Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378949 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus
Kaynatırız kazanı @panky hiiiç problem değil. valla o gün hakkında @ZEKI abiylede çok konuştuk. Planlar fena. Belki en büyük forum buluşması da yapılır?

Çevrimdışı ahmetx

Bu gün @Yunus Emre Dökmeci yle unutulmaz bir gün yaşadık. :friendship: Ben kaçıyorum dolmuşda yazmak zor iş yahu :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı zatoichi1903

twitterda soyle bir bilgi var

https://twitter.com/Mete_Gulacti/status/559999482344275968

Mete Gülaçtı - 21954 @Mete_Gulacti  ·  7h 7 hours ago
İmg araştırma yaptırmış herşeyin kötü gittiği senaryoda @VodafoneArena 'nın yıllık geliri 40 milyon dolar civarı, iyi gittiği senaryoda 80.
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı yash26

otobus girişini eski açık tarafından olduğunu düşünerekten merak ettiğim birşey var, takım otobüsleri nasıl manevra yapıp geri çıkacak? alan çok ufak değilmi?
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu gün @Yunus Emre Dökmeci yle unutulmaz bir gün yaşadık. :friendship: Ben kaçıyorum dolmuşda yazmak zor iş yahu :D
Saygılar abi :) @ahmetx
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı smtcglr

Çevrimdışı selçukaras

:bandit: Seda hanıma Teşekkürler kırmıyor bizi o artık gerçek bir BEŞİKTAŞLI oldu  :halay:

seda hanıma çok teşekkür ederiz.

sana zahmet rica etsen, sadece yeni açığa arka tarafı çekebilir mi yarın...

Çevrimdışı Django

Resimler için tşk
Allahhh kaba bitiyorrr :claps: :claps:

Çevrimdışı ozan062

yahu su saatchi aralıkta paylasıcam dedi catıyı

yılbasından sonra yeni bilgilerle gelecek bi mabet vardı ikisindende ses seda yok  :boxin: :boxin: :boxin: :boxin:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı İlhan SÜVARİOĞLU

okadar yoğundmkı :D unuttum ama sorucam yarın
Eline Sağlık teşekkürler kerem.

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Türkay

Merhaba, forumu uzun zamandır takip ediyordum. Mesaj yazmanın zamanı geldiğini düşündüm artık  :) Hepinize yorum ve bilgileriniz için teşekkürü borç bilirim  :iblush:

:hosgeldin
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı dlcs

twitterda soyle bir bilgi var

https://twitter.com/Mete_Gulacti/status/559999482344275968

Mete Gülaçtı - 21954 @Mete_Gulacti  ·  7h 7 hours ago
İmg araştırma yaptırmış herşeyin kötü gittiği senaryoda @VodafoneArena 'nın yıllık geliri 40 milyon dolar civarı, iyi gittiği senaryoda 80.

Buna sponsorluk ve biletler de dahil mi? Dahilse çok az bir rakam. Gerçeği yansıtmıyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

ALİ RIZA BİR TANE AMİN EMOTİONI RİCA EDİYORUM@ALİ RIZA
@panky abi :) @Necmi abi kızıyor  :by2: :by2: :by2:

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Buna sponsorluk ve biletler de dahil mi? Dahilse çok az bir rakam. Gerçeği yansıtmıyor.

Hadi ortalama alalım 60 milyon dolar.

60 * 2.30 diyelim yine. 138 milyon TL

Sadece staddan gelecek para bu. Neresi az allah aşkına. :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kerem teşekkürler ama dikkat ediyorum hala çıkış tünelinden bir foto yok.  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı dlcs

Hadi ortalama alalım 60 milyon dolar.

60 * 2.30 diyelim yine. 138 milyon TL

Sadece staddan gelecek para bu. Neresi az allah aşkına. :)

Sorry tl olarak gördüm, dolarmış  :D

Loca gelirleri artarsa ve img'nin de yapacağı etkinliklere bağlı olarak 100 milyon doları zorlayabileceğimiz bir rakam çıkabilir. Alt sınır ise kesinlikle doğru. Onun altına düşmesi olanaksız.

Çevrimdışı Efe

Keremin fotolara gore eski aciktaki son tesyere kiris biraz bekleyecek numaralidaki son testere iskelesinin kalkmasi gerekiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

çatı çatı dedik.kaba bitti çatı başlayacak daha ortada çatı namına hiçbirşey yok.niye bu kadar gizlenir ki proje  anlamam.alıp projeyi başka yerde mi kullanacağız...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı selçukaras

Keremin fotolara gore eski aciktaki son tesyere kiris biraz bekleyecek numaralidaki son testere iskelesinin kalkmasi gerekiyor

dün ben sana demiştim zaten efe.

Çevrimdışı umit

En kötü senaryo dediğine göre loacaların ve tribünün büyük bölümünün boş kaldığı düşünülerek yapılmıştır. Bu stadda 1 tane boş loca kalmayacağından kimsenin şüphesiyoktur. Biletler desek herkes stada gitmek için can atıyor. Benim merak ettiğim konser organizasyonlarından ve moda gösterilerinden senede elimize ne geçeceği.