasi yapildi da kayserililer bunu yanlis mi anladi acaba... :by2:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Türkay

Bu kadir has stadi yapilirken "bir koltukta sen koy" gibi bir yardim kampanyasi yapildi da kayserililer bunu yanlis mi anladi acaba... :by2:

Kadir Has stadı yeni statlara nasıl koltuk düzeni yapılmaması gerektiğinin dersini veriyor
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

hadi leynnn ben ne yaptığımı biliyormuyum akşam maç sonu kaybetmişiz kendimizi daha bulamadık :kop:
@Necmi  :alala: basket mi acaba gene mi yenildik acaba  :alala:

Çevrimdışı Serkan7738

ayıp oluyo @Sedat_BJK   :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı megiddo

kiev olimpiyat stadının çatısı çok hoş, geceleri de içerden dışarıya ışık huzmeleri çıkıyor o deliklerden.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Necmi abi zehri salmış  :D fotolar inanılmaz! yok böyle bir stad  :halay:

Çevrimdışı Serkan7738

sen koltuk koysaydın siyah olurdu :D

siyah asildir zayıf gösterir şaka bi yana ben ciddi ciddi anlatmıştım koltuk renklerinin neden böyle olduğunu hatta ypaılırken başkan bunla övünmüştü  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vodafone Arena'yla tt arenanın kıyaslandığı bi foruma baktım az önce  :evillol:
Adamlar bizim stadı gördükten sonra kendi statlarını beğenmemeye başlamış resmen  :kop:  :lol:
Şaka bi yana tt arena'nın görünüşü de bence güzel ama içi boş. Davul gibi yani; sesi çok çıkıyo ama boş işte  :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yucel11

Eline sağlık Necmi abi.Yeni sızıntıların gelmesi dileğiyle :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

Eline sağlık Necmi abi.Yeni sızıntıların gelmesi dileğiyle :D

o bildiğimiz yücel isen sende calısmalara devam:))  :hosgeldin
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı kral_bjk

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı keremfrat1

adamlar yapıyor ya..
denız :D bana amerıkadakı baset sahlarındakı sıstemlerı gösterrımsın vıdyo varmı oyle led falan satadıumwısıon mesela :D :D

Çevrimdışı keremfrat1

@ZEKI abi senın olduğun yerden çektım oralarmı adem abıyle beraber yerınız :D