Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378686 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

Keremin fotolara gore eski aciktaki son tesyere kiris biraz bekleyecek numaralidaki son testere iskelesinin kalkmasi gerekiyor
ben artık testere kiriş saymıyorum efe .hani bi ara yeni açık ne zaman bitirir deyip te numaralıya bakmazdık ya nasıl olsa o arada bitecek diye.şimdi de prekast bitince zaten testereler bitmiş olacak .şimdi sıkıntı prekastlarda .şubat sonunda bitsin başka bişey istemiyorum.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı keremfrat1

Kerem teşekkürler ama dikkat ediyorum hala çıkış tünelinden bir foto yok.  :steamed: :steamed:
ordan çekerım tamam  :)

Çevrimdışı dlcs

Stad gelirinde sponsorluklar dahil (isim hariç) senelik 100 milyon dolar hedef olmalı. Bir yönetim sadece şu hedefi gerçekleştirsin başarısız olması imkansız.

En ucuz loca senelik 400 bin dolar olmalı. Bunu büyük partiler düzenleyip satacaksın zenginlere. Beşiktaş'ta sürüsüne bereket bir sürü zengin var. Bunların gelmesini beklemeden eline vereceksin locayı. Kimse almamazlık yapmaz. Sırf şuradan senelik 70 milyon doları cebe atalım.

Konser, otopark ve diğer etkinliklerden de 7-8 milyon dolar bandını zorlayabilmemiz lazım.

Geriye kalır tribün gelirleri. 30 milyon dolar da burası olsun.

100'ü geçtik işte. Rakamlar atmasyon değil emsallerden esinlenilmiştir  :cook:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çevrimdışı bjk_mabet

Gecenin bi yarısı ps4 oynamaya çağıran @keremfrat1 un şantiyedeki son hali:) büyük düşün @Ali RIZA
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi bunlar hep numaralı dimi :)
yoo bir resimde kartal yuvası var eski açık bir resimde eski açıktan aşağı inen merdivenler var :D @Armağan Bozkurt

Gecenin bi yarısı ps4 oynamaya çağıran @keremfrat1 un şantiyedeki son hali:) büyük düşün @Ali RIZA
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

yoo bir resimde kartal yuvası var eski açık bir resimde eski açıktan aşağı inen merdivenler var :D @Armağan Bozkurt

Abi bu kadar lüks bizi bozar ya.. Hayır bide 900 falan aldık kombineyi, ucuz gelmeye başladı gözüme. yönetimle iletişime geçip zam koymalarını talep edicem. Gerekirse verelim 200-300 daha. Alışık değiliz böyle şeylere.  :lol: :lol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Türkay

İç dizayn harika şimdi san mames düşünsün  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2015, 19:03:44
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Ufak bir sızıntı ...   :evillol:
Kaba inşaat görmekten bunalan gözlerime ilaç oldu bunlaaar  :sevinc
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı murat

bu resimdekiler gibi olacaksa benim gördüğüm göreceğim en güzel stad olacaktır.Türkiyede bunun gibi bir stadı görmek sanırım mümkün olmaz.

Çevrimdışı keremfrat1

:D :D seninle abı çay içicez :D daha ps4ten önce :D @bjk_mabet abi

Çevrimiçi Necmi

naptın çocuğa içerden tek resim çeken kaynağımızı süründürme :bandit: birde ben unuttum akşam bana söylediğin şeyi Kereme söylede çocuk telef olmasın paraları faturalara harcarsa nasıl mesaj yaptıracak :evillol: @bjk_mabet bence acele et parasız kalırsa can sıkıntısından gecenin üçünde seni PS4 oynamaya çağırır. :busted_cop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Gecenin bi yarısı ps4 oynamaya çağıran @keremfrat1 un şantiyedeki son hali:) büyük düşün @ALI RIZA
@bjk_mabet   :olmaz :olmaz :olmaz : :s19: :s19: :nargile: :nargile:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

yuhh @ALI RIZA  gözün doysun
@Necmi abi nerde ki fotolar  :alala: Seda hanım süzerden fotoğrafları vardı 3 adet  :evillol: bir mustafa sayfasında fotoğraflar vardı bir de senin Sızıntı  :evillol:
bu kadar sadece ? başka hangileri var ?

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Melekcik

İyi akşamlar arkadaşlar. İç resimler mükemmel gerçekten kalite olduğu belli. 900 e az zam istiyoruz kombineye hep indirim isteyecek değilizya  :kop: @ALI RIZA yı korkutmayalım @bjk_mabet   :vur  :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı bnymnd

@Necmi  abi nereden bulduysan ellerine sağlık bu fotoları sana sızdıranada ellerine sağlık
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu